Kolokotronis_4 έγραψε:
Κάπου άκουσα τώρα τελευταία ότι ενδιαφερόμαστε για να ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ τον Σισέ και τον Μιραλάς.
Οι βάζελοι ζητάνε 1 χαρτί και οι γάβροι 0,5 χαρτί.
Ζαγοράκη σκέψου το...αν υπάρχουν τα φραγκάκια πάρε αυτά τα δύο παιχτάκια.
Μπα, διαφωνώ με αυτή την λογική. Ο Σισέ είναι καλός, αλλά με δύο σοβαρούς τραυματισμούς στην καριέρα του, σε λίγα χρόνια θα είναι σαπάκι. Χώρια που δεν συμμετέχει στο παιχνίδι της ομάδας, παρά περιμένει πότε θα κλέψουν οι συμπαίκτες του την μπάλα για να τρέξει προς την περιοχή. Μόνο finisher είναι, έχω τον Στέφανο στην θέση του που είναι πολύ πιο νέος και μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο.
Όσο για τον Μιραλάς, αιώνιο ταλέντο στην Γαλλία, συνεχώς τον περίμεναν και του έδιναν ευκαιρίες και πάντα μετά από λίγο απογοήτευε. Σαν τον δικό μας τον Κούτσια. Όταν υπογράφει πολυετές συμβόλαιο και εξασφαλίζεται, τα φορτώνει στον κόκκορα. Και τα 500 είναι πολλά και δεν μας περισσεύουν.
Προτιμώ να πάρουμε Νίνη με 300 χιλιάρικα (ούτε σέντσι παραπάνω), που μπορεί να γίνει καλό μπακ απ του Ίβιτς.
Από τον γάβρο θέλω τον Ντιόγκο τζάμπα, για σάκο στα αποδυτήρια. Α, και τον Φετφατζίδη με 100 χιλιάρικα, αλλά να τον δώσουμε δανεικό στα Γιάννινα ή στον Εργοτέλη, να "ψηθεί", μήν τον κάψουμε κιόλας.
Και πάλι δεν είμαι σίγουρος. Θα μπορέσουν να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις μιας μεγάλης ομάδας;