Μάκης Χάβος
-
Re: Μάκης Χάβος
Τελείωσε. Είχα μια υποψία αλλά τώρα βεβαιώθηκα. Ο τύπος έχει @@. Το μαχαίρι στο κόκκαλο στα αγωνιστικά θέματα και όχι μεσοβέζικα και διπλωματίες. Ακόμα και μούφες να βγουν οι πιτσιρικάδες, μόνο τα μηνύματα που περνάει είναι πολύ σημαντικά για τη μετέπειτα πορεία της ομάδας.Αν ο νεαρός άσος, που φαίνεται να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Μάκη Χάβου, δεν έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί, φαβορί παραμένει ο Εργκις Κάτσε, καθώς οι Ελ Ζαρ και Κριστιάνο βρίσκονται εκτός πλάνων, με τον πρώτο, μάλιστα, να βρίσκεται προ των πυλών της εξόδου.
Δεν ξέρω αν έχει κάκαλα αλλά σίγουρα έχει να χάσει πολύ λιγότερα από τους προκατόχους του, πέρνωντας ρίσκα.
Τόσο σε επιλογές παικτών όσο και σε συστημάτων.
Άσχετα όμως με τα παραπάνω, ό,τι και να έχει κάνει μέχρι τώρα, βγήκε σε καλό της ομάδας.
Τόσο σε επιλογές παικτών όσο και σε συστημάτων.
Άσχετα όμως με τα παραπάνω, ό,τι και να έχει κάνει μέχρι τώρα, βγήκε σε καλό της ομάδας.
ναι μπλοκαραμε τα σερρας...και παιξαμε καθετα που ειχανε προβλημα...απ τα πλαγια και να θελαμε με αυτη τη συνθεση δυσκολο θα τανε.....κακοως αλλαξε τον αθανασιαδη και οχι τον Λινο...λ
το χειρότερο του κοουτσάρισμα.
Δε φτάνουν τα μπράβο που βάζεις τους μικρούς-έλληνες.
Θάρθει ο πορτογάλλος να σε ξελασπώσει την άλλη αγωνηστική, κλασικά.
Δε φτάνουν τα μπράβο που βάζεις τους μικρούς-έλληνες.
Θάρθει ο πορτογάλλος να σε ξελασπώσει την άλλη αγωνηστική, κλασικά.
Το 4-4-2 θέλει δουλειά.
Αλλά δεν φταίει ο Χάβος.
Θυμηθείται την περσυνή ομάδα χωρίς Βιειρίνια. Θυμηθείτε την χωρίς Βιειρίνια και χωρίς Βιτόλο. Θυμηθείται την χωρίς Βιειρίνια,Μουσλι, Βιτόλο. Θυμηθείτε την και χωρίς Μουσλι,Βιειρίνια,Βιτόλο και τόσο χάλια Λίνο.
Το κρίμα είναι στο ότι μπορούσαμε, γαμώ την καντεμιά μου.
Αλλά δεν φταίει ο Χάβος.
Θυμηθείται την περσυνή ομάδα χωρίς Βιειρίνια. Θυμηθείτε την χωρίς Βιειρίνια και χωρίς Βιτόλο. Θυμηθείται την χωρίς Βιειρίνια,Μουσλι, Βιτόλο. Θυμηθείτε την και χωρίς Μουσλι,Βιειρίνια,Βιτόλο και τόσο χάλια Λίνο.
Το κρίμα είναι στο ότι μπορούσαμε, γαμώ την καντεμιά μου.
'Οπως στην Κέρκυρα έτσι και τώρα..... Εντελώς άδοξα.
Τί την θες τη γαμω αλλαγή του συστήματος αφού δεν σου βγαίνει, κράτα μέσα τον ΚΛΑΟΥΣ και άστο να τελειώσει το μπουρδέλο!Φιλικό είναι ρε πούστη μου?ΕΛΕΟΣ

Τί την θες τη γαμω αλλαγή του συστήματος αφού δεν σου βγαίνει, κράτα μέσα τον ΚΛΑΟΥΣ και άστο να τελειώσει το μπουρδέλο!Φιλικό είναι ρε πούστη μου?ΕΛΕΟΣ

Εμένα γιατί μου φάνηκε πολύ καλή η διαιτησία;;;Για τη διαιτησία: Δε θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία. Πρώτη και τελευταία φορά το κάνω. Τα είδατε και μόνοι σας. Ελεος...Αν δε σεβαστούν τον ΠΑΟΚ δε θα τους σεβαστούμε και εμείς».
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
μακη εσυ και ο σβουρας μας εχετε γ@μησει την ομαδα ....καλο ειναι να φυγετε μονοι σας.....
τισ γνωσεις που εχεις και την εμπειρια την ξερουμε......δεν φταις βεβαια σε κατι..... αλλα καλο θα ειναι να μην εκμεταλευεσαι καταστασεις και να την κανεις......
τισ γνωσεις που εχεις και την εμπειρια την ξερουμε......δεν φταις βεβαια σε κατι..... αλλα καλο θα ειναι να μην εκμεταλευεσαι καταστασεις και να την κανεις......
αλλη αλλαγη για φετος δεν τη σηκωνουμε...ο παντελης θα φανει το δεκεμβριο καλοκαιρι τι ματι εχχει.....
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
απορω που πηγε εκεινη η μεταφραφη του προπονητη ...που περιμεναμε κ μετα τον ιανουαριο ..και ακομα περιμενουμε......
1 000 000 ευρο θα χωναν τοτε.......
και τωρα δεν εχουμε λεφτα να παρουμε παιχτες και περασαμε και στους 32....
καμια λογικη
1 000 000 ευρο θα χωναν τοτε.......
και τωρα δεν εχουμε λεφτα να παρουμε παιχτες και περασαμε και στους 32....
καμια λογικη
Πρεπει να ξυπνησει επιτελους η διοικηση! Μην κοιτατε μονο το οτι ειμαστε 3οι, κοιταχτε το οτι ειμαστε μολις 8 βαθμους
πανω απο τη ζωνη του υποβιβασμου (στην οποια ζωνη βρισκονται τωρα Πανσερραικος, Πανιωνιος και Λαρισα, ομαδες διολου ευκαταφρονητες) και αν κρατησουμε το Χαβο μεχρι το καλοκαιρι φοβαμαι οτι θα κινδυνεψουμε με υποβιβασμο.
Ο ανθρωπος πειραματα κανει, δεν εχει την απαραιτητη εμπειρια, τι περιμενετε?
Θελουμε προπονητη τωρα. Λεφτα μπηκαν στα ταμεια λογω της καλης Ευρωπαικης μας πορειας. Ο προπονητης πρεπει να ειναι η προτεραιοτητα μας.
πανω απο τη ζωνη του υποβιβασμου (στην οποια ζωνη βρισκονται τωρα Πανσερραικος, Πανιωνιος και Λαρισα, ομαδες διολου ευκαταφρονητες) και αν κρατησουμε το Χαβο μεχρι το καλοκαιρι φοβαμαι οτι θα κινδυνεψουμε με υποβιβασμο.
Ο ανθρωπος πειραματα κανει, δεν εχει την απαραιτητη εμπειρια, τι περιμενετε?
Θελουμε προπονητη τωρα. Λεφτα μπηκαν στα ταμεια λογω της καλης Ευρωπαικης μας πορειας. Ο προπονητης πρεπει να ειναι η προτεραιοτητα μας.
το να ειναι ο ΠΑΟΚ 1-1 μεσα στις σερρες και να μου εισαι καθιστος στον παγκο ολη την ωρα δεν μου μοιαζει να ειναι απο αυτοπεποιθηση. ουτε απο σιγουρια οτι θα γυρισει το ματς. προφανως δεν ξερεις τι να πεις οποτε λες δεν καθομαι που κοβει και ο αερας.