19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Άβαταρ μέλους
cronos

Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Δημοσίευση από cronos »

Είμαι από αυτούς που τον πιστεύουν αλλά......
βίντεο τεσσάρων και βάλε λεπτών...
:? 6 ενέργειες, 5 γκολ ....
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

paok4life4 έγραψε:
ronaldo έγραψε:[youtube]hBgXHtfo0do[/youtube]
ολοι τα βαζουν με τον βασιλακη .........με την ανικανοτητα των ιθυνοντων να αξιοποιησουν αυτο το ταλεντο δεν τα βαζει κανεις μα κανεις τι τρελα ειναιι αυτη????? σας φαινετε για αμπαλος στο βιντεο??
Ξεχνας οτι ομως αυτος ειναι ολος... ενα "ταλεντο" με τρεις τεσσερεις καλες ενεργειες με οσφπ και παο κυριως... απο κει και υστερα δεν δουλεψε, δεν εξελιχθηκε και τα εγραψε ολα... Ως και ο Σακης δουλευει περισσοτερο! Προσωπικα με τον Βασιλη, αν και ακομα εχω κρυφη ελπιδα, εχω αγανακτησει... ΔΑΝΕΙΚΟΣ, ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ...
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Αν ισχύει πως δεν υπάρχει πρόθεση να δοθεί εν τέλει δανεικός, πρέπει να του δοθούν κάποιες ευκαιρίες.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

paok4life4 έγραψε:
ronaldo έγραψε:[youtube]hBgXHtfo0do[/youtube]
ολοι τα βαζουν με τον βασιλακη .........με την ανικανοτητα των ιθυνοντων να αξιοποιησουν αυτο το ταλεντο δεν τα βαζει κανεις μα κανεις τι τρελα ειναιι αυτη????? σας φαινετε για αμπαλος στο βιντεο??

ας αποδειξει οτι αξιζει.μεχρι στιγμης,κατα τη γνωμη μου εχει παρει παραπανω ευκαιριες απο οσες ΑΠΕΔΕΙΞΕ πως δικαιουταν.οποτε,ας αφησει τα κλαψιαρικα κ ας πεισει.δεν πιστευω οτι μπορει λογω ... εγκεφαλικης αναπτυξης κ εν γενει πνευματικης λειτουργιας αλλά εχω λιγη υπομονη ακομα!
Άβαταρ μέλους
kotsos

Δημοσίευση από kotsos »

cronos έγραψε:Είμαι από αυτούς που τον πιστεύουν αλλά......
βίντεο τεσσάρων και βάλε λεπτών...
:? 6 ενέργειες, 5 γκολ ....
Δηλαδή εάν το βίντεο κρατούσε 1,5 λεπτό θα ήμασταν ικανοποιημένοι??

Όλοι μας περιμένουμε ανάκαμψη του Κουτσιανικούλη, τα 1,2 μύρια αλλά και όσα έδειξε στον Εργοτέλη είναι δύσκολο να ξεχαστούν.

Παρόλα αυτά δε μπορώ καταλάβω αυτή την απότομη μεταστροφή, από απειροελάχιστες ευκαιρίες σε στήριξη και εμπιστοσύνη.

Τουλάχιστον οι Ελ ΖαααρΤ και Κριστιάνο δεν μας έχουν πείσει στο παραμικρό πως είναι καλύτεροι από το μικρό.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

αυτός με το 19 στην πλάτη στο βίντεο κάνει παπάδες.τέτοιον παίχτη εμείς δεν έχουμε.ας κάνει την κίνηση ο ζαγοράκης και ας τον πάρει τον γενάρη.ξαναλέω τέτοιον παίχτη δεν έχουμε....
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

ειδα και γω το βιντεο
πραγματικα εκανες βασιλη πολυ καλες εμφανισεις πριν ερθεις στο ναο
φαινεται οτι εκει γουσταρες να παιζεις, πραγμα που ποτε δεν ειδα στα μουτρα σου απο τοτε που ηρθες σαλονικη

τι γινεται ρε βασιλη; γιατι δεν νιωθεις καλα εδω πανω; θες να φυγεις;
δε σε γουσταρουν τα αποδυτηρια;
μπαλα ξερεις, προσαρμοσου στα δεδομενα της ομαδας και θα ερθει η αναγνωριση

αν παλι τα ονειρα σου ολοκληρωθηκαν με τη μεταγραφη και ενα καλο συμβολαιο πες το μας να το ξερουμε

σε πιστευουμε, δειξε τι μπορεις να κανεις και μονο ψηλα θα πας!!

μακαρι το νεο ετος να σου δωσει καθαρο μυαλο και δυναμη να κανεις την επιστροφη..
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

το παιδί είναι άνθρωπος ψυχολογίας με αστέρα έκανε παπάδες,πάντως ακούγεται εδώ και κανα δίμηνο οτι προσπαθει στις προπονησεις περισσοτερο(έχουν ακουστεί πολλά για αδιαφορία,ξενύχυια και αλλα),ο χάβος αυτό είδε πιστεύω και θα τον βάλει να παίξει,τώρα αν το δει σαν ευκαιρία και τουλάχιστον παίξει καλά οχι να κάνει τρελά πράγματα θα μείνει αλλιως το καλοκαιρι......αλλα τουλαχιστον μεχρι τοτε να τον δουμε λιγο,έστω και στις μισές ευκαιρίες που πήρε ο ελ ζαρ,τα ιδια ισχύουν και για τον κριστιάνο.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

ποσες ευκαιριες πια να δοθουν σε αυτον τον παιχτη?
ηταν μια κακη επιλογη που δαπανηθηκαν πολλα λεφτα.για τον εργοτελη μπορει να ειναι καλος για τον ΠΑΟΚ οχι...
με το ζορι δηλαδη.......
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Φέτος δεν του δόθηκαν καθόλου ευκαιρίες, ακόμη και όταν η ομάδα χρειαζόταν αριστερό εξτρέμ. Αυτό είναι το κατηγορώ μου για τον Χάβο. Δεν πολυπάει τους μικρούς. Πιστεύω ότι και ο Αθανασιάδης στα αζήτητα θα ήταν αν δεν σκοράριζε σ' εκείνο το πρώτο 20 λεπτο που έπαιξε, κόντρα στη Λάρισα.
Αλλά δεν κρίνεται έτσι ένας παίκτης. Αλίμονο!
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

φέτος έπαιξε 73 λεπτά αν το λες αυτό ευκαιρίες τι να πω,επαναλαμβάνω τις ιδιες με τον ελ ζαρ να δώσει και αν δεν δειξει στειλτον δανεικο,αυτή ειναι η γνώμη μου,αν δεν το έβαζε ο αθανασιάδης με λάρισα και το έχανε αλλα θα λεγαμε τώρα και ουτε θα του είχε ξαναδωθεί ευκαιρία,ο ελ ζαρ τι έδειξε δλδ και εχει πάρει τοσα παιχνίδια
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ήρθε από τη Liverpool...
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

τοσοι προπονητες περασαν απο την ομαδα και σε κανεναν δεν ακουμπησε.
οταν μια ομαδα εχει στοχους δεν μπορει να δινει ευκαιριες σε παιχτες.στις μεγαλες ομαδες οι παιχτες τις
ευκαιριες τις περνουν μεσα απο τις προπονησεις.
για μενα ειναι ενα λαθος της διοικησης αλλα οκ θα γινουν και λαθη.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ.
Το θέμα είναι να πιστέψει και αυτός στις αναμφισβήτητες δυνατότητες του και να σκύψει το κεφάλι να δουλέψει ταπεινά ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
Είμαι υπέρ των Ελλήνων ποδοσφαιριστών αλλά όμως αυτή θα πρέπει να είναι και η τελευταία του ευκαιρία.
Ο ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΙΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ...
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ "ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ" ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΦΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ.

ΥΓ
ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΧΩΡΙΑ ;)
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

Έχει κάνει πάνω απο 30 συμμετοχές και μόλις 2 ή 3 καλά παιχνίδια. Αυτο δε λέει κάτι?
Πάντως το πιο τραγικό είναι πως δικαιούται πλέον ευκαιρίες όχι γιατι καλυτέρεψε αλλα γιατί και οι υπόλοιποι είναι χάλια...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”