Καταρχας χρονια πολλα σε ολους-ες.
Χρονιαρες μερες ειναι και το καλυτερο αθλημα να ασχοληθει κανεις ειναι η καταναλωση γαλοπουλας, κουραμπιεδων κρασιου κτλ...
Η καταναλωση παπα χριστουγεννιατικα δεν συνισταται.
Απο τοτε που βγαλαν την ανακοινωση οι Αραβες και τι δεν εχει ακουστει...Απο ολα αυτα εγω προσωπικα δεν πιστευω ΤΙΠΟΤΑ.Καθε μερα που περναει εδω και δεκαετιες μιλαμε για τον βρωμικο πολεμο τον ΜΜΕ απεναντι στον ΠΑΟΚ.
Αλλα οταν αυτος ο πολεμος εμφανιζεται μπροστα στα ματια μας με την πιο ΑΙΣΧΡΗ μορφη του, πολλοι κοιτουν το ταβανι και ψαχνουν εσωτερικα θεματα.
Ξαφνικα δηλαδη, ο Βιερινια (και ο Χαλκιας πιο πριν),αποφασισαν ολως τυχαιως, τωρα, πριν ερθουν επενδυτες, οτι ο ΠΑΟΚ ειναι μικρο μεγεθος και δεν τους γεμιζει, ενω πριν που δεν υπηρχαν επενδυτες ειχαν αλλη αποψη.
Επισης λιγο μετα την ανακοινωση παλι ολως τυχαιως το ΣΔΟΕ βρηκε

παραπτωματα και σου λεει το μεγκα κατσε να το πω τωρα μη την πατησουν τζαμπα τα καημενα τα παιδια εξ' Αραβιας...
Γνωμη μου ειναι να σταματησουν τις δηλωσεις ολοι οσοι σχετιζονται εμμεσα ή αμεσα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Οχι γιατι ειναι κακο να δινεις συνεντευξεις, αλλα ειδικα αυτη την περιοδο ολα τα μεσα επιδιδονται με μαεστρια σε αυτο που λεμε ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ, σε ολα τα επιπεδα.
Κανεις δε θελει καινουριο οικονομικο παικτη στην ελληνικη ποδοσφαιρικη αγορα, ποσο μαλλον αν δεν ειναι του χεριου τους και το λεω αυτο χωρις να θελω να υπερασπιστω Αραβες-Ιαπωνες-Εσκιμωους γιατι πολυ απλα δεν τους ξερω.
Ξερω ομως τους αλλους, που σα σκυλια εχουν πεσει να υπερασπιστουν τα βρωμικα κεκτημενα τους.
Κανονικα δε θα πρεπε να συζηταμε καν τετοια θεματα, μετα απο ολα αυτα που εχουμε υποστει στο παρασκηνιο.
Ο Χαλκιας, ο Βιερινια και οι υπολοιποι ειναι ΤΡΙΑ χρονια στην ομαδα μας και δε ξερουν τι ενοχλει και τι οχι τους ΠΑΟΚτσηδες δηλαδη? Θεωρειτε οτι οι παικτες που εχουμε ειναι ηλιθιοι?
Το να πιστευεις την καθε κωλοφυλλαδα και να δυσπιστεις απεναντι σε προσωπα της ομαδας ισοδυναμει με το να κατηγορει η αντι-τρομοκρατικη το δεκαχρονο ανηψακι σου για κακουργηματα και εσυ να το σκεφτεσαι...
ΥΓ1 Το ποσο ευκολα και (φαινομενικα) αναιτια μπορει να διατρβλωσει αυτα που λες ενας ΑΡΔ, το καταλαβα προσωπικα, οταν εφημεριδα ζητησε την αποψη μου για ενα θεμα της τοτε επικαιροτητας (ζηταμε γνωμη απλων πολιτων κτλ). Δυο προτασεις τους ειπα, τρια ψεμματα διαβασα την επομενη μερα. Μια φορα μιλησα σε εφημεριδα δηλαδη, μια φορα διαστρεβλωθηκα εγω ο ανωνυμος...100% success
ΥΓ2 Δε κρατηθηκα τελικα,ολοκληρο σεντονι απλωσα

. Οποιος μπει στον κοπο να το διαβασει ειναι ηρωας.
ΥΓ3 Καλες γιορτες και παλι και ας ελπισουμε οτι φετος ο Santa Klaus θα ειναι ασπρομαυρος!