Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από palok »

παρόλο που πιστεύω περισσότερο στον προπονητή και στην τακτική-νοοτροπία του και λιγότερο στους "παιχταράδες" μίας ομάδας, νομίζω πως είναι κάποιοι παίκτες που όντως κάνουνε τη διαφορά. δηλαδή με έναν εκ των james ή sharrod ford δίπλα στο λάζο δεν μπορώ καν να φανταστώ τι τρόμο θα προκαλούσαμε στους αντίπαλους ψηλούς...
kk74

Δημοσίευση από kk74 »

και του πανε τα μαυρα του τζειμς!!!!
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Εγώ θα ήθελα για αναπληρωματικό Λάζο τον Αφρικανό της Ροάν...
κι ένα πιο δυνατό 4αρι στη θέση του Ντόζιερ...και αλλαγή το Γιαννούλη! :idea:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

τον αφρικανό της roanne Τον είχαμε ποστάρει το καλοκαίρι. πάρε τώρα και τον αφρικανό της Nancy (27 χρονών, 2.08) Akin Akingbala (απόφοιτο του Clemson, φέτος 11.7 πόντοι και 7.9 rebounds στο γαλλικό πρωτάθλημα):

[youtube]Rfbyg80S62Y&feature=related[/youtube]

καλός????

και δώρο χριστουγέννων ο peja των φτωχών damir krupalija (βόσνιος, 31 χρονών, 2.05, 14 πόντοι και 9.2 rebounds φέτος με την Hyeres-Toulon):

[youtube]_d2XVSrTrIc[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Δημοσίευση από Iakovidis »

Μόνο ένας παίκτης θα μπορούσε να κάνει τον ΠΑΟΚ από μέτρια ομάδα, ομάδα πρωταθλητισμού.Αυτός είναι ο Σισκάουσκας.Πολλά λεφτά, αλλά πέρνεις τον πιο ολοκληρωμένο παίκτη της Ευρώπης
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

xaxaxaxa. και ο lebron... ;)
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Δημοσίευση από Iakovidis »

Εκεί η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

πολύ ενδιαφέρων shooting guard (μπορεί να βοηθήσει και στον άσσο) ο κοντούλης (1.83) jarrius jackson, 25 ετών απόφοιτος του texas tech (19.9 πόντοι με 43.6 % στα τρίποντα), παίζει τώρα στην (γεμάτη καλούς αμερικανούς) Β' ιταλίας με την prima veroli όντας 3ος σκόρερ του πρωταθλήματος με 20.4 πόντους (61.3 % δίποντα, 40,7 % τρίποντα και 93.6 % βολές), 1.8 rebounds, 1.9 assists.

[youtube]F3ifwMC_bNM[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

γρήγορος κ ευστροφος φαίνεται στο βίντεο.
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Ωραίο πάτημα έχει πριν σουτάρει. Μου θυμίζει λίγο το πάτημα του Νίκολας! Αυτοί οι παίχτες που βγάζουν ενέργεια στο παρκέ και τους βλέπεις να παίζουν με νεύρο (και όχι σαν να βαριούνται ή να είναι συγκαμένοι :roll: ) μου αρέσουν πολύ. Πόσα θέλει να του τα δώσω να έρθει!

Υ.Γ. Να δω αν θα λείψει και ο Μάρσαλ αύριο (δεδομένου ότι θα απουσιάσει και ο ΜακΓκράθ) με ποιούς θα παίξουμε γαμώ το μεταγραφικό μου σχεδιασμό μέσα. Άκουγα τον γερό-Μίλτο προχτές που μιλούσε στον Μετρουλάκη και νόμιζα ότι μιλούσε κανένας μπάρμπας από το καφενείο. Αφού λέω στον φίλο μου "τόσο πολύ έχει ξεπέσει ο Πετρουλάκης που έχει αρχίσει να ανοίγει και γραμμές για να μιλάει με τον κόσμο?" Και μετά ακούω που τον αποκαλεί "Κύριε Πρόεδρε" και μιλάνε και για μπάσκετ και λέω αν είναι δυνατόν αυτός ο παππούς, που σήμερα έλεγε "θα παρακαλούσα τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να έρθουν σήμερα ή αύριο να πάρουν εισιτήρια", να είναι πρόεδρος του ΠΑΟΚ.

Υ.Γ 2. Άχρηστοι όλοι της διοίκησης που μου μιλάτε για εξυγίανση, μπάτζετ και μεταγραφικό σχεδιασμό, αντί να είστε μαζεμένοι πέρυσι και να κάνετε το άνοιγμα φέτος για να φτιάξετε ομάδα, μου τα κάνατε ανάποδα και τώρα κλαίγεστε. Παγκόσμια πρωτοτυπία φωστήρες, αντί να φτιάξετε ένα 3ετές πλάνο που να λέει 1ος χρόνος εξυγίανση και συμμάζεμα, 2ος χρόνος ανταγωνιστική ομάδα και 3ος χρόνος διακρίσεις, αλλαγή επιπέδου ή ακόμα και πρωταθλητισμός, εσείς με το νέο άνοιγμα που δημιουργήσατε πέρυσι, αφήσατε την ομάδα φέτος μισή, χωρίς πάγκο και εναλλακτικές λύσεις! :evil: :twisted:

Καλά, να το δεχτώ ότι δε σας κόβει, είστε και μεγάλοι άνθρωποι ή μπορεί να θέλετε και να φάτε..Τι σκατά επιχειρηματίες είστε όμως όταν το πλάνο τα 2 πρώτα χρόνια το κάνετε ανάποδα. Για να μην αναφερθώ ότι θα μπορούσατε να παραδειγματιστείτε (ή να το πάρετε και αυτούσιο) από το πλάνο του Ζαγοράκη στο ποδόσφαιρο. Γιατί εκείνος τα έκανε με τη σωστή σειρά και χωρίς να είναι επιχειρηματίας ή μεγάλο μυαλό. Άντε τον άκουσα να μιλάει τον παππού και συγχύστηκα μεσημεριάτικα..
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Η Βίρτους στη γωνία για Μπλάκνεϊ

Η Βίρτους για τον γκαρντ που ψάχνει «γλυκοκοιτάζει» την περίπτωση του Ρόντρικ Μπλάκνεϊ! Οι Μπολονέζοι περιμένουν να δουν αυτό το διάστημα αν ο Μου-Μου ανανεώσει τελικά με τη Μάλαγα ή όχι, ώστε αναλόγως να κινηθούν.

http://basketnet.gr/main/2/europe/artic ... oymoy.html

Κανώτα μιας και μπήκαμε στο άρθρο 99 και έχουμε να πληρώνουμε μόνο τη χρήση κάθε χρονιάς και όχι παλαιότερα χρέη και μιας και ο ΜακΓκράθ θα απουσιάσει κανένα μήνα, δε ξηλώνεσαι να μας φέρεις εκείνον τον Μου-Μου που λέμε εδώ και 2 χρόνια??? Ε? Ε? Είναι και Χριστούγεννα.. :P :opaokara:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

"Καλή και φτηνή λύση"

Χρήματα δεν... τρέχουν από τα μπατζάκια (για να ακριβολογούμε δεν υπάρχουν για να τρέξουν), εξ' ου και η αναμονή.

Δεδομένη, ωστόσο, στον ΠΑΟΚ είναι η επιθυμία ενίσχυσης του ρόστερ με την απόκτηση παίκτη που να καλύπτει τις θέσεις "1" και "2", εξαιτίας της απουσίας το προσεχές διάστημα του τραυματία, Ντόνι ΜακΓκράθ.

"Θέλω" που προσδοκούν να μετουσιώσουν σε πράξη οι ιθύνοντές του εντείνοντας την προσπάθειά τους στην αγορά για εντοπισμό "...Καλής και φτηνής λύσης", όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ο συνδυασμός, βέβαια, προσώπου που δε θα "πονέσει" οικονομικά και θα αποτελεί και αποτελεσματική λύση στο παρκέ, είναι δύσκολο να επιτευχθεί, έχουν τη διάθεση, εντούτοις, οι "ασπρόμαυροι" να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για να υλοποιήσουν το στόχο τους...
http://olapaok.gr/basket/kalh_kai_fthnh ... 38153.html
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

ρε παιδιά αυτήν την καλή και φτηνή λύση περιμένω...γιατί όλο σας διαφεύγει από το νου;

φυσικά καταλαβαίνουμε τα κάκιστα οικομομικά...αλλά χωρίς επιβάρυνση δεν γίνεται να αλλάξεις τον αργόσαυρο;; (θεικό σχόλιο ΟΛΙ!! LOL)
με ότι λίγα γλιτώσεις από το συμβόλαιό του πάρε από Φεβ ως Μάη ένα μαυράκο από τα ΝΒDL και σια ...να τρέχει σαν τον δαίμονα, να θυμίσει Ουάσιγκντον... να έχει το πάθος στο βλέμμα και να μην αποκοιμίζει...όχι τον αντίπαλο αλλά την κερκίδα ΜΑΣ!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Εγώ νομίζω πως μετά τα τελευταία (οικονομικά) γεγονότα θα πρέπει να κλειδώσει το παρόν τόπικ..... 8-)
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

καθόλου κακός παίκτης αυτός ο sensley (28 χρονών) απόφοιτος του Hawaii University με 17.6 πόντους και 5.8 rebounds) o oποίος είναι κάτοχος γερμανικού διαβατηρίου και παίζει ως κοινοτικός. διάνα και πάλι οι περιστεριώτες όπως και πέρυσι με τον βέλγο faison. και πρέπει να κάνει και ψίχουλα... ;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”