Abubakari Mohammed
Re: Abubakari Mohammed
http://content.yudu.com/Library/A1qfrx/ ... _Xmas-2010
πατε σελιδα 42-43..
να σου ζησει ο παικταρας Abu!
και οπως ειπαμε, καλα εισαι στις Σερρες..
πατε σελιδα 42-43..
να σου ζησει ο παικταρας Abu!
και οπως ειπαμε, καλα εισαι στις Σερρες..
Πριν έρθει ο Βιτόλο στον ΠΑΟΚ θυμάστε τι λέγαμε; Για τον αλήτη τον Βιτόλο που τραυμάτισε τον Βιειρί και τα σχετικά; Τώρα θεό τον έχουμε....
συμφωνοι, αλλα ο βιτολο ετρωγε ψωμι απο αντιπαλους και επαιζε παθιασμενα ισως και βρωμικα για το δικο τους καλο
ο αμπου εφαγε ψωμι σε μας και δεν ξερω αν πληρωνουμε μερος του συμβολαιου του κιολας
εχει μια μικρη διαφορα..
ο αμπου εφαγε ψωμι σε μας και δεν ξερω αν πληρωνουμε μερος του συμβολαιου του κιολας
εχει μια μικρη διαφορα..
Εγώ γουστάρω να βλέπω πάθος στο παιχνίδι. Ανεξαρτήτως ομάδων/ονομάτων. Το να μη μπαίνει δυνατά στις φάσεις θα ήταν κάτι άσχημο για την εικόνα του, αλλά και για την εικόνα του ΠΑΟΚ. Το ότι σκύλιασε μου δείχνει ότι ήθελε να δείξει κάτι.
Μακάρι να γυρίσει και να σκυλιάζει έτσι και με μας.
Μακάρι να γυρίσει και να σκυλιάζει έτσι και με μας.
ακομη και ετσι να ειναι, δεν νομιζω (καλως κατα τη γνωμη μου) να τον πιστευουν πολυ στην ομαδα
πως να το κανουμε, ειδικα τα τελευταια χρονια σε αυτη τη θεση εχουμε καλομαθει με γκαρσια και βιτολο
ο πρωτος σιγα σιγα σβηνει απο δυναμεις, ο αντικαταστατης πρεπει εκτος απο παθος να εχει και ταλεντο αλλα και ηγετικα χαρακτηριστικα..
πως να το κανουμε, ειδικα τα τελευταια χρονια σε αυτη τη θεση εχουμε καλομαθει με γκαρσια και βιτολο
ο πρωτος σιγα σιγα σβηνει απο δυναμεις, ο αντικαταστατης πρεπει εκτος απο παθος να εχει και ταλεντο αλλα και ηγετικα χαρακτηριστικα..
νομίζω είναι αυτονόητο ότι αν το παιδί δε χωρα σε αυτόν τον ΠΑΟΚ, τότε καλο θα είναι να του δώσουν την ελευθέρας του όσο πιο γρήγορα γίνετε
θα σε χαλουσε να παει σαν ανταλλαγμα μαζι με φιλομενο π.χ στον αμπτουν της καβαλας;
δυστυχως πληρωσαμε στον περουκα για να τον παρουμε και αν μπορουμε να επωφεληθουμε απο την απομακρυνση του ας το κανουμε, Ανωνυμη Εταιρεια ειναι η ΠΑΕ δεν κανει φιλανθρωπιες..
δυστυχως πληρωσαμε στον περουκα για να τον παρουμε και αν μπορουμε να επωφεληθουμε απο την απομακρυνση του ας το κανουμε, Ανωνυμη Εταιρεια ειναι η ΠΑΕ δεν κανει φιλανθρωπιες..
- cristiano4
ελεύθερο τον πήραμε και εγω πιστεύω οτι καλό θα ήταν από την στιγμή που δεν τον πιστεύουμε να τον δώσουμε σαν αντάλλαγμα κάπου
Κρέσιτς, Ίβιτς, Λίνο, Μπουσαϊντί, είναι τέσσερις μή κοινοτικοί. Αν ο περούκας δεν θέλει τον Αμπού, εγώ τον δέχομαι πίσω πολύ ευχαρίστως, ως αλλαγή του Βιτόλο. Μπορεί να παίξει καλύτερα το ρόλο του Ισπανού σε σχέση με Φωτάκη, Μπαλάφα, Γκαρσία, Ζουέλα και Ίβιτς που είναι οι υπόλοιπες επιλογές στα χαφ.
«Δεν θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ»
05 Ιαν 2011 13:02, Από PAOK24
Ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι μίλησε στον Sport 103fm για την περιπέτειά του στις Σέρρες, κατηγορώντας τον Ντάγκαν Κοκότοβιτς για την μικρή συμμετοχή του στην ομάδα.
«Τις τελευταίες τρεις μέρες του 2010 έκανα προπόνηση με τον Πανσερραϊκό. Μετά ο Κοκότοβιτς μου είπε ότι δε με θέλουν, επειδή θέλουν να φέρουν άλλους παίκτες. Ο Πανσερραϊκός δεν είναι μόνο μια οικογένεια, αλλά είναι όλη η πόλη των Σερρών. Όλοι θέλουν να φέρουν κάποιον δικό τους στην ομάδα. Εγώ δεν έχω κάποιο δικό μου στην ομάδα. Εγώ όσες φορές έπαιξα στη θέση μου πήγα καλά. Δεν αρκεί όμως να είσαι μόνο καλός παίκτης» τόνισε αρχικά ο Γκανέζος, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ.
«Δεν πρόκειται να γυρίσω στον ΠΑΟΚ παρότι ανήκω στην ομάδα, αφού ο ΠΑΟΚ είναι πλήρης αυτή την εποχή. Για να φύγω από την ομάδα των Σερρών πρέπει να πάρω τα χρήματά μου. Και στη Φέγενορτ είχα βιώσει μια παρόμοια κατάσταση όπου ο προπονητής ήθελε να φέρει συμπατριώτες του. Έχω αρκετές προτάσεις από τη δεύτερη κατηγορία» ολοκλήρωσε ο Αμπουμπακάρι.
το μυαλο σου να ειχαν μπαλαφας και φιλομενο θα ειχαμε γλιτωσει απο αλλους 2 ρε φιλε
ευγε αν εκανες τετοιες δηλωσεις..
ο ΟΦΗ ειναι καλη περιπτωση και το γιαννενο
ειδικα στην κρητη θα βρεις το παλληκαρι το βερον να κανετε διακοπες μαζι
05 Ιαν 2011 13:02, Από PAOK24
Ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι μίλησε στον Sport 103fm για την περιπέτειά του στις Σέρρες, κατηγορώντας τον Ντάγκαν Κοκότοβιτς για την μικρή συμμετοχή του στην ομάδα.
«Τις τελευταίες τρεις μέρες του 2010 έκανα προπόνηση με τον Πανσερραϊκό. Μετά ο Κοκότοβιτς μου είπε ότι δε με θέλουν, επειδή θέλουν να φέρουν άλλους παίκτες. Ο Πανσερραϊκός δεν είναι μόνο μια οικογένεια, αλλά είναι όλη η πόλη των Σερρών. Όλοι θέλουν να φέρουν κάποιον δικό τους στην ομάδα. Εγώ δεν έχω κάποιο δικό μου στην ομάδα. Εγώ όσες φορές έπαιξα στη θέση μου πήγα καλά. Δεν αρκεί όμως να είσαι μόνο καλός παίκτης» τόνισε αρχικά ο Γκανέζος, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ.
«Δεν πρόκειται να γυρίσω στον ΠΑΟΚ παρότι ανήκω στην ομάδα, αφού ο ΠΑΟΚ είναι πλήρης αυτή την εποχή. Για να φύγω από την ομάδα των Σερρών πρέπει να πάρω τα χρήματά μου. Και στη Φέγενορτ είχα βιώσει μια παρόμοια κατάσταση όπου ο προπονητής ήθελε να φέρει συμπατριώτες του. Έχω αρκετές προτάσεις από τη δεύτερη κατηγορία» ολοκλήρωσε ο Αμπουμπακάρι.
το μυαλο σου να ειχαν μπαλαφας και φιλομενο θα ειχαμε γλιτωσει απο αλλους 2 ρε φιλε
ευγε αν εκανες τετοιες δηλωσεις..
ο ΟΦΗ ειναι καλη περιπτωση και το γιαννενο
ειδικα στην κρητη θα βρεις το παλληκαρι το βερον να κανετε διακοπες μαζι
Προσωπικά θα τον ηθελα να επιστρέψει γιατι μονο με Βιτολο, Γκαρσια κ Φωτακη έχουμε ελλείψει εναλλακτικών στη συγκεκριμένη θέση κ συγκεκριμένα για τον Βιτολο ειναι ο μόνος που μπορεί να καλύψει το κενο του κατα κάποιο τρόπο!
(χωρις να έχουμε δει τον Κατσε ακομα)
(χωρις να έχουμε δει τον Κατσε ακομα)
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
έτυχες ρε συ αμπού στον κοκότοβιτς το αρχιγιολαμο! αυτός μόνο με χαρτάκι δουλεύει δεν το ξερες?
εγώ σε θέλω στον ΠΑΟΚ γιατί πιστεύω στις δυνατότητές σου αρκεί και εσύ να είσαι πιο προσγειωμένος και συνεργάσιμος. Σε μεγάλη Ομάδα ανήκεις αν δεν έχεις υπομονή κλάφτα.
εγώ σε θέλω στον ΠΑΟΚ γιατί πιστεύω στις δυνατότητές σου αρκεί και εσύ να είσαι πιο προσγειωμένος και συνεργάσιμος. Σε μεγάλη Ομάδα ανήκεις αν δεν έχεις υπομονή κλάφτα.
οσο σκεφτομαι οτι ειχαμε και εμεις τον συγκεκριμένο προπονητη για 1/4 του φεγγαριού
και προλαβε και μας φουσκωσε το Αλεξιτς και τον Γιοβιτς
και προλαβε και μας φουσκωσε το Αλεξιτς και τον Γιοβιτς
Ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Anis Bussaidi και Mohammed Abubakari. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τόσο τον Anis Bussaidi όσο και τον Mohammed Abubakari για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας τους.
paokfc
καλη συνεχεια...
paokfc
καλη συνεχεια...