Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
kos
Δημοσιεύσεις: 5123
Εγγραφή: Τρί 08 Ιούλ 2008, 18:21

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από kos »

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ντου έγινε και στον ΠΑΟΚ στον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο και βρήκαν εισιτήρια που επίσης δεν ήταν τρυπημένα, ενώ το ΣΔΟΕ διαρρέει ότι έχει βρει παρόμοια επιβαρυντικά στοιχεία και για τον Αστέρα, την Λάρισα, τον Ηρακλή και τον Ατρόμητο Περιστερίου! Όπως τονίστηκε υπάρχουν υπόνοιες και για παιχνίδια ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Ανάλογες παραβάσεις είχαν διαπιστωθεί τον περασμένο Μάρτιο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην οποία επιβλήθηκε πρόστιμο. Φυσικά αν ισχύει το ρεπορτάζ, σε όλες τις ΠΑΕ θα επιβληθεί μεγάλο πρόστιμο!
http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%91%CE%95
ειναι που ο μανδρινος ελεγε (ενω ειχε γινει ηδη το ντου απο το σδοε) οτι δεν θελουν να μπουν στην περαιωση γιατι ειναι σιγουροι για τις δικες τους χρησεις αλλα θα μπουν γιατι δεν ξερουν τι εκανε ο γουμενος.
Άβαταρ μέλους
Pegasus
Δημοσιεύσεις: 3187
Εγγραφή: Κυρ 23 Μάιος 2010, 20:24

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από Pegasus »

Το ποιος φταίει μένει να το δούμε.
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04
Δημοσιεύσεις: 944
Εγγραφή: Παρ 14 Μάιος 2010, 10:43

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Ενοχλημένοι στην ΠΑΕ για τα περί φοροδιαφυγής

Ποδόσφαιρο 22 Δεκ. 2010 22:07 - Από Κώστας Πετρωτός

Έκπληξη προκάλεσε στους διοικούντες ρεπορτάζ περί πλαστών εισιτηρίων που εκδίδει ο ΠΑΟΚ για να γλιτώνει ΦΠΑ

Ξάφνιασε αρνητικά τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού σύμφωνα με το οποίο η ΠΑΕ εκδίδει πλαστά εισιτήρια για να γλιτώνει ΦΠΑ. "Το ρεπορτάζ επικαλείται τον έλεγχο που μας έγινε από το ΣΔΟΕ στο ματς με τον Ατρόμητο, μετά την ολοκλήρωση του οποίου εμείς δεχθήκαμε συγχαρητήρια από τους ελεγκτές" έλεγαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος.

Μάλιστα ανέφεραν, ότι και οι εννέα ελεγκτές πέρασαν στο γήπεδο με κανονικό εισιτήριο και σε όλους η διαδικασία ήταν απόλυτα νόμιμη. Ένας ελάχιστος αριθμός εισιτηρίων που δεν ήταν "τρυπημένα" και μπορεί να προκαλέσει ένα πρόστιμο της τάξης των 1.000 ή 2.000 ευρώ δεν μπορεί να θεωρηθεί φοροδιαφυγή και είναι ανάξιο λόγου, καθώς δεν έγινε με ευθύνη της ΠΑΕ (τι κέρδος θα είχε άραγε αν γλίτωνε ΦΠΑ από ένα τόσο μικρό αριθμό εισιτηρίων;).


http://olapaok.gr/podosfairo/enoxlhmenoi_sthn_pae_gia_ta_peri_forodiafyghs.732514.html
Άβαταρ μέλους
Pegasus
Δημοσιεύσεις: 3187
Εγγραφή: Κυρ 23 Μάιος 2010, 20:24

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από Pegasus »

Ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λένε. Η ζημιά επικοινωνιακά είναι σημαντική.
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04
Δημοσιεύσεις: 944
Εγγραφή: Παρ 14 Μάιος 2010, 10:43

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Τηλεοπτικές υπερβολές για ΣΔΟΕ

22 Δεκ 2010 22:13, Από PAOK24


Στο δελτίο ειδήσεων του Mega, στη προσπάθειά τους να πείσουν τον πλανήτη πως η ελληνική κυβέρνηση κάνει τα πάντα για να λύσει το θέμα της οικονομικής κρίσης, ενέπλεξαν τον ΠΑΟΚ.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την … αποκάλυψη του οικονομικού ρεπόρτερ του καναλιού, ο ΠΑΟΚ πιάστηκε επ αυτοφώρω στον αγώνα ΠΑΟΚ – Ατρόμητος να μην κόβει εισιτήρια, κάτι το οποίο δεν προέκυψε από κάποιο πόρισμα του ΣΔΟΕ, αλλά μόνο από το ρεπορτάζ του συναδέλφου.

Μετά τον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκαν και άλλες ομάδες που… πιάστηκαν, ενώ έγινε και μία υπενθύμιση πως είχε πιαστεί και ο Ολυμπιακός ο οποίος σύμφωνα με το κανάλι πλήρωσε πρόστιμο. Το μέγεθος του προστίμου στον Ολυμπιακό βέβαια, δεν αναφέρθηκε ποτέ.

Από τον ΠΑΟΚ διαψεύδουν το θέμα, λέγοντας πως σε εκείνο το παιχνίδι όντως έγινε έλεγχος αλλά οι άνθρωποι του ΣΔΟΕ έδωσαν συγχαρητήρια στη ΠΑΕ και πως δεν υπάρχει κανένα πρόστιμο στον ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ δεν είχε κανένα πρόβλημα με το ΣΔΟΕ τόσο καιρό, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ζητήσει να βρεθούν οι ΠΑΕ που δεν πληρώνουν τους φόρους τους.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=4777
Άβαταρ μέλους
eorptol
Δημοσιεύσεις: 16928
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 13:40
Τοποθεσία: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από eorptol »

καλα εδω ζηταμε να ελεγχθουν οι αλλες οι ΠΑΕ αν εκπληρωνουν τις υποχρεωσεις τους στην εφορια αφου εδω και 3,5 χρονια εμεις τα ακουμπαμε κανονικα και θα καναμε τετοια πατατα και για ελαχιστα εισιτηρια ?
Άβαταρ μέλους
thrix
Δημοσιεύσεις: 1311
Εγγραφή: Τρί 05 Αύγ 2008, 13:16

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από thrix »

Με το γαύρο είχε γίνει ντόρος και τότε και μάλιστα το συζητάγαμε εδώ μέσα. Βέβαια το πόσο πρόστιμο τους έβαλαν δεν θυμάμαι να γράφτηκε πουθενά.
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04
Δημοσιεύσεις: 944
Εγγραφή: Παρ 14 Μάιος 2010, 10:43

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Ανακαλέστε άμεσα

22 Δεκ 2010 23:38, Από PAOK24


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή την … αποκάλυψη του τηλεοπτικού σταθμού Mega για εμπλοκή της σε θέμα φοροδιαφυγής που προέκυψε μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ.

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την εμπλοκή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ρεπορτάζ, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA Channel, αναφορικά με οικονομικές ατασθαλίες και ύπαρξη πλαστών εισιτηρίων. Ένα ρεπορτάζ το οποίο είναι αστήριχτο, απέχει της πραγματικότητας και αποτελεί το λιγότερο συκοφαντική επίθεση προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αυτό που έχουμε να τονίσουμε είναι, ότι κατά τη διάρκεια του τελευταίου αιφνιδιαστικού ελέγχου εισιτηρίων, που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Ελέγχου, όχι μόνον υπήρχαν θεωρημένα εισιτήρια, αλλά τα στελέχη της Υπηρεσίας εισήλθαν στο γήπεδο της Τούμπας έχοντας αγοράσει και εξαργυρώσει κατά την είσοδο τους τα θεωρημένα εισιτήρια!

Εξάλλου μετά το τέλος του πολύωρου ελέγχου δεχθήκαμε τα συγχαρητήρια των στελεχών του ΣΔΟΕ στους οποίους και παρείχαμε κάθε βοήθεια κατά τη διάρκεια του ελέγχου.
Απαιτούμε από τον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό και τους ρεπόρτερ του, σεβόμενοι τη δημοσιογραφική δεοντολογία, να ανακαλέσουν άμεσα αποκαθιστώντας την αλήθεια».

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=4780
Άβαταρ μέλους
Falegkos
Δημοσιεύσεις: 4329
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 14:50

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από Falegkos »

πιστευω την παε παρα τους ΑΡΔ

αν ειχαμε λερωμένη την φωλια μας δεν θα βγαζαμε ανακοίνωση.

μπραβο στην παε.

ΠΣ. ρουφιανοι θα την πάθετε μια μερα
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Δημοσιεύσεις: 4365
Εγγραφή: Δευ 06 Οκτ 2008, 22:50
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ασπρόμαυρη πόλη
Επικοινωνία:

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Mega βαζέλες τώρα ετοιμάζεστε για διοίκηση πρωτοδικείου.
Με τον ΠΑΟΚ τι θέλετε και ασχολείστε μωρί π@υτάνες?
Για ψάξτε ποιος θα πληρώνει τώρα τον σισέξ.... παλιο καλτάκες.
Άβαταρ μέλους
paokmono
Δημοσιεύσεις: 376
Εγγραφή: Δευ 31 Μάιος 2010, 09:50

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από paokmono »

melios έγραψε:
gika έγραψε: Το καλοκαίρι ο Βιολίδης είπε:
"Βιολίδης: «...Το φετινό μπάτζετ είναι 18.981.000 και προέκυψε από την αλλαγή της φορολογίας. Τα νούμερα που ακούγονται ότι εισπράττει ο ΠΑΟΚ σε κάθε αγώνα είναι πολύ διαφορεικά από αυτά που καταλήγουν στα ταμεία της ομάδας...»."
Χάνονται τα χρήματα στο δρόμο δηλαδή; Τι άλλο θα ακούσουμε....

http://sports.in.gr/football/superleagu ... 1231072017

τελικά είχαμε δεν είχαμε ακούσαμε και αυτό το άλλο που αναρωτιόμασταν τι θα μπορούσε να είναι...
στα έσοδα της ΠΑΕ καταχωρείται προφανώς, ότι δηλώθηκε και στην εφορία από εισιτήρια. Αλλιώς θα είχες πρόβλημα με τους ελέγχους. Αυτά που δεν δηλώθηκαν στην εφορία, καταχωρήθηκαν πουθενά ως έσοδα; Και ως τι έσοδα καταχωρήθηκαν;
Όσον αφορά την εφορία, το πρόβλημα είναι η φοροδιαφυγή.
Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
gika
Δημοσιεύσεις: 18523
Εγγραφή: Δευ 28 Ιαν 2008, 15:52
Τοποθεσία: Λονδίνο

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από gika »

Μετά και την ανακοίνωση δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ αμφιβολία.

Ρε παιδιά καταλάβαιτε ότι ο Ζαγόρ και οι υπόλοιποι τόσο καιρό είναι διοίκηση ΠΡΩΤΟΔΙΚΙΟΥ. Ελέγχονται συχνότατα. Είναι υποχρεωμένοι να είναι τυπικοί στις υποχρεώσεις τους ειδικά προς το κράτος. Δεν υπάρχει πιθανότητα φοροδιαφυγής.
Άβαταρ μέλους
paokmono
Δημοσιεύσεις: 376
Εγγραφή: Δευ 31 Μάιος 2010, 09:50

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από paokmono »

γράφω τα παραπάνω, γιατί με βάση το δημοσίευμα η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι η εξής:

«Υπάρχει μία μικρή εσωτερική ατασθαλία στη θεώρηση των εισιτηρίων στο ματς με τον Ατρόμητο (28/12). Δεν υπάρχει όμως θέμα φοροδιαφυγής και δεν έχουμε κανένα λόγο ανησυχίας».

εάν είναι έτσι, η εσωτερική αυτή ατασθαλία δεν είναι μικρό θέμα.
εάν δεν είναι έτσι, τότε όλοι οι δημοσιογράφοι όλων των μέσων είναι συνεννοημένοι.
Άβαταρ μέλους
eleos
Δημοσιεύσεις: 2397
Εγγραφή: Κυρ 29 Ιουν 2008, 13:56
Τοποθεσία: Σαλλλονίκη - Northshire Abbey

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από eleos »

Η Λάσπη προς την ΠΑΕ συνεχίζεται.
Οι καρκίνοι που τόσα χρόνια ήταν μέσα στην ομάδα, βγήκαν στην απέξω και συνεχίζουν απο εκεί.
Πρώην δικηγόροι μας, πρώην δημοσιογράφοι "μας", πετάνε τη σαπίλα τους και εμείς την τρώμε.


Όσοι έχουν ακόμα και την παραμικρή αμφιβολία θα έπρεπε να ανήκουν σε ζωολογικο κήπο.
Άβαταρ μέλους
Falegkos
Δημοσιεύσεις: 4329
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 14:50

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από Falegkos »

και ολα αυτα ολος τυχαιος απο την στιγμη που εγινε γνωστο οτι ερχονται επενδυτές :opaokara:

εκει κατω στην χαβουζα θα την παθετε ....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”