Μαρούσι - Π.Α.Ο.Κ. 81-76 MVP - Σχόλια κ παραλειπόμενα
Re: Μαρούσι - Π.Α.Ο.Κ. 81-76 MVP - Σχόλια κ παραλειπόμενα
Συνεχόμενα handcheck στο Λάζο από Βagaric και Bojic (ο τελευταίος ήταν εριστικότατος).
Ο Λάζος διαμαρτυρόταν δίκαια στην 1η περίοδο και σε κάποια στιγμή ακούω το κοράκι να του λέει σε αυστηρό τόνο: "Θα είσαι λιγότερο επιθετικός!"
Πότε έγινε αυτό με τον Weeden???
Ο Λάζος διαμαρτυρόταν δίκαια στην 1η περίοδο και σε κάποια στιγμή ακούω το κοράκι να του λέει σε αυστηρό τόνο: "Θα είσαι λιγότερο επιθετικός!"
Πότε έγινε αυτό με τον Weeden???
πες τα ρε χάρη για τον bojic, είχα απηυδήσει και γυρνάει και ο oli και με αποκάλεσε και προκατειλλημένο
με τον χοντρογιουγκο!!!!!
PS: ο weeden ναουμε φαινόταν θεριακλής, τον είδα εγώ, σαν σταφυλάκια μας τα πέταγε τα τρίποντα....

PS: ο weeden ναουμε φαινόταν θεριακλής, τον είδα εγώ, σαν σταφυλάκια μας τα πέταγε τα τρίποντα....

ΜΑΡΟΥΣΙ-ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Παναγιώτης Αναστόπουλος, Πέτρος Παπαπέτρου, Κώστας Μητσόπουλος
Σ’ ένα παιχνίδι με συγκλονιστική εξέλιξη οι διαιτητές παίρνουν γενικά καλό βαθμό. Ελάχιστες ήταν οι φάσεις που οι υποδείξεις τους ήταν λάθος και το Μαρούσι διαμαρτύρεται περισσότερο για το τελευταίο 3λεπτο της κανονικής περιόδου, όπου οι «γκρι» άφησαν το σκληρό παιχνίδι του «δικεφάλου», που έφερε την ανατροπή από το -6 και έστειλε τον αγώνα στην παράταση. Λιγότερα τα λάθη του Αναστόπουλου, πιο πολλά των Παπαπέτρου-Μητσόπουλου.
ΒΑΘΜΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ: 7
http://www.basketnet.gr/main/3/diaitisi ... eferi.html
αν σκεφτείς οτι σε όλες τις επιθέσεις που μπήκαν μέσα στη ρακέτα ή βάλανε καλάθι ή πήρανε φάουλ, ομολογώ οτι η διαιτησία στο τελευταίο 2λεπτο έπαιξε 100-0 ΠΑΟΚ, μπορώ να πω χειρότερα και απο διαιτησία σερβίας-λιθουανίας... το ό,τι ο λάζος δεν βάρεσε βολή (έλα μωρέ με το παλτό θέλει και βολές - παρατηρώ οτι οι χαραλαμπίδης-σλούκας βαράνε μ.ο. περί των 15 βολών σε κάθε αγώνα...) ενώ φυσικά οι kojadinovic και κόμματος, γνωστοί ως pippen και olajuwon του ελληνικού πρωταθλήματος, κατάπιαν τους marshall-gecevcki χωρίς πολλά-πολλά ...
Διαιτητές: Παναγιώτης Αναστόπουλος, Πέτρος Παπαπέτρου, Κώστας Μητσόπουλος
Σ’ ένα παιχνίδι με συγκλονιστική εξέλιξη οι διαιτητές παίρνουν γενικά καλό βαθμό. Ελάχιστες ήταν οι φάσεις που οι υποδείξεις τους ήταν λάθος και το Μαρούσι διαμαρτύρεται περισσότερο για το τελευταίο 3λεπτο της κανονικής περιόδου, όπου οι «γκρι» άφησαν το σκληρό παιχνίδι του «δικεφάλου», που έφερε την ανατροπή από το -6 και έστειλε τον αγώνα στην παράταση. Λιγότερα τα λάθη του Αναστόπουλου, πιο πολλά των Παπαπέτρου-Μητσόπουλου.
ΒΑΘΜΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ: 7
http://www.basketnet.gr/main/3/diaitisi ... eferi.html
αν σκεφτείς οτι σε όλες τις επιθέσεις που μπήκαν μέσα στη ρακέτα ή βάλανε καλάθι ή πήρανε φάουλ, ομολογώ οτι η διαιτησία στο τελευταίο 2λεπτο έπαιξε 100-0 ΠΑΟΚ, μπορώ να πω χειρότερα και απο διαιτησία σερβίας-λιθουανίας... το ό,τι ο λάζος δεν βάρεσε βολή (έλα μωρέ με το παλτό θέλει και βολές - παρατηρώ οτι οι χαραλαμπίδης-σλούκας βαράνε μ.ο. περί των 15 βολών σε κάθε αγώνα...) ενώ φυσικά οι kojadinovic και κόμματος, γνωστοί ως pippen και olajuwon του ελληνικού πρωταθλήματος, κατάπιαν τους marshall-gecevcki χωρίς πολλά-πολλά ...
-
Μπα ρε γιατί το λες αυτό..?palok έγραψε:ρε trikaliotis λες να μαι γκαντέμης όντως????![]()

Υ.Γ. Ο Free ήταν που έλεγε, όταν τραυματίστηκε ο Νίτσεβιτς, να κάνουμε βουντού για να τραυματιστούν κι άλλοι? Τι έγινε ανάποδα το έκανε? Ο ΜακΓκράθ τι έπαθε κι αυτός?
μάλλον έκανε πρώτα ντου και μετά βου και άλλαξε η συνταγή... 

-
Ας μη μηδενιστεί το Μαρούσι μωρέ, ούτε να τιμωρηθεί ο παίχτης. Απλά, τους 15 πόντους που πέτυχε στο συγκεκριμένο ματς να του αφαιρέσουν..tolis14 έγραψε:Τωρα που βρεθηκε ντοπε ο Weeden, τι γινεται με το ματσακι? μπορει να μηδενιστει το μαρουσι η μονο ο παικτης τιμωρειται? τι γινεται σ'αυτες τις περιπτωσεις?

φαντάζομαι δεν υπάρχει κάποιο θέμα με το ματς.
Τελικά χάσαμε τον αγώνα, χάσαμε 2 παίκτες από το σημαντικότερο αγώνα, φάγαμε 15 πόντους από ντοπαρισμένο παίκτη, τουλάχιστον το μαρούσι μπήκε επίσημα σε ένα ξεχωριστό χώρο της καρδιάς μου με τις πιο σιχαμένες ομάδες της ιστορίας (μαζί με οφη, απόλλωνα αθηνών, πανιώνιο, περιστέρι, ηρακλή, άρη)
Τελικά χάσαμε τον αγώνα, χάσαμε 2 παίκτες από το σημαντικότερο αγώνα, φάγαμε 15 πόντους από ντοπαρισμένο παίκτη, τουλάχιστον το μαρούσι μπήκε επίσημα σε ένα ξεχωριστό χώρο της καρδιάς μου με τις πιο σιχαμένες ομάδες της ιστορίας (μαζί με οφη, απόλλωνα αθηνών, πανιώνιο, περιστέρι, ηρακλή, άρη)
Ο οφη και ο απόλλωνας αθηνών πότε έπαιξαν Α1???

χαχαχα. τελικά είμαι πολλλλύ παλιός...
άσχετη ερώτηση: παίζω τελικό πρωταθλήματος, δίνω το μαγικό φίλτρο σε όλους τους παίκτες, παίρνω το πρωτάθλημα και μετά τιμωρούνται οι παίκτες και εγώ κρατάω το τρόπαιο? ξέρει κανείς τον κανονισμό?

άσχετη ερώτηση: παίζω τελικό πρωταθλήματος, δίνω το μαγικό φίλτρο σε όλους τους παίκτες, παίρνω το πρωτάθλημα και μετά τιμωρούνται οι παίκτες και εγώ κρατάω το τρόπαιο? ξέρει κανείς τον κανονισμό?
Μίλησα για Α1 και όχι για ποδόσφαιρο......
Θυμάσαι την περίπτωση Τσίγκωφ? Πρωτάθλημα της ΑΕΛ. Τότε άλλαξε (στο ποδόσφαιρο τουλάχιστον)
Γιατί να φταίει η ομάδα για την μαλ..κία κάποιου παίκτη? Αυτό ήταν το σκεπτικό.
Από την άλλη όμως, γιατί να χάνω εγώ από έναν ντοπέ παίκτη?
Δίκοπο μαχαίρι
Θυμάσαι την περίπτωση Τσίγκωφ? Πρωτάθλημα της ΑΕΛ. Τότε άλλαξε (στο ποδόσφαιρο τουλάχιστον)
Γιατί να φταίει η ομάδα για την μαλ..κία κάποιου παίκτη? Αυτό ήταν το σκεπτικό.
Από την άλλη όμως, γιατί να χάνω εγώ από έναν ντοπέ παίκτη?
Δίκοπο μαχαίρι
τότε με τον εσθονό τον ντοπέ του ρούλη τι είχε γίνει?
Το ίδιο και με την Ντίνα (Αγγελίδης) Γιαννούλη κλπ
καλά δεν είχαμε χάσει ένα ματς και το πήραμε στα χαρτιά τότε???kostasff έγραψε:Τίποτα. Την πλήρωσε ο Εσθονός
- Aureliano Buendia
Ήταν το δεύτερο ματς της σειράς των μικρών τελικών, στο οποίο ήμουν παρών ως undercover.
Το χάσαμε, παρόλο που στο ημίχρονο τους κάναμε πλάκα, και εν τέλει το πήραμε στα χαρτιά επειδή έβαλαν τον Εσθονό και τον Ντινούλη να παίξουν, ενώ είχαν τιμωρηθεί πρωτοδίκως.
Αν δεν τους έβαζαν, δεν θα υπήρχε πρόβλημα

Το χάσαμε, παρόλο που στο ημίχρονο τους κάναμε πλάκα, και εν τέλει το πήραμε στα χαρτιά επειδή έβαλαν τον Εσθονό και τον Ντινούλη να παίξουν, ενώ είχαν τιμωρηθεί πρωτοδίκως.
Αν δεν τους έβαζαν, δεν θα υπήρχε πρόβλημα