7. Nabil El Zhar
Re: 7. Nabil El Zhar
τελικα δεν ειναι αυτο που περιμεναμε καποιοι
τον ειχα δει με αρκετη αισιοδοξια αλλα δεν τον βλεπω να ανταποκρινεται
τον ειχα δει με αρκετη αισιοδοξια αλλα δεν τον βλεπω να ανταποκρινεται
- cristiano4
αν ειναι να τον κρατήσουμε το μονο που χρησιμεύει είναι για καμιά αλλάγη στο 75 80 τπτ άλλο,σε θέματα τακτικής μηδεν το κεφάλι κάτω μια δυο τριπλες και μετά σίγουρη μαλακία,αν μπορούμε ν τον δώσουμε πισω και απο τωρα καλο θα ήταν,χιλιες φορες να έχουμε για αλλαγή τον κούτσια στο 80 παρά αυτόν
- nyxteridas
Απογοήτευση και μόνο, πίστευα ότι για τα 250.000 που κοστίζει κάτι θα κανε,αλλά μάτια οπότε το συντομότερο δυνατό να απαλλαχτούμε και να μας μείνουν και τα 125.000. Μάλλον αποκτάει κι αυτός μία θέση στο πάνθεον των παικτών του "ρε παιδιά εκείνον εκεί τον θυμάστε..."
- ΑποστόληςΑ
Απαράδεκτα κακός. Βέβαια και στην Κροατία, όσο μπήκε, φάηκε εκτός τόπου και χρόνου, αλλά εκεί η υπόλοιπη ομάδα είχε ψυχή και δεν φάνηκε η μελανιά του. Χθες μόνο αυτογκολ που δεν έβαλε σ΄εκείνο το λάθος γύρισμα στον goalkeeper.
Είναι εξτρέμ και όχι χαφ.
Ούτε καν σουτ δεν έχει, όπως σωστά είχε γράψει τότε ο Percy (πολύ πονάω όταν δικαιώνεσαι στις άσχημες εκτιμήσεις σου).
Είναι εξτρέμ και όχι χαφ.
Ούτε καν σουτ δεν έχει, όπως σωστά είχε γράψει τότε ο Percy (πολύ πονάω όταν δικαιώνεσαι στις άσχημες εκτιμήσεις σου).
- george aspromayros
Κακος , ατομιστης , κ δεν ξερω γιατι αλλα μου βγαζει ενα περιεργο κατι αυτο το παιδι...που δεν μπορω να το ψυχολογησω....
Περιμενα πολυ περισσοτερα απο αυτον...ειχα ενθουσιασμο στην αρχη....Λετε να παραπλανηθηκα κ να φτιαξει? Ελπιζω!
Περιμενα πολυ περισσοτερα απο αυτον...ειχα ενθουσιασμο στην αρχη....Λετε να παραπλανηθηκα κ να φτιαξει? Ελπιζω!
Το μόνο που έχει είναι το σουτ κι η τρίπλα.... Ειδικά το σουτ του.......ΑποστόληςΑ έγραψε:
οντως 3
και 2
ο ανθρωπος απο τα σαλονια ηρθε στα αλωνια και θελετε να παιξει με το καλημερα;
ηπειρο αλλαξε ουσιαστικα, τοσο απεχει το ποδοσφαιρο που παιζουν οι αγγλοι με τη μπαλιτσα στο ελλαντα..
δεν κρινω κανεναν που αν δεν εχει περασει τα στοιχειωδη, προετοιμασια, κανονικο προπονητη, μια σεζον κτλ κτλ
υ.γ δεν ειναι σποντα για τον χαβο, ο χαβος ειναι ο ιδανικος για τωρα, ξερει τις συνθηκες και δεν παει να χαλασει τις ισορροπιες, βλεπετε φερειρα και χιμενεθ τι κανανε, περσι ο ζικο κ.ο.κ
ο ανθρωπος απο τα σαλονια ηρθε στα αλωνια και θελετε να παιξει με το καλημερα;
ηπειρο αλλαξε ουσιαστικα, τοσο απεχει το ποδοσφαιρο που παιζουν οι αγγλοι με τη μπαλιτσα στο ελλαντα..
δεν κρινω κανεναν που αν δεν εχει περασει τα στοιχειωδη, προετοιμασια, κανονικο προπονητη, μια σεζον κτλ κτλ
υ.γ δεν ειναι σποντα για τον χαβο, ο χαβος ειναι ο ιδανικος για τωρα, ξερει τις συνθηκες και δεν παει να χαλασει τις ισορροπιες, βλεπετε φερειρα και χιμενεθ τι κανανε, περσι ο ζικο κ.ο.κ
- Federacion
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
- Aureliano Buendia
Ας μην πάρουμε τότε ρε παιδιά παίκτη από μεγάλη ομάδα ποτέ.
Αφού εύλογα δεν θα αποδώσει. Οι συνθήκες δεν θα εξομοιωθούν ποτέ.
Επίσης θέλω κάποιος να μου ορίσει το "καλημέρα" και το "νωρίς".
Από ποιο σημείο και μετά έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε εν τέλει ένα παίκτη?
Αφού εύλογα δεν θα αποδώσει. Οι συνθήκες δεν θα εξομοιωθούν ποτέ.
Επίσης θέλω κάποιος να μου ορίσει το "καλημέρα" και το "νωρίς".
Από ποιο σημείο και μετά έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε εν τέλει ένα παίκτη?
- ΑποστόληςΑ
Το να δώσεις μια σωστή πάσα ή να κάνεις ένα καλό σουτ (όχι σαν αυτό στην Κέρκυρα) δεν είναι θέμα αλλαγής ποδοσφαιρικής νοοτροπίας.
Τεσπα.
Εμείς χαφ γυρεύαμε και πήραμε (κάκιστα) ένα εξτρέμ και μάλιστα δεξί. Επαναλαμβάνω, για πολλοστή φορά, ότι θα μας ήταν πολύ πιο χρήσιμος ο Cardoso που το καλοκαίρι είχαμε φτάσει μια ανάσα από την απόκτησή του, ή ο Ισπανός που έπαιζε στην Σκωτία, παρόλο που δεν τον έχω δει καθόλου και δεν ξέρω και πόσο θα στοίχιζε.
Τεσπα.
Εμείς χαφ γυρεύαμε και πήραμε (κάκιστα) ένα εξτρέμ και μάλιστα δεξί. Επαναλαμβάνω, για πολλοστή φορά, ότι θα μας ήταν πολύ πιο χρήσιμος ο Cardoso που το καλοκαίρι είχαμε φτάσει μια ανάσα από την απόκτησή του, ή ο Ισπανός που έπαιζε στην Σκωτία, παρόλο που δεν τον έχω δει καθόλου και δεν ξέρω και πόσο θα στοίχιζε.
- Aureliano Buendia
Μην ξύνεις πληγές Αποστολη, είναι σα να έχουμε κάνει τάμα να μην πάρουμε ποτέ παίκτη στον άξονα, είτε αναπληρωματικό αμυντικό χαφ είτε παίκτη σε ρόλο Ίβιτς και αντ' αυτών να κάνουμε συλλογή από εξτρεμ.
Από την άλλη, είναι ξεκαρδιστικό.
Ερχεται ένας παίκτης με παραστάσεις από μικρή ομάδα, "δεν έχει συνηθίσει την αλλαγή επιπέδου προς τα πάνω", έρχεται ένας παίκτης που άνηκε (δεν έπαιζε, μην ξεχνιόμαστε) σε μεγάλη ομάδα, "δεν έχει συνηθίσει την αλλαγή προς τα κάτω".
Όσο για τον Ελ Ζαρ, Λίβερπουλάτος ή μη, ακόμη εκπλήσσεται με το γεγονός της ύπαρξης συμπαικτών στο γήπεδο.
Γενικά, πολύ προκαταρκτικά και καμία συνουσία στο παιχνίδι του.
Από την άλλη, είναι ξεκαρδιστικό.
Ερχεται ένας παίκτης με παραστάσεις από μικρή ομάδα, "δεν έχει συνηθίσει την αλλαγή επιπέδου προς τα πάνω", έρχεται ένας παίκτης που άνηκε (δεν έπαιζε, μην ξεχνιόμαστε) σε μεγάλη ομάδα, "δεν έχει συνηθίσει την αλλαγή προς τα κάτω".
Όσο για τον Ελ Ζαρ, Λίβερπουλάτος ή μη, ακόμη εκπλήσσεται με το γεγονός της ύπαρξης συμπαικτών στο γήπεδο.
Γενικά, πολύ προκαταρκτικά και καμία συνουσία στο παιχνίδι του.