Κέρκυρα - Π.Α.Ο.Κ. 19/12 15:00 nova2
- Kouniados
- Επικοινωνία:
Re: Κέρκυρα - Π.Α.Ο.Κ. 19/12 15:00 nova2
ΠΑΟΚ, ρετσίνα, και ντου στο Κουμ Κουάτ
και κλ*στε μας τα @@ οι μπατσοι και τα Ματ
και κλ*στε μας τα @@ οι μπατσοι και τα Ματ
- Maximus
Γραψτο αλλη μια να το εμπεδωσω, γιατι τωρα το καταλαβα το λαθος μου!

Μετα απο μεγαλες προκρισεις στην Ευρωπη διαχρονικα ακολουθουσε εκτος εδρας γκελα στην Ελλαδα...
Οσοι νομιζουν οτι αυτη η Κερκυρα ειναι ευκολος αντιπαλος θα εκπλαγουν. Και το γηπεδο της φοβαμαι οτι μετα την κακοκαιρια δε θα βοηθαει την καλυτερη ομαδα να κανει παιχνιδι.
Οποτε το φοβαμαι παρα πολυ το παιχνιδι σε συνδιασμο με την αλλοπροσαλη αγωνιστικη παρουσια μας τελευταια αλλα κ τη συσσωρευμενη κουραση.
Δυστυχως δινω περισσοτερες πιθανοτητες στη μη νικη μας. Ξερω σιγουρα οτι μπαλα δεν θα δω. Οταν δεν παιζεις τετοια ματς τα παιρνει απο μονη της η κλαση καποιων παιχτων. El Zar λοιπον (προαισθημα)
Οσοι νομιζουν οτι αυτη η Κερκυρα ειναι ευκολος αντιπαλος θα εκπλαγουν. Και το γηπεδο της φοβαμαι οτι μετα την κακοκαιρια δε θα βοηθαει την καλυτερη ομαδα να κανει παιχνιδι.
Οποτε το φοβαμαι παρα πολυ το παιχνιδι σε συνδιασμο με την αλλοπροσαλη αγωνιστικη παρουσια μας τελευταια αλλα κ τη συσσωρευμενη κουραση.
Δυστυχως δινω περισσοτερες πιθανοτητες στη μη νικη μας. Ξερω σιγουρα οτι μπαλα δεν θα δω. Οταν δεν παιζεις τετοια ματς τα παιρνει απο μονη της η κλαση καποιων παιχτων. El Zar λοιπον (προαισθημα)
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ
Η ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΑΛΛΕΣ ΓΚΕΛΕΣ
ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΑΔΕΣ
Η ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΑΛΛΕΣ ΓΚΕΛΕΣ
ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΑΔΕΣ

να παιξουμε με 3 χαφ (εστω και σωτο) παντα με 2 χαφ εχουμε προβλημα
link θα υπαρξουν?
link θα υπαρξουν?
Φαντάζομαι ότι πάμε για αυτό το 4-4-2 με τον Ελ Ζαρ στη θέση του Σάλπι, τον Σώτο στη θέση του Βιτόλο και τον Σαβίνι στη θέση του Μπους (συγκριτικά με αυτά που είδαμε στο Ζάγκεμπ).
Μια χάρη θέλω μόνο από την ομάδα. Τολμήστε της έξτρα πάσα στη μεγάλη περιοχή, μη πάτε για το ηρωικό γκολ. Ο Αθανασιάδης θα περιμένει πίσω από τον αμυντικό για να κάνει την προβολή σε κενό τέρμα.
Μια χάρη θέλω μόνο από την ομάδα. Τολμήστε της έξτρα πάσα στη μεγάλη περιοχή, μη πάτε για το ηρωικό γκολ. Ο Αθανασιάδης θα περιμένει πίσω από τον αμυντικό για να κάνει την προβολή σε κενό τέρμα.
παθιαστιτε γαμω την τρελα μου γαμω μονο στην ευρωπη παιζετε. για φιλι κο πήγατε?