Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011
Re: Μεταγραφες Ιανουαρίου 2011
Αυτός ο Σαμίρ πως σας φάνηκε χθες? Ας απαντήσουμε συγκεκριμένα, αλλά και γενικά σκεπτόμενοι οτι δεν έχουν όλες οι ομάδες Πάμπλο κ Βίκτωρα.
Εγώ τον είδα με καλή τρίπλα, γρήγορο, διαολεμένα καλά στημένα, αλλά ή δεν πρόσεξα ή δεν έκανε κάθετες...(ίσως να πρέπει να πάει στο "ποιους θα επιθυμούσατε κλπ"...).
Εγώ τον είδα με καλή τρίπλα, γρήγορο, διαολεμένα καλά στημένα, αλλά ή δεν πρόσεξα ή δεν έκανε κάθετες...(ίσως να πρέπει να πάει στο "ποιους θα επιθυμούσατε κλπ"...).
- paoki_sweden
- Federacion
bane1980 έγραψε:Αυτός ο Σαμίρ πως σας φάνηκε χθες? Ας απαντήσουμε συγκεκριμένα, αλλά και γενικά σκεπτόμενοι οτι δεν έχουν όλες οι ομάδες Πάμπλο κ Βίκτωρα.
μπανε δεν υπάρχει θέμα καν ερωτησης.
Δε νομίζω οτι υπάρχει ποδοσφαροφιλος που δεν θα τον ηθελε στον ΠΑΟΚ με κλειστα ματια.
Είναι ότι μας λειπει.Απλα νομίζω οτι είναι ακριβος.
ετσι ειναι...εχει ακριβως τα στοιχεια για να κανει παππαδες σαν μπαλαντερ στο 4-2-3-1...αλλα ειναι και απλησιαστος οποτε τζαμπα το συζηταμε εδω... 

- sourmenetes
- Moderator
Απολυτο δικιο στο lamosas...Αμα γινει κατι τετοιο θα απελευθερωθουν και τα ακρα και θα δουμε ακομα καλυτερο ΠΑΟΚ..
Για μενα ενα δεκαρι και ενα αμυντικο χαφ.Τιποτα παραπανω.Αν μπορεσει ο ΠΑΟΚ να κανει αυτες τις 2 κινησεις θα εχει το πιο πληρες υλικο της τελευταιας 10 ετιας μην πω και παραπανω.
Για μενα ενα δεκαρι και ενα αμυντικο χαφ.Τιποτα παραπανω.Αν μπορεσει ο ΠΑΟΚ να κανει αυτες τις 2 κινησεις θα εχει το πιο πληρες υλικο της τελευταιας 10 ετιας μην πω και παραπανω.
Εκτος των 2 χαφ αξονα για να απελευθερωθει η ομαδα μεσοεπιθετικα χρειαζονται καλα ακραια μπακ και αν με τον γυρισμο του λινο λυνεται το προβλημα αριστερα παραμενει το προβλημα δεξια οπου ο μπουσαιντι με καθε ευκαιρια δειχνει οτι ειναι λιγος.10ρι και δεξια μπακ κατα πρωτο λογο και ενα αμυντικο χαφ κατα δευτερο καθως με τον ερχομο δεκαριου μπορει να γυρισει πιο πισω και ο ιβιτς.Ιβιτς και Βιτολο για αρθροσκοπηση,ουτε για ανεκδοτο δεν παιζει να μεινουμε χωρις μεταγραφη στον αξονα.
- ΑποστόληςΑ
και εγω πιστευω πως χρειαζομαστε δεκαρι και δεξιο μπακ οπως και ο φιλος joshua απο πάνω..
- xrictoforoc
Albin.........
Ειναι πολυ καλος,παιζει στη Getafe και πιστευω οτι κανει αρκετα για θεση πισω απο τον επιθετικο
Ειναι πολυ καλος,παιζει στη Getafe και πιστευω οτι κανει αρκετα για θεση πισω απο τον επιθετικο
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
ακομα δεν ξεκινησαν ρε τρελε...
ολος ο γεναρης ειναι ενα μηνα δηλαδη διαρκουν...
ολος ο γεναρης ειναι ενα μηνα δηλαδη διαρκουν...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
δηλαδη αν μπουν οι αραβες 20 ...εμεις ποτε θ ακανουμε μεταγραφες .............................

γιατι μολις χωσουν το χαρτι πρεπει να μας κανουν δωρο ενα παιχτη μεγαλης αξιας

γιατι μολις χωσουν το χαρτι πρεπει να μας κανουν δωρο ενα παιχτη μεγαλης αξιας

-