Knockout Phase Europa League

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
kos

Re: Knockout Phase Europa League

Δημοσίευση από kos »

παντως εαν η ομαδα ειναι καλα εκεινη την περιοδο μπορει να παλεψει για την προκριση. μεγαλο συν οτι το πρωτο ματς ειναι εδω. για αντιπαλους πιστευω οτι μπορουμε να περασουμε μια απο τις:
Σπόρτινγκ Λισσαβόνας
Στουτγάρδη
Μπράγκα

δεν με χαλανε:

Λίβερπουλ

μακρια απο τους ρωσους-ουκρανους την σιτι, την πορτο και τον αγιαξ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kos την Παρ 17 Δεκ 2010, 10:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Gangster

Δημοσίευση από Gangster »

Για όσους δεν έχουν nova:
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=98854&part=sports
http://www.fromsport.com/a-0/2/62/a-26263.html
http://www.livegoal.tk/
Θα υπάρχει και live video νομίζω από την ιστοσελίδα της uefa: www.uefa.com
interted

Δημοσίευση από interted »

Δείτε την συνολική κατάταξη των ομάδων:

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2011.html

Μαζί με την Γιουνγκ Μποις είμαστε οι ομάδες με το χαμηλότερο ranking που συνεχίζουμε στην Ευρώπη. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό που γίνεται φέτος λέγεται υπέρβαση!
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Παιδιά η Μπράγκα με τους Βραζιλιάνους της δεν είναι τόσο εύκολη...
Εγώ θέλω μεγάλο όνομα...Όχι σε ξενέρωτη κλήρωση με Ολλανδούς, αν και εκεί πάει το πράγμα, και φυσικά μακριά από Ρώσους...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αφου περασανε και μεθεορτια, η ομαδα πρεπει να ηρεμησει και να κοιταξει πρωτα το πρωταθλημα και το κυπελλο και η ευρωπη αργει ακομα.Αφου πηραμε την προκριση ο,τι θα γινει απο εδω και περα ειναι υπερβαση.Ας το εχουμε ολοι στο νου μας.Η ομαδα ητανε πολυ σταθερη σε ολα τα ευρωπαικα ματς αλλα δεν ειχε το αγχος του να χασει ενα παιχνιδι.Καμοια σχεση τα νοκαουτ παιχνιδια με αυτα του ομιλου.

Πρεπει να μεινουμε προσγειωμενοι γιατι η αλαζονεια το ειδαμε οτι μονο κακο κανει.Οποιος αντιπαλος και να μας ερθει εμεις παμε για να κανουμε ο,τι καλυτερο.Και αμα κατσει εκατσε.

Ο καθενας εχει τις δικες του προτιμησεις αλλα η κληρωτιδα θα δειξει τον αντιπαλο.Και επειδη καποιοι μπορει να ξενερωνουν με αυτα τα προσγειωτικα που λεω...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ...ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ...

ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ...ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ...

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

I see PSG borthers......It doesnt matter which team we will meet!

30 000 FANATIC PAOKIA will melt iron with the voice! AINTAAAAAAAAA PAOKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Zagor January bring DI NATALE and MANIATIS and we go for the CUP! AINTA PAOKARAAAAAAAAAAAA

AINTA ZAGOOOOOOOR!

Only john goumein said that we go in when we play in europe, I believe that we have maid quit a bit of money this time from the europe games......
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

go in= μπαινω μεσα? χαχαχα Ναι κατα τον Γ@μενο (πιανεται για βρισια ετσι οπως το εγραψα?) πρεπει να σταματησουμε να προκρινομαστε γιατι θα ερθει η τελειωτικη οικονομικη καταστροφη μεχρι να φτασουμε στο Δουβλινο!

ΥΓ Liverpool για να ακουσω το αυθεντικο "Ω ΠΑΟΚαρα" στο Ανφιλντ
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

στην φάση των 32 θα διαλέγει πάλι ο αντ1 και το άλλο νόβα η είναι όπως στους προκριματικούς?σπόρτινγκ βλέπω αδέρφια,όποιος ξέρει να απαντήσει :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Δε νομίζω Σπόρτινγκ φίλε...σου απάντησα; :D

υγ. για το άλλο δε ξέρω...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

paoki_sweden έγραψε: Only john goumein said that we go in when we play in europe, I believe that we have maid quit a bit of money this time from the europe games......

Αχαχαχαχαχαχααχα παικταρά μου έγραψες! Α ρε Τζον Γου πιστολέρο μέχρι τη Λαπωνία έφτασαν οι ασυναρτησίες σου..
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

ας πω και εγω την γνωμη μου.....
black list :(
zenit
spartak mosxas
cska mosxas
ajax
twente
psv
porto
leverkuzen
braga
(τις ρωσικες γενικα δεν τις πολυ παω...ουτε για εκδρομη κανουν και πσιλοχαμενος εισαι, ουτε τεραστια ονοματα- η πορτο για εκδρομη ειναι ετσι και ετσι αλλα μου φαινεται και λιγο απροσπεραστη τελος παντων δεν μου πολυ αρεσει-οι ολλανδικες μακρια απλα-η λεβερκουζεν αφου ηρθε μια φορα στην πολη μας ...ε δεν καιγομαι και τοσο-ενω η μπραγκα μια γενικα σαν ονομα αδιαφορη ομαδα που ομως ειναι τρελα επικινδυνη και δεν βολευει ουτε για εκδρομη..μακρια.

ομαδες μεγαλες αλλα με ενδιαφερον :)
liverpool
man.city
(ματς με ειδικο βαρος και γενικα μεγαλο ενδιαφερον που και να αποκλειστεις δεν τρεχει και κατι ενω αν περασεις γινεσαι τεραστιος και καλες εκδρομες ειδικα στο ανφιλντ)

καλη λιστα :D
stuttgard
sporting lis.
psg
dinamo k.
(θεωρω οτι η στουτγκαρδη ισως προκειτε για την καλυτερη επιλογη..ΕΚΔΡΟΜΑΡΑ, καλο ονομα,και αυτη την στιγμη δειχνει να μην παταει καλα.-- η σπορτινκ λισ. ειναι μια ομαδα που δεν ειναι τεραστιο φαβορι , καλουτσικο ονομα, ωραιο γηπεδο 52.000 αρα περιπου 3.000 εισιτηρια, την θεωρω σιγουρα πιο ευκολη απο την πορτο--μετα η παρι, μιλαμε για πολυ καλο ονομα το οποιο ομως δεν ειναι και αξεπεραστο και μπορει να γινει και εκδρομη παρα πολυ καλη σε μια ωραια πολη----τελος η ντιναμο θεωρω οτι ειναι η πιο ευκολη και θα παιξουμε και σε περιοδο που δεν θα εχει αγωνες , το συμπερασμα του οτι ειναι η πιο ευκολη μου βγηκε απο τα ματς της με τον αζαχ ...το κακο ειναι η εκδρομη αλλα μονο και μονο για αγωνιστικους λογους την βαζω στην καλη κατηγορια)
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

ωραίος teod1980 :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Νομιζω οτι αυτοι που δεν παιζονται θεωρητικα παντα ειναι οι πορτο,ζενιτ,σιτι απο εκει και περα βγαζω εξω και τους ολλανδους γιατι εχει αποδειχτει οτι δεν μας παει το ποδοσφαιρο που παιζουν αν αποφυγουμε αυτη την εξαδα ας ερθει οποιος γουσταρει :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Καταρχήν και πρωτίστως, θα ήθελα να αποφύγουμε τη Manchester City.
Δεν νομίζω να έχει πλάκα. :?
Κατανοώ και την καύλα για Liverpool, αλλά γιατί να μην περιμένουμε έναν ή και δύο ;) γύρους ακόμη :?:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Όλες οι ρώσικες δεν είναι ίδιας δυναμικότητας πάντως.
Το πρωτάθλημα τους ξεκινάει τον Μάρτιο, οπότε δεν είναι όπως το καλοκαίρι, που ήταν πιο έτοιμες.
Τότε, μάλλον το αντίθετο θα ισχύει.
Δυναμό Κιέβου και Σπαρτάκ είναι προτιμότερες από ΤΣΣΚ και Ζενίτ, κατ' εμέ.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Και εγώ δεν θέλω ολλανδικές.
Αρκετά. Αν πάντως κληρωθούμε με ολλανδική ομάδα, για γούρι δεν θα τραγουδήσω το "ΠΑΟΚ γάμα τη μικρή την Ολλανδέζα την πουτάνα", το οποίο το έχω συνδυασμένο πλέον με 5 αποκλεισμούς.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Στην Πορτογαλία, θα είναι φοβερό το ταξίδι.
Sporting η προτιμότερη, μεγέθη τύπου Braga πάντα αποπροσανατολίζουν, μακρία από Porto, την οποία θεωρώ εκ των φαβορί για το τρόπαιο.
-------------------------------------
Οι γερμανικές δεν με τρομάζουν.
Προτιμώ Στουτγκάρδη, όπου θα δώσουμε εμείς εισιτήρια στους γηπεδούχους οπαδούς.
Επίσης είναι μία απευθείας πτήση από Θεσσαλονίκη και στο πρωτάθλημα τα πηγαίνει πολυ χειρότερα από τη Bayer.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PSG δεν πολυθέλω. Δεν μου αρέσουν τα φαντάσματα του παρελθόντος και έχει φέτος καλή ομάδα και 2-3 παικταράδες.
-------------------
Συμπερασματικά, για μένα:
"Μακριά" : 3 ολλανδικές, Σίτυ, Πόρτο, Ζενίτ
"Στη μέση": Λίβερπουλ, Παρί, ΤΣΣΚ, Μπράγκα
"Γιατί όχι": Σπόρτινγκ, Στουτγκάρδη, Λεβερκούζεν, Σπαρτάκ, Δυναμό Κιέβου.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Πρόβλεψη - προαίσθημα: Τβέντε ή Σπαρτάκ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”