αρχιστε τα μαθηματα λαιμαι
Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
παντως το voria.gr εχει ξαναβγάλει αν θυμάμαι καλα παππα στο παρελθόν αρα δεν δίνω κ πολυ βαση στο συγκεκριμένο δημοσίευμα!
ηταν το σαιτ που εβγαλε πρωτο το θεμα με τους αραβες και μετα ξεκινησε ολο το σουσουρο που αναγκασε την παε να βγαλει ανακοινωση...παντως πιστευουμε δεν πιστευουμε κοντος ψαλμος αλληλουια μεχρι τη δευτερα θα τραβηξει το στορυ οποτε δε χρειαζεται καμια ιδιαιτερη αναλυση... :ugeek:
οι αλλοι μετρανε μερες για το νεο ετος και εμεις για τους αραβες...α ρε ΠΑΟΚ...

Sera4 έγραψε:ηταν το σαιτ που εβγαλε πρωτο το θεμα με τους αραβες και μετα ξεκινησε ολο το σουσουρο που αναγκασε την παε να βγαλει ανακοινωση...παντως πιστευουμε δεν πιστευουμε κοντος ψαλμος αλληλουια μεχρι τη δευτερα θα τραβηξει το στορυ οποτε δε χρειαζεται καμια ιδιαιτερη αναλυση... :ugeek:
Περαν αυτού σερα! Μιλάω για πιο νωρις κάποιες ραδιο αρβυλες που βγάλανε για εναν ελληνα επιχειρηματία, πως τον λεγανε?? δε μου ρχετε τωρα!
- Maximus
4.....Sera4 έγραψε:οι αλλοι μετρανε μερες για το νεο ετος και εμεις για τους αραβες...α ρε ΠΑΟΚ...![]()
![]()
![]()
3.....
2.....
1.....
HAPPY NEW ARABS!!!!
ε καλα στα τοσα χρονια πες με ενα μμε(ραδιο,δημοσιογραφο,εφημεριδα.σαιτ) που θεωρεις αξιοπιστο...εγω κανενα βασικα...GeorgT έγραψε:Sera4 έγραψε:ηταν το σαιτ που εβγαλε πρωτο το θεμα με τους αραβες και μετα ξεκινησε ολο το σουσουρο που αναγκασε την παε να βγαλει ανακοινωση...παντως πιστευουμε δεν πιστευουμε κοντος ψαλμος αλληλουια μεχρι τη δευτερα θα τραβηξει το στορυ οποτε δε χρειαζεται καμια ιδιαιτερη αναλυση... :ugeek:
Περαν αυτού σερα! Μιλάω για πιο νωρις κάποιες ραδιο αρβυλες που βγάλανε για εναν ελληνα επιχειρηματία, πως τον λεγανε?? δε μου ρχετε τωρα!
υγ ενα σχολιο του paok24 για το συγκεκριμενο σαιτ
Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, είχε αποκαλύψει και το θέμα με τον ΣΔΟΕ και τους ελέγχους, που είχε κάνει, στους οποίους ο ΠΑΟΚ είνναι αναδειχτεί η πιο«καθαρή ομάδα».
Προφανώς, έχει πηγές μέσα στην εφορία και σε λογιστικούς κύκλους, στους οποίους, προφανώς και απευθύνθηκαν οι εκπρόσωποι των Αράβων, για τα διαδικαστικά της ενδεχόμενης επένδυσής τους.
κανένα δεν είναι αξιόπιστο πλέων απλα κ ωραία αλλα σε συζήτηση με φιλο που ασχολείται με οικονομικά πριν καμια 3-4 μήνες επέμενε οτι το βόρια ειναι απο τα πιο αξιόπιστα για οικονομικά θέματα κλπ κλπ κλπ!
(οχι οτι τον πίστεψα)
(οχι οτι τον πίστεψα)
ειναι πολυ λεπτα αυτα τα θεματα ...
και αντε ηρθαν ξερουμε σιγουρα ποσο αξιόπιστοι ειναι? σιγουρα ο ζαγορ θα το δει αυτο αλλα εγω δεν θελω να κανω 3-4 χρονιες μεγαλες να μου φερουν παικταραδες κτλ και μετα να ειμαι 30 φορες παραπάνω χρεωμένος και υποδιαλιση.ολα αυτα σε περίπτωση που ερθουν βεβαια.
μακαρη να ερθουν... μακαρη γιατι αλλιος δεν μπορουμε να κανουμε κατι παραπανω στην ελλαδα κακα τα ψεματα οσο και να βαλει ο λαος το χερι στην τσεπη δεν θα φτάσει ειναι και δύσκολοι οι καιροι.
αν ερθουν θα περιμενω αμεσα να τρεξουν θεματα οπος το γηπεδο και το οικονομικό με την εφορια.
και αντε ηρθαν ξερουμε σιγουρα ποσο αξιόπιστοι ειναι? σιγουρα ο ζαγορ θα το δει αυτο αλλα εγω δεν θελω να κανω 3-4 χρονιες μεγαλες να μου φερουν παικταραδες κτλ και μετα να ειμαι 30 φορες παραπάνω χρεωμένος και υποδιαλιση.ολα αυτα σε περίπτωση που ερθουν βεβαια.
μακαρη να ερθουν... μακαρη γιατι αλλιος δεν μπορουμε να κανουμε κατι παραπανω στην ελλαδα κακα τα ψεματα οσο και να βαλει ο λαος το χερι στην τσεπη δεν θα φτάσει ειναι και δύσκολοι οι καιροι.
αν ερθουν θα περιμενω αμεσα να τρεξουν θεματα οπος το γηπεδο και το οικονομικό με την εφορια.
Αν έρθουν οι Άραβες μια χάρη θέλω μόνο.
Γουστάρω κάτω από τον τίτλο "ρυθμίστηκαν τα χρέη του ΠΑΟΚ" να έχει φώτο το λογιστή της ΠΑΕ με τον έφορα, κανέναν άλλο.
Το ξέρω ότι ο επενδυτής θα θέλει δημόσιες σχέσεις, αλλά μπορούν να τις κάνουν με άλλες αφορμές.
Γουστάρω κάτω από τον τίτλο "ρυθμίστηκαν τα χρέη του ΠΑΟΚ" να έχει φώτο το λογιστή της ΠΑΕ με τον έφορα, κανέναν άλλο.
Το ξέρω ότι ο επενδυτής θα θέλει δημόσιες σχέσεις, αλλά μπορούν να τις κάνουν με άλλες αφορμές.
Ας ελπίσουμε ότι είναι σοβαροί. Το σημαντικότερο ακόμα και από τα χρέη, τις μεταγραφές, το γήπεδο είναι οι δικλείδες ασφαλείας που θα πρέπει να τεθούν ώστε να θωρακιστεί η ομάδα από πιθανές οικονομικές απάτες. Γιατί για μπάτμαν διαδηλώναμε στην intersat στην έκθεση, αν στραβώσει τίποτα με αυτούς πού θα πηγαίνουμε?
Ανοίγουν τα χαρτιά τους οι Άραβες
17 Δεκ 2010 03:30, Από Σταύρος Κόλκας
Σήμερα Παρασκευή, οι Άραβες αναμένεται να ενημερώσουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις τελικές προθέσεις τους.
Αυτή είναι η φημολογία που υπάρχει εδώ και αρκετές ώρες, η οποία μόνο και μόνο που δεν διαψεύδεται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εμφανίζει και ένα μεγάλο ποσοστό αληθοφάνειας.
Ήδη οι συζητήσεις είναι κάτι παραπάνω από προχωρημένες, ενώ την ίδια στιγμή τα περιθώρια στενεύουν σε μεγάλο βαθμό ενόψει της λήξης της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου την ερχόμενη Δευτέρα. Εκτός κι αν υπάρχει κάτι που δεν έχει υπολογιστεί από κανέναν, πλην των εμπλεκομένων.
Πάντως εντύπωση έκανε το γεγονός πως άνθρωπος του συνομιλητή του Θοδωρή Ζαγοράκη, βρέθηκε στο Ζάγκρεμπ και παρακολούθησε όλη την διαδικασία που ακολούθησε η ΠΑΕ κατά την διάρκεια της παραμονής της στη Κροατική πρωτεύουσα.
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, είχε ως λόγο παρουσίας στο Ζάγκρεμπ την καταγραφή της κάθε λεπτομέρειας που χρειάζεται για γνωρίζει κάποιος έτσι ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αποστολής.
Αυτό δείχνει και την διάθεση των ανθρώπων των Αράβων να μάθουν την λειτουργία μίας ΠΑΕ χωρίς αυτό να σημαίνει πως το συγκεκριμένο γεγονός εγγυάται την είσοδό τους στον ΠΑΟΚ.
Η αγωνία στους Θεσσαλονικείς είναι δεδομένη, περιμένουν να ακούσουν τα νέα από τον βασικό τους συνομιλητή ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν στο Κατάρ πριν από μέρες.
PAOK 24
17 Δεκ 2010 03:30, Από Σταύρος Κόλκας
Σήμερα Παρασκευή, οι Άραβες αναμένεται να ενημερώσουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις τελικές προθέσεις τους.
Αυτή είναι η φημολογία που υπάρχει εδώ και αρκετές ώρες, η οποία μόνο και μόνο που δεν διαψεύδεται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εμφανίζει και ένα μεγάλο ποσοστό αληθοφάνειας.
Ήδη οι συζητήσεις είναι κάτι παραπάνω από προχωρημένες, ενώ την ίδια στιγμή τα περιθώρια στενεύουν σε μεγάλο βαθμό ενόψει της λήξης της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου την ερχόμενη Δευτέρα. Εκτός κι αν υπάρχει κάτι που δεν έχει υπολογιστεί από κανέναν, πλην των εμπλεκομένων.
Πάντως εντύπωση έκανε το γεγονός πως άνθρωπος του συνομιλητή του Θοδωρή Ζαγοράκη, βρέθηκε στο Ζάγκρεμπ και παρακολούθησε όλη την διαδικασία που ακολούθησε η ΠΑΕ κατά την διάρκεια της παραμονής της στη Κροατική πρωτεύουσα.
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, είχε ως λόγο παρουσίας στο Ζάγκρεμπ την καταγραφή της κάθε λεπτομέρειας που χρειάζεται για γνωρίζει κάποιος έτσι ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αποστολής.
Αυτό δείχνει και την διάθεση των ανθρώπων των Αράβων να μάθουν την λειτουργία μίας ΠΑΕ χωρίς αυτό να σημαίνει πως το συγκεκριμένο γεγονός εγγυάται την είσοδό τους στον ΠΑΟΚ.
Η αγωνία στους Θεσσαλονικείς είναι δεδομένη, περιμένουν να ακούσουν τα νέα από τον βασικό τους συνομιλητή ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν στο Κατάρ πριν από μέρες.
PAOK 24