6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"
- paok_athens_g4
Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"
κ μετα ακουμε τον καθε απιθανο παλεμαχο να λεει οτι ο ΠΑΟΚ θελει ελληνες γιατι αυτοι εχουν αλλο τσαμπουκα κ ψυχη......11 βιτολο θελω ρε
ηρωικος,συγκινητικος,ανικιτος και χωρις μυνισκο!!!!τι αλλο να πει κανεις!!!σιγουρα mvp του αγωνα.
- sourmenetes
- Moderator
Ο βιτολο θα ερθει με την αποστολη ή εχει ξεκινησει τρεξιματακι απο κροατια???
Υ.Γ.Μανιακε δε σε κακοκαρδιζω γιατι ξερω εχεις πηξει στην ασυρο...

Υ.Γ.Μανιακε δε σε κακοκαρδιζω γιατι ξερω εχεις πηξει στην ασυρο...
τον ψήφισα για mvp, αν και κάποιοι άλλοι διακριθήκαν -ελαφρώς- περισσότερο...
Και μόνο που τον είδα με κοντομάνικο στο α' ημίχρονο έφτανε..!!!
Μαζί με το κασκόλ του Πάμπλο ήταν το σύνθημα της ΝΙΚΗΣ...!!!
Βιτόλο είσαι αξεπέραστος...Μακάρι να σε έχουμε για τα επόμενα 10 χρόνια και βάλε..!!!
Και μόνο που τον είδα με κοντομάνικο στο α' ημίχρονο έφτανε..!!!
Μαζί με το κασκόλ του Πάμπλο ήταν το σύνθημα της ΝΙΚΗΣ...!!!
Βιτόλο είσαι αξεπέραστος...Μακάρι να σε έχουμε για τα επόμενα 10 χρόνια και βάλε..!!!
Καλά ρε αθεοφοβε με κοντομάνικο ρε???Σκύλος στο κέντρο απο τους 3 πιο διακριθέντες για μένα.
- Aureliano Buendia
Υπέροχος.
Περαστικά μαύρο Αγαρηνό σκυλί, τα λέμε το 2011, με έφτιαξες και με συγκίνησες τρομερά.
Περαστικά μαύρο Αγαρηνό σκυλί, τα λέμε το 2011, με έφτιαξες και με συγκίνησες τρομερά.
δεν με νοιαζει αν αυτη η ομαδα παρει τιτλο... εγω θα την θυμαμαι για παντα... η πιο αρχιδατη ομαδα του ΠΑΟΚ... ρεσπεκτ φιλε..... παραδειγμα για ολους!!!!
- papageorgiou
οντως μαγκες..οταν χρειαστηκε να παρει αποτελεσμα,το πηρε...δε μπορουμε παρα να της υποκλιθούμε!!!DamoN έγραψε:δεν με νοιαζει αν αυτη η ομαδα παρει τιτλο... εγω θα την θυμαμαι για παντα... η πιο αρχιδατη ομαδα του ΠΑΟΚ... ρεσπεκτ φιλε..... παραδειγμα για ολους!!!!
- papageorgiou
όντως..έχουμε δεί πιο τεχνική ομαδα,μα η πιο hardcore νομίζω είναι αυτή!!!όποτε χρειάστηκε πήγε κ πηρε το αποτέλεσμα που ήθελε...και σήμερα δεν προκρίθηκε με Χ μα με ΝΙΚΗ!!!!DamoN έγραψε:δεν με νοιαζει αν αυτη η ομαδα παρει τιτλο... εγω θα την θυμαμαι για παντα... η πιο αρχιδατη ομαδα του ΠΑΟΚ... ρεσπεκτ φιλε..... παραδειγμα για ολους!!!!