Δύσκολο έργο θα έχουμε αλλά θα περάσουμε γιατί έτσι...

1) χεσε την ουεφα και την ευρωπη αυτοι νοιαζονται μονο για οτι συμβαινοι στο γηπεδοFalegkos έγραψε:Εγω δεν ξερω καναναν ΠΑΟΚτσι να ειναι υπερ φυλάκισης οπαδών.
ειναι κατι ευροπαικο και οχι ενχωριο το γεγονος το σημερινο και δεν εχει σχεση η φυλάκιση και η αθηνα που λες σε αλλο ποστ.
δεν λεμε οτι ειναι μαγκες αυτοι που τα εκαναν αυτα αλλα προσωπικά πιστεύω οτι θα τιμωρηθούν απο την ουεφα κατι που δεν θα γινοταν αν πχ γαυροι οι βαζελοι πλάκωναν οπαδούς μας.(οσο νανε δίνει μια ανακούφιση)
οι σύνδεσμοι θα ειναι παντα το πρόβλημα ... σε καθε ομάδα (τουλάχιστον οι περισσότεροι αυτών)
στα άλλα συμφωνώ μαζί σου.
Ρε φιλε εσυ εδω μεσα βρισκεσαι για να φυτιλιαζεις? Σε μια κατασταση που ειμαστε αυτη τη στιγμη, αναφερεις οτι κι εμεις κανουμε τα ιδια? Ειδες να ορμαμε ποτε σε γυναικοπαιδα?Falegkos έγραψε:ενταξει ρε μαγκα αυτοι τα μαμησαν ολα οκ
εσυ που εισαι παναγιτσα παντου να τα καταδικάσεις.... εμεις δεν τα εχουμε κανει ποτε αυτα ωραια.
και η παε βαρεθηκε να πληρώνει πρόστιμα για τις παναγιτσες που εχουμε και εμεις γιαυτο δεν παίρνει εισιτήρια.
Νομίζω πως μια καλή απάντηση για τα όσα έγιναν θα ήταν μετά το γκολ στο 85' ο σκόρερ να φοράει από κάτω μπλούζα Partizan.
+1926Falegkos έγραψε:ειδα μπροστα μου πριν 2 χρονια που κατεβεναμε 50+ ΠΑΟΚΙΑ την ναβαρινου μετα απο ματς να την πευτουν σε μια γκομενα και μονο δεν την γαμησαν και να σηκώνουν κυριολεκτικα 2 περιπτερα (καμια 10αρια απο μας προσπαθουσαμε να τους αποτρεψουμε) και ειχα φιλο τοτε στην σουροτη που εβλεπε το ματς (ΠΑΟΚτσι).. θες και αλλα?dj_timo έγραψε:Ρε φιλε εσυ εδω μεσα βρισκεσαι για να φυτιλιαζεις? Σε μια κατασταση που ειμαστε αυτη τη στιγμη, αναφερεις οτι κι εμεις κανουμε τα ιδια? Ειδες να ορμαμε ποτε σε γυναικοπαιδα?Falegkos έγραψε:ενταξει ρε μαγκα αυτοι τα μαμησαν ολα οκ
εσυ που εισαι παναγιτσα παντου να τα καταδικάσεις.... εμεις δεν τα εχουμε κανει ποτε αυτα ωραια.
και η παε βαρεθηκε να πληρώνει πρόστιμα για τις παναγιτσες που εχουμε και εμεις γιαυτο δεν παίρνει εισιτήρια.
αιντε ξερολες ολοι..... παναγιτσες ΠΑΟΚτσιδες μονο οι αλλοι τα κανουν.
Κατακρηνω οτι επεισόδιο γινετε απο οποιον και αν το κανει
ΠΣ. φιλο μου γρια που μπικαμε στο τρενο για λαρισα πριν 6-7 μηνες τον σαπισαν στο ξυλο με μαχερι 6 ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ ΜΑΓΚΕΣ για να του παρουν το κασκολ (το οποιο ο μ@λ@κ@ς βεβαια δεν το εδωσε) και εκαναν ενα ματι τουμπανο ... ολα αυτα? ΜΕΣΑ στο τρενο 2 λεπτα πριν ξεκινισει....τραπικαν σε φυγη.
χτυπάμε και γυνεκοπεδα και τα παντα αλλα δεν είμαστε αξιοι να κρίνουμε και τους δικους μας πρωτα και μετα τους αλλους.