Θα μπορούσε. Την περιγραφή από το παόκι του Al-Jazeera!Odi έγραψε:Δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο θετική εξέλιξη.novito έγραψε:Το οτι δε θα εχει περιγραφη στη nova ειναι αρνητικό...?

Γκκκκοοοοοοοοοοοοολλλλλλ!!!!!!!!
Θα μπορούσε. Την περιγραφή από το παόκι του Al-Jazeera!Odi έγραψε:Δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο θετική εξέλιξη.novito έγραψε:Το οτι δε θα εχει περιγραφη στη nova ειναι αρνητικό...?
giapas έγραψε:Μου έχει προκαλέσει πολύ θετική εντύπωση η αντίμετώπιση του παιχνιδιού από την ομάδα , σε επίπεδο ψυχολογίας.
Εχω την άισθηση ότι η ομάδα αποπνέει μια σοβαρότητα , στιβαρότητα και εμπιστοσύνη.
Ουτε φανφάρες , ουτε το κρισιμότερο ματς της ιστορίας μας (!!) , ούτε τίποτα.
Πρωτόγνωρο μέτρο στις αντιδράσεις και στη ψυχολογία μας.
Ειναι όλοι τσιτωμένοι , αλλά με τη καλή έννοια. Ουτε πάμε να γουσταρουμε αλλά ούτε πάμε για πόλεμο.
Θέλουμε τη πρόκριση και πάμε εκεί να διεκδικήσουμε το μερίδιο που μας αντιστοιχεί.
Ενα ματς είναι από τα πολλά που θα δώσουμε τα επόμενα χρόνια στην Ευρώπη.
Αυτο εισπράττω εγώ σχετικά με το κλίμα στην ομάδα και με χαροποιεί ιδιαίτερα.
Ετσι αρμόζει σε μεγάλες + έμπειρες ομάδες.
+1giapas έγραψε:Μου έχει προκαλέσει πολύ θετική εντύπωση η αντίμετώπιση του παιχνιδιού από την ομάδα , σε επίπεδο ψυχολογίας.
Εχω την άισθηση ότι η ομάδα αποπνέει μια σοβαρότητα , στιβαρότητα και εμπιστοσύνη.
Ουτε φανφάρες , ουτε το κρισιμότερο ματς της ιστορίας μας (!!) , ούτε τίποτα.
Πρωτόγνωρο μέτρο στις αντιδράσεις και στη ψυχολογία μας.
Ειναι όλοι τσιτωμένοι , αλλά με τη καλή έννοια. Ουτε πάμε να γουσταρουμε αλλά ούτε πάμε για πόλεμο.
Θέλουμε τη πρόκριση και πάμε εκεί να διεκδικήσουμε το μερίδιο που μας αντιστοιχεί.
Ενα ματς είναι από τα πολλά που θα δώσουμε τα επόμενα χρόνια στην Ευρώπη.
Αυτο εισπράττω εγώ σχετικά με το κλίμα στην ομάδα και με χαροποιεί ιδιαίτερα.
Ετσι αρμόζει σε μεγάλες + έμπειρες ομάδες.
Kouniados έγραψε:Πως γίνεται πάντως όταν τα κάνουμε εμείς αυτά να τα κάνουμε "για να τους σπάσουμε το τσαμπουκά, θα τα πατήσουμε τα γατάκια, ήδη χeστήκανε και θα χάνουν 3-0 στο ημίχρονο" και όταν μας τα κάνουν αυτά "τώρα φτιαχτήκαμε, τώρα θα δείτε, μας πορώσατε"...
Kouniados έγραψε:Πως γίνεται πάντως όταν τα κάνουμε εμείς αυτά να τα κάνουμε "για να τους σπάσουμε το τσαμπουκά, θα τα πατήσουμε τα γατάκια, ήδη χeστήκανε και θα χάνουν 3-0 στο ημίχρονο" και όταν μας τα κάνουν αυτά "τώρα φτιαχτήκαμε, τώρα θα δείτε, μας πορώσατε"...