Π.Α.Ο.Κ. Basketball Retro
- PRAKTORINOS
Re: Π.Α.Ο.Κ. Basketball Retro
Συμβουλη με την καλη εννοια προς πρακτορα και γκορντον, το φορουμ απαρτιζεται στην πλεοψηφια του απο μελη που η ηλικια τους ειναι 15-35 αντε και καποιους λιγους με λιγο μεγαλυτερη ηλικια, το να μπαινουν ερωτησεις στο πολυ ωραιο παιχνιδακι που εχετε στησει που να αφορουν δεκαετιες που ηταν αγενητη η πλειοψηφια του φορουμ, το μονο που προσφερει ειναι η γνωση και οχι η συμμετοχη.
Θα μπορουσαν να εμπλουτιστουν οι ερωτησεις με ξενο αθλητισμο οχι απαραιτητα μονο ποδοσφαιρο και μπασκετ, βεβαια ισως να μην υπαρχει φωτογραφικο υλικο και εκτος αυτου το παιχνιδι να πρεπει να μετονομαστει απο ΠΑΟΚ ρετρο σε κατι αλλο, δεν ξερω απλα μια σκεψη εκανα.
Τωρα βεβαια αν δεν θελετε τη συμμετοχη καλα κανετε και εγω το ιδιο θα εκανα στη θεση σας που να καθεσαι να μετρας 200+ απαντησεις, αλλωστε η γνωση που μας προσφερετε ειναι πολυ πιο σημαντικη απο το ιδιο το παιχνιδι.
Θα μπορουσαν να εμπλουτιστουν οι ερωτησεις με ξενο αθλητισμο οχι απαραιτητα μονο ποδοσφαιρο και μπασκετ, βεβαια ισως να μην υπαρχει φωτογραφικο υλικο και εκτος αυτου το παιχνιδι να πρεπει να μετονομαστει απο ΠΑΟΚ ρετρο σε κατι αλλο, δεν ξερω απλα μια σκεψη εκανα.
Τωρα βεβαια αν δεν θελετε τη συμμετοχη καλα κανετε και εγω το ιδιο θα εκανα στη θεση σας που να καθεσαι να μετρας 200+ απαντησεις, αλλωστε η γνωση που μας προσφερετε ειναι πολυ πιο σημαντικη απο το ιδιο το παιχνιδι.
Μα αυτό νομίζω είναι το νόημα...αν δε το ξέρεις ψάχνεις από εδώ κι από εκεί, ρωτάς, και στην τελική και λάθος να κάνεις θα έχεις μάθει χίλια δυο άλλα πράγματα γύρω από εκείνη την περίοδο που ρωτά...obanebane έγραψε:...., το μονο που προσφερει ειναι η γνωση και οχι η συμμετοχη.
.....
Δεν έχει κυρώσεις αν δεν βρίσκει κάποιος τις ερωτήσεις...
- Aureliano Buendia
Ακριβώς έτσι teod.
Αλλά το κυριότερο είναι πως με τη συμμετοχή εμμέσως λες ένα μικρό ευχαριστώ και δίνεις μία μικρή ικανοποίηση στους δύο κυρίους που μας έχουν προσφέρει τόσα πολλά και νιώθω πως η μικρή συμμετοχή τους αποθαρρύνει.
Έκκληση λοιπόν σε όλους τους μπασκετικούς να παίρνουν μέρος, έστω και μόνο στις μπασκετικές ερωτήσεις του υπέροχου Retro Game
Αλλά το κυριότερο είναι πως με τη συμμετοχή εμμέσως λες ένα μικρό ευχαριστώ και δίνεις μία μικρή ικανοποίηση στους δύο κυρίους που μας έχουν προσφέρει τόσα πολλά και νιώθω πως η μικρή συμμετοχή τους αποθαρρύνει.
Έκκληση λοιπόν σε όλους τους μπασκετικούς να παίρνουν μέρος, έστω και μόνο στις μπασκετικές ερωτήσεις του υπέροχου Retro Game

- TylerDurden
Γεια σας παιδια παρακολουθω εδω και καιρο το site αλλα τωρα ειναι η πρωτη φορα που γραφω.φανταστικο τοπικ,ξυπναει πολλες ,ξεχασμενες απο καιρο (παιδικες) αναμνησεις!
Θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια αν γινεται ,θυμαμαι οτι το πρωτο ματς που πηγα στη ζωη μου ηταν στο Παλε με αντιπαλο τη Δαφνη και που ενας παιχτης μας ( Μπαλογιαννης ?) ειχε βαλει 29 ποντους αν δε με απατα η μνημη μου.υπαρχουν τιποτα περισσοτερες πληροφοριες γιαυτο το ματς γιατι ουτε ημερομηνια δε θυμαμαι ουτε τιποτα αλλο!
Θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια αν γινεται ,θυμαμαι οτι το πρωτο ματς που πηγα στη ζωη μου ηταν στο Παλε με αντιπαλο τη Δαφνη και που ενας παιχτης μας ( Μπαλογιαννης ?) ειχε βαλει 29 ποντους αν δε με απατα η μνημη μου.υπαρχουν τιποτα περισσοτερες πληροφοριες γιαυτο το ματς γιατι ουτε ημερομηνια δε θυμαμαι ουτε τιποτα αλλο!
- kataramenos5
Και οι άνω των σαράντα έχουν (δυστυχώς) Αλτσχάιμερ..obanebane έγραψε: το φορουμ απαρτιζεται στην πλεοψηφια του απο μελη που η ηλικια τους ειναι 15-35 αντε και καποιους λιγους με λιγο μεγαλυτερη ηλικια, το να μπαινουν ερωτησεις στο πολυ ωραιο παιχνιδακι που εχετε στησει που να αφορουν δεκαετιες που ηταν αγενητη η πλειοψηφια του φορουμ, το μονο που προσφερει ειναι η γνωση και οχι η συμμετοχη.
Θ

ΥΓ Παλαιόπαιδα τι μου θυμίσατε μ αυτό το τοπικ….Συγκινήθηκα
- Aureliano Buendia
Καταρχάς, καλώς ήρθες και ωραίο nicknameTylerDurden έγραψε:Γεια σας παιδια παρακολουθω εδω και καιρο το site αλλα τωρα ειναι η πρωτη φορα που γραφω.φανταστικο τοπικ,ξυπναει πολλες ,ξεχασμενες απο καιρο (παιδικες) αναμνησεις!

Αν στείλεις ένα PM στο μέλος του site GORDON, μάλλον θα σου πει και τι καιρό έκανε εκείνη τη μέρα στη Θεσσαλονίκη.
Προς λοιπούς:
Έχει ερωτησούλα μπασκετική στο ΠΑΟΚ Retro Game, will you join us

- Aureliano Buendia
τώρα παρατήρησα οτι καλά τα χε πάει και ο ρούλης εκείνη την αγωνιστική (101-59 από το περιστέρι!!!!
)
PS: gordon είχα πάει σε έναν αγώνα στην πυλαία ΠΑΟΚ-βάζελος με την dream team του Πατατούδη. θυμάσαι με ποιόν φίλο μου είχα πάει παρέα???

PS: gordon είχα πάει σε έναν αγώνα στην πυλαία ΠΑΟΚ-βάζελος με την dream team του Πατατούδη. θυμάσαι με ποιόν φίλο μου είχα πάει παρέα???

-
-
Επειδή τα θέλει ο κωλαράκος σου, να σου υπενθυμίσω ότι ο Ρούλης που κοροϊδεύεις, εκείνη τη χρονιά κατάφερε και πήρε το Κύπελλο Ελλάδος λίγους μήνες μετά τη 40άρα από το Περιστέρι, ενώ εμείς τιιιιιιιιιιιιιιιιιι??? Λες να γράψει η ιστορία ότι κερδίσαμε 23 πόντους τη Δάφνη??? Άσε την έχουμε ξανακάνει πολλές φορές αυτή τη συζήτηση και δε μας παίρνει!palok έγραψε:τώρα παρατήρησα οτι καλά τα χε πάει και ο ρούλης εκείνη την αγωνιστική (101-59 από το περιστέρι!!!!![]()
)