Βυσματακια....sidpanos έγραψε:που εισαι ρε τρελε ασσηρο?MANIAKOS έγραψε:εγω ασηρο ειμαι προς το παρων...34 ΕΜΑ ...αν και εχουμε πεσει πολλα βυσματα μαζι και μπορει να μας μεταθεσουν![]()
...
και γω ασσηρο είμαι..στο 501..
και ο γιανκος ειναι ασσηρο..

Βυσματακια....sidpanos έγραψε:που εισαι ρε τρελε ασσηρο?MANIAKOS έγραψε:εγω ασηρο ειμαι προς το παρων...34 ΕΜΑ ...αν και εχουμε πεσει πολλα βυσματα μαζι και μπορει να μας μεταθεσουν![]()
...
xaxaxaxanovito έγραψε:Ρε συ Πάνο το να χρησιμοποιείς τη λέξη "είμαι" δε το βρίσκεις κάπως υπερβολικό....? Εριστικό μπορώ να πω....![]()
Πολυμπριζα του κερατα!!!sidpanos έγραψε:που εισαι ρε τρελε ασσηρο?MANIAKOS έγραψε:εγω ασηρο ειμαι προς το παρων...34 ΕΜΑ ...αν και εχουμε πεσει πολλα βυσματα μαζι και μπορει να μας μεταθεσουν![]()
...
Στο μαγαζί με τα αποκριάτικα που δουλεύω, έχουμε ενα γαμάτο κουρδιστό στρατιωτάκι. Έχει την πο@#%$α έξω. Το κουρδίζεις και αρχίζουν τα χέρια να ανεβοκατεβαίνουν ("τον παίζει" δηλαδή)...Kolokotronis_4 έγραψε:Κατάργηση δια παντός της στρατογκαυλικής θητείας των καραβανάδων και των φασιστόμουτρων.
Το Μάη θά μαστε καλά.CHRISTAKIS έγραψε:Μπαίνω Μάιο... Κάποιος άλλος για Μάιο?
Αντε θα κοιμάστε ήσυχοι σε λίγο καιρό...![]()
PRAKTORINOS έγραψε:Το Μάη θά μαστε καλά.CHRISTAKIS έγραψε:Μπαίνω Μάιο... Κάποιος άλλος για Μάιο?
Αντε θα κοιμάστε ήσυχοι σε λίγο καιρό...![]()
άμα σε μαμήσει κανένας γκατζόλης....PARASANDALOS έγραψε:θηβα μετα λαγο 164 μβκ νομιζω και μετα θηβα......
πουτανα γκαντζολια δεν ειμεινε καμια.......
270 σειρα