Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

riquelme ο ρυθμος της μποκα που ειχες πει οντως θα 'ναι αμαρτια να μην ακουστει.ειδες τα λογια που βρηκα.και ενα αλλο παιδι βρηκε λογια και το 'χει στο γιουτιουμπ
blackterror4

riquelme αμα ξερεις μπορεις να με πεις πιο προγραμμα να κατεβασω για να κανω βιντεακια στο ιντερνετ που να περιεχει λογια τα οποια θα τα βαζω εγω
πες αν ξερεις ρε εσυ.οσο για το συνθημα αυτο να το ψαξουμε μεχρι το πρωταθλημα για να ακουστει.μακαρι εφετος να ακουστουν πολλα συνθηματα να χουμε πολυτελια στα συνθηματα
blackterror4

οντως με την ορχηστρα στο γηπεδο και να μην θες ξεσυκωνεσαι και φωναζειςπρεπει να τους χαζεψουμε και βεβαια να δουμε και το θεμα της οργανωσης.δεν μπορει 15χρονα να κανουν κερκιδα
maik4

Δημοσίευση από maik4 »

ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΥΤΩ
ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΜΟΥ 'ΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ
EIMAI ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ Σ'ΑΓΑΠΩ
ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ
ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ
ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ
ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ
ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑΠΑΜΕ ΤΩΡΑ
ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ
ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΖΩ
Άβαταρ μέλους
Samurai4

Οργάνωση κερκίδας

Δημοσίευση από Samurai4 »

Μαγκες, επειδη τα τελευταια χρονια με ιντερνετ και youtube στα φορτε τους, εχουν μπει για τα καλα στη ζωη μας, καπου καταντησαμε οι μισοι να κανουμε κερκιδα και οι αλλοι μισοι να τραβαμε βιντεο απο τα κινητα και τις καμερες για να τα κατεβασουμε στο διαδυκτιο.Αυτο φαινομενο το εχω παρατηρησει τα τελευταια χρονια και οσο παει και χειροτερευει και επειδη ΤΟΥΜΠΑ= ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ και αμοκ , καπου πρεπει να συμμαζευτουμε και ας μην περνουμε ολοι μα ολοι πια τα κινητα και τα βιντεο στην τουμπα και κλικ και κλακ και τσαφ!!! φτανει ρε παιδι μου, αντε ενας αντε δυο,αντε τρεις. ΛΑΡΥΓΓΙ ΦΕΤΟΣ γιατι εχω την αισθηση οτι θα γουσταρουμε ασπρομαυρη φανελα.......ΦΤΑΝΕΙ με τα βιντεο!! 28.800 χωραει ο ΝΑΟΣ, 28.799 ΛΑΡΥΓΓΙ και ενας ας επωμισθει να τραβαει και να ανεβαζει στο διαδυκτιο!!!! Τοση τρελα ποιος θα ανεβασει δηλαδη και θα εχει περισσοτερε θεασεις??????
ΠΑΟΚ ειστε ρε!!! ΠΑΟΚ!!!
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Συμφωνώ!
Καλό θα ήταν να φύγει κάθε είδους κάμερα από την Τούμπα αλλά αυτό είναι άλλο θέμα..
Άβαταρ μέλους
Samurai4

Δεν ειναι θεμα αισθητικο ρε μαγκες, ειναι θεμα Κ Ε Ρ Κ Ι Δ Α Σ . Χανουμε φωνες, χανουμε ενταση,παθος και και και. Καποτε η 4 γυρνουσε ολοι αναποδα και " ΠΑΟΚ σε αγαπω ΠΑΟΚ εισαι ο ενας " και τα σχετικα, και ολοι οι υπολοιπη χαζευαμε γιατι βλεπαμε 1 πραγμα να παλεται πανω-κατω , τωρα οι μισοι γυρνανε και οι μισοι τραβανε!!!!!!!!να μην χασει ουτε ενας!!!!!!!!
ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ!!!! ΚΑΝΤΕ ΚΕΡΚΙΔΑ!!!!! Α υ τ η ν που οταν αλλοι χαζευουν πεφτουν σαλια μεχρι το πατωμα!!!!!!!

:shock:
Άβαταρ μέλους
Jordanios

Δημοσίευση από Jordanios »

Τι αυθαίρετες απαγορέυσεις είναι αυτές που σκαρφιζόμαστε?
Δεν σε ενοχλούν αυτοί που φωτογραφίζουν γκομενίτσες στους δρόμους.
Δεν σε ενοχλούν οι δεκάδες "νόμιμες¨ κάμερες που μας φακελώνουν κάθε μέρα.
Οι εντυπωσιασμένοι οπαδοί και οι άνθρωποι που θέλουν να μεταφέρουν στιγμές από το γήπεδο στους φίλους του ή τις οικογέννειες τους σας ενοχλούν ??
Μας χαλάει το image μας οι εικόνα των οπαδών -τουριστών του γηπέδου .Από πότε αρχίσαμαε να νοιαζόμαστε στον ΠΑΟΚ για το Image μας??

Η τούμπα είναι το σπίτι μας
Άβαταρ μέλους
Samurai4

Ποιο image ρε φιλε και ποιες απαγορευσεις????? που τα ειδες αυτα?????
ο προβληματισμος μου ειναι οτι δεν νοιαζομαστε να φωναζουμε και να κανουμε κερκιδα και παρατηρειται το φαινομενο σε λιγο καιρο πιο πολυ να ειναι αυτοι που θα τραβανε βιντεο για το youtube τους, παρα αυτοι που θα κανουν κερκιδα!!! κερκιδα ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ φιλε μου. Δεν θα τραβανε οι 5 τους 7!!!!!! Αλλα περα απο αυτο , που ειδες απαγορευσεις και θεμα image???????
:shock:
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Θα θυσιαστω και θα ειμαι εγω ο ενας με την καμερα :) :) :)
πλακα κανω εγω ουτε φοτο δεν εχω βγαλει πραγματικα :lol:

Λαριγκια φετος ρεεεεεε περσι ξενεροσαμε λιγο με την κερκιδα που ηταν οτι νανε πολες φορες.
Άβαταρ μέλους
Biv

Δημοσίευση από Biv »

ΜΑΓΚΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80... 2008 ΕΧΟΥΜΕ...
Άβαταρ μέλους
Jordanios

sidpanos διἀβασες δυο post μου σε διαφορτικά θέματα και τι κατάλαβες?
tsakalos

Δημοσίευση από tsakalos »

PAOK=TSIMENTO=FONI TRELA GIA TON PAOK MIN EISTE MIRLES TRELA STIN PROTI K OLOI PARAMILANE ANTE PAOKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
jimpapa
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από jimpapa »

biv , ontos eimaste 2008 alla auto den simainei oti prepei na to paraxilosoume ... ego prosopika i moni fora pou trabixa me kamera itan otan piga stous episimous !!! ekei pragmatika xazeueis na blepeis tin 4 kai mporeis kai aneta na trabixeis epeidi einai oloi xalaroi ...tora den eipame na meinoume piso alla ean ola ta pitsirikia trabane video OLI TIN ORA ksefeugei to thema !

tha sas po ena paradeigma pou pisteuo oti ofeilete auto kai opoios katalabe katalabe. ... eimai 24 kai otan piga mia fora mikros sto gipedo imoun 13-14 den thimamai kala ...nomizo eimaste x kai se kapoia fasi apo to anxos mou etroga ta nuxia mou kai imoun stin 4 otan enas apo tous organotes kerkidas pernaei kai mou dinei mia mpatsa ! kai mou leei "fonazoume RE tora !ase ta nuxia kai bgale FONI ! "

tha to thimamai mia zoi ! giati auto einai i 4 re MANGES MOU ! F O N I
tora kinita ..frapedakia ...GOMENES !!!! simera pali tis poutanas ginotane apo dautes .. tespa o kathenas me ta gousta tou ...
pantos kati mou leei oti fetos tha plimirisoume apo dautes ..
:roll:
Άβαταρ μέλους
Jordanios

Γενικευσεις και συναισθηματικές προσεγγίσεις sid Όλες οι μέρες δεν είναι ίδιες.
και εγώ δεν καπνίζω να απαγορευτεί το κάπνισμα γιατί με καθιστά πιθανό καρκινοπαθή και επιπλέον με αποσπά από τα συνθήματα...........

και εν πάσει περιπτώσει δεν νομίζετε ότι πολλά από αυτά τα βιντεάκια είναι διαφήμιση για τον ΠΑΟΚ .
Ξεχάσατε το PAOKTUBE που ήταν γεμάτο από αυτά (Zoro κλείστο δεν χρειάζετε πια τώρα που θα απαγορέυονται τα βιντεο)

Οι άνθρωποι του εξωτερικού δεν έχουν δικαίωμα να νιώσουν μια στιγμή της τούμπας να πάρουν μια γέυση...?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”