18. Γιώργος Φωτάκης
Re: 18. Γιώργος Φωτάκης
Οχι γιατι καποιοι σε ανυποπτη στιγμη εγραφαν οτι πρεπει να βρουμε τροπο να μονιμοποιηθει στην εντεκαδα.Ελεος αν οι προσδοκιες μας ειναι να καθιερωθει στην εντεκαδα ο Φωτακης.
Eνταξει , τζος....απο τη στιγμη που έκανε καλές εμφανίσεις...λες ,μπας κ δειξει πιο πολλά κ σταθεροποιηθεί.
Θα κλέψω μια μπασκετική έκφραση ....νομίζω ότι ο καλύτερος 6ος παίκτης μας.
Δεν είναι καθόλου υποτιμητικός ο ρόλος αυτός.
Και 2 παικταράδες να πάρεις στο κεντρο , πάλι θα έχει θέση στο ροστερ μας.
Ξαναλέω ότι είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενος απο τη παρουσια του φέτος
Μακάρι να συνεχίσει έτσι το παιδι
Θα κλέψω μια μπασκετική έκφραση ....νομίζω ότι ο καλύτερος 6ος παίκτης μας.
Δεν είναι καθόλου υποτιμητικός ο ρόλος αυτός.
Και 2 παικταράδες να πάρεις στο κεντρο , πάλι θα έχει θέση στο ροστερ μας.
Ξαναλέω ότι είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενος απο τη παρουσια του φέτος
Μακάρι να συνεχίσει έτσι το παιδι
- ΑποστόληςΑ
Ο φορμαρισμένος Φωτάκης μπορεί να είναι καλύτερος από τον μέτριο Βλάνταν ή τον μέτριο Garcia. Επομένως αξίζει να παίζει ενδεκάδα όπως άλλωστε έδειξε στα προηγούμενα παιχνίδια.
Εξ άλλου όλοι οι παίκτες χρειάζονται ξεκούραση, γι' αυτό πρέπει να γίνεται rotation, αλλιώς θα καούν αγωνιστικά!
Για να μην αναφέρω τις τιμωρίες λόγω καρτών!
Εξ άλλου όλοι οι παίκτες χρειάζονται ξεκούραση, γι' αυτό πρέπει να γίνεται rotation, αλλιώς θα καούν αγωνιστικά!
Για να μην αναφέρω τις τιμωρίες λόγω καρτών!
Ενταξει αρα δηλαδη να μην παρουμε αλλον επιτελικο η ακομα ενα 6ρι επειδη εχουμε τον Φωτακη, γιατι αν θελετε να παρουμε, θεση στην εντεκαδα θα εχει σε 3-4 παιχνιδια ολη τη σεζον σε περιπτωση απουσιας 2-3.Επισης οχι, ο φορμαρισμενος φωτακης δεν ειναι καλητερος του μετριου ιβιτς και ακομα περισσοτερο του μετριου γκαρσια,του κακου ιβιτς και του κακου γκαρσια μπορει.
- ΑποστόληςΑ
Δεν είπα ότι δεν χρειαζόμαστε χαφ, αλλά το αντίθετο, ότι χρειαζόμαστε δύο καλά χαφ τον Δεκέμβρη! Τώρα το πώς προσδιορίζει ο καθένας το μέτριος και το κακός είναι υποκειμενικό.
Για το πω διαφορετικά όποιος μπορεί να προσφέρει παίζει, όποιος δεν μπορεί ας κάτσει πάγκο και ας περιμένει την ευκαιρία του!
Για το πω διαφορετικά όποιος μπορεί να προσφέρει παίζει, όποιος δεν μπορεί ας κάτσει πάγκο και ας περιμένει την ευκαιρία του!
εκανε ενα κακο ματς.
σβήστε εσεις ολα τα καλα και κρατήστε αυτο αφου ετσι γουσταρετε.
σβήστε εσεις ολα τα καλα και κρατήστε αυτο αφου ετσι γουσταρετε.
++++++++++++++1926
Ειναι μια πολυτιμη λυση οταν λειπουν οι βασικοι και αποδειχτηκε περιτρανα τις προηγουμενες αγωνιστικες........
Ειναι μια πολυτιμη λυση οταν λειπουν οι βασικοι και αποδειχτηκε περιτρανα τις προηγουμενες αγωνιστικες........
ρε σεις κορακια
μη τον ερεθιζεται, οταν βλεπει κιτρινο θυμαται το κοκκινο και αρχιζει τις καρατιες!!
του ειπε κανεις οτι η 2η κιτρινη πρεπει να ερθει στο καπακι;
ολες οι αποβολες καρμπον ρε γιωργο!!
σημερα τη γλιτωσες
δεν θα το αντεχα ομως να μενει ο γιακομπ μεσα με τοσο ξυλο που ριχνει και να βγει ο δικος μας για 2 φασεις
μη τον ερεθιζεται, οταν βλεπει κιτρινο θυμαται το κοκκινο και αρχιζει τις καρατιες!!
του ειπε κανεις οτι η 2η κιτρινη πρεπει να ερθει στο καπακι;
ολες οι αποβολες καρμπον ρε γιωργο!!
σημερα τη γλιτωσες

δεν θα το αντεχα ομως να μενει ο γιακομπ μεσα με τοσο ξυλο που ριχνει και να βγει ο δικος μας για 2 φασεις
Ειναι φανερο οτι εχει βρει τα" πατηματα του" σαν παικτης με τα συνεχη παιχνιδια..
Καλος αμυντικα ,πιεσε , μαρκαρε ,καλος επιθετικα..
2/9 γεμισματα
13 πασες
4 κλεψιματα
4 λαθη
1 σουτ εκτος (στο β ημιχρονο)
Στο Ζαγκρεμπ θα εχεις "δουλεια" ...Το νου σου , και μετα το τραπεζι που μου χρωστας...
Καλος αμυντικα ,πιεσε , μαρκαρε ,καλος επιθετικα..
2/9 γεμισματα
13 πασες
4 κλεψιματα
4 λαθη
1 σουτ εκτος (στο β ημιχρονο)
Στο Ζαγκρεμπ θα εχεις "δουλεια" ...Το νου σου , και μετα το τραπεζι που μου χρωστας...

και μενα τα ιδια.MANIAKOS έγραψε:δε μαρεσε τοσο σημερα οσο αλλες φορες..αλλα βοηθησε πολυ...
Παντος αν γινει στην ελλαδα να παιζουν 6 ελληνες βασικοι αναγκαστικα τοτε ο ΠΑΟΚ ισος να εχει απο τους καλύτερους.
φωτακι,κλαους,μαλεζα,σακελαριου,μπαλαφα(να πω και καμια μαλακια