Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
xrisitsapa

Re: Μεταγραφες Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Εκεινος ο Γκονζαλες της εθνικης Ουρουγουαης , που επαιξε περσι δανεικος στον Κομποτη απο τη Βαλενθια, ξερει κανεις που βοσκει τωρα;
Αν και δικια μου καψουρα ειναι ο Ιβανσιτς..εκανε και κατι μυστηριες δηλωσεις περι επιστροφης στην Ελλαδα, οχι απαραιτητα για βαζελο, και μου ανοιξε την ορεξη..
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Ο Γκονζάλες πήγε Λεβάντε(δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά) και είναι τραυματίας(ρήξη χιαστών).. :roll:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Μην λετε Γκονζαλεζ και εμφανιστει κανας Τονι ...Ξερετε ο παλιος εκεινος που ειχαμε ... :opaokara: :opaokara:
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

Παιχταρας ο Χάιναλ... σχεδον απιθανο να τον παρουμε, εστω κ δανεικο πιστευω... πιο ευκολο να παρουμε τον Μισιμοβιτς :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: το τοπικ δεν ειναι για να αραδιαζουμε ονοματα που μας κατεβαινουν στο κεφαλι...να πεταμε καμια μαλακια που και που αλλα μην το μαμησουμε τελειως το τοπικ... 8-)
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Boksic4 έγραψε:Παιχταρας ο Χάιναλ... σχεδον απιθανο να τον παρουμε, εστω κ δανεικο πιστευω... πιο ευκολο να παρουμε τον Μισιμοβιτς :lol:
φιλε boksic με τα τελευταία σου 2 post μου δείχνεις ότι είσαι άσχετος
πάντα φιλικά έτσι
μια λες για τις αστείες amines τις γερμανίας και τώρα λες ότι ο hajnal είναι πιο παιχταράς από τον

ο haijnal έκανε καλή χρονια με την KSC οτα ναύτη έπεσε
τα τελευταία 2 χρονια δεν παίζει και πολύ και "γιαυτο" θα πάει μάλλον κολωνία δανεικός
δεν είναι καθόλου απίθανο ο ΠΑΟΚ να προσεγγίζει τέτοιους παίχτες απίθανο είναι να είναι τόσο μ@λ@κ@ς αυτός να έρθει ελλάδα
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

χιουμοριστικα ρε φιλε το ειπα... εννοειται ειναι καλυτερος ο Μισιμοβιτς...αλλα και οι δυο παιρνουν τεραστιους μισθους για μας...

το αστειες αμυνες ειναι προσωπικη μου αποψη ... οταν η μπαγερν παιζει με ντεμικελις και φαν μπουητεν... πανε οι εποχες των ''γερμανικων αμυνων''... μπορει και να εχω αδικο

συγγνωμη για το οφτοπικ :pano:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Με χιλια!!!!!!!!!!!!!

http://www.sportnet.gr/report.php?id=246659

Ο Εργοτέλης δίνει Λεάλ για «Κούτσια»

«Σάρκα και οστά» φαίνεται να παίρνει το φημολογούμενο «φλερτ» ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Βασίλη Κουτσιανικούλη. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η κριτική ομάδα πρότεινε στον «Δικέφαλο» του βορρά ανταλλαγή του «Κούτσια» με τον Σέρχιο Λεάλ, ο οποίος βρίσκεται στην λίστα των παικτών που αρέσουν στους «ασπρόμαυρους».

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας και ο Εργοτέλης ίσως δώσει λύση στην απραξία του Έλληνα άσου. Η πρώην ομάδα του, επιθυμεί την απόκτηση του, ωστόσο επειδή δεν υπάρχουν τα απαραίτητα χρήματα για την αγορά του, έχει προτείνει στον ΠΑΟΚ να γίνει ανταλλαγή με τον Σέρχιο Λεάλ ως το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Ουρουγουανός άσος είναι ένας από τους παίκτες που αρέσουν στους «ασπρόμαυρους» και γίνονται σκέψεις για τη συγκεκριμένη κίνηση.
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

με μια οψιόν μεχρι 300 400 χιλιάρικα καλή κινηση,είναι 28 στα 29 γι αυτο και έχει ενα χρονο ακόμη συμβόλαιο,αλλά ο κουτσια δεν....αρα με την όρεξη θα μείνουμε
Άβαταρ μέλους
Kouniados
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kouniados »

Ρε Καραγεωργίου; Θες να δώσεις τον Λεάλ για να πάρεις τον Κουτσιανικούλη; Κούνα λίγο το κεφάλι σου βρε άνθρωπέ μου, σοβαρέψου. Θα σε διώξουν με τέτοιες @@ριές που πας να κάνεις...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω επιμενω οτι συνεχιζουμε να εχουμε λαθος τροπο σκεψης στις μεταγραφες τον τελευταιο καιρο.Ο ΠΑΟΚ το 2008 καταφερε και εφτιαξε μια πολυ αξιολογη ομαδα με ενα αξιοζηλευτο ροστερ μετα απο 2 απιστευτα πετυχημενες μεταγραφικες περιοδους.Στην συνεχεια θα περιμενε κανεις σε καθε μεταγραφικη περιοδο να γινονται 1-2 πολυ ποιοτικες προσθηκες στο ηδη ικανοτατο ροστερ.Αντ'αυτου επιστρεψαμε σε παλιες τακτικες συλλογης φτηνων κυριως παικτων πολλους σε αριθμο και με πολλες αμφιβολιες σχετικα με το κατα ποσο ηταν καλητεροι απο τους ηδη υπαρχοντες με αποτελεσμα η μονη πραγματικα ποιοτικη προσθηκε τα τελευταια 2 χρονια να ειναι ο βιτολο.Το να διωξω ξερω γω τον φιλομενο για να παρω τον λεαλ η τον κριστιανο για να παρω τον αμπντουν στο μυαλο μου φανταζει μια απο τα ιδια.Εγω περιμενω αποσυμφορηση στο ροστερ και προσθηκη λιγοτερων παικτων αλλα με σαφως μεγαλητερες πιθανοτητες επιτυχιας ψωνιζοντας απο πιο ψηλα.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Λεάλ έχει κοινοτικό διαβατήριο;
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

+1926 Joshua
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Ο Λεάλ θέλει, ο ΠΑΟΚ όχι

10 Δεκ 2010 12:55, Από PAOK24

Ο Εργοτέλης μπορεί να θέλει δανεικό τον Κουτσιανικούλη, μπορεί να είναι και πρόθυμος να τον κάνει τράμπα με τον Λεάλ. Στο πρώτο ενδεχόμενο, ο ΠΑΟΚ δεν διαφωνεί, στο δεύτερο διαφωνεί.

Το σενάριο ανταλλαγής είναι περισσότερο επιθυμία της πλευράς του Ουρουγουανού επιθετικού επιθετικού του Εργοτέλη (έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Γκαρσία...) και στον ΠΑΟΚ διαψεύδουν ότι ενδιαφέρονται για τον Λεάλ. Προφανώς, δεν πιστεύουν ότι τους λείπει ένας παίκτης σαν κι αυτόν.

Το σενάριο για δανεισμό του Κουτσιανικούλη υφίσταται, ο Εργοτέλης τον θέλει, αλλά μπορεί να προχωρήσει μόνο αν το θέλει κι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Σε επίπεδο διοικήσεων των δύο ομάδων, υπάρχουν φιλικές σχέσεις και μάλιστα Ζαγοράκης - Παπουτσάκης τα είπαν το προηγούμενο Σάββατο, όταν οι Κρητικοί ήρθαν στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, αλλά δεν είναι γνωστό, αν συζήτησαν και για τον Κουτσιανικούλη.

Σε κάθε περίπτωση, οτιδήποτε είναι να γίνει στα μεταγραφικά, θα γίνει μετά τις 22 Δεκεμβρίου, όταν περάσει και το παιχνίδι κυπέλλου με τα Γιάννενα.
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Δηλαδη αυτοι θελουν να μας δωσουν τον Λεαλ κανονικα,δηλαδη οχι δανεισμο,και να τους δωσουμε Κουτσια δανεικο?
Αν ισχυει αυτο,ειναι χαζο γιατι στο τελος εμεις βγαινουμε κερδισμενοι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”