Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011
Re: Μεταγραφες Ιανουαρίου 2011
χρυσητσαπα απο τους πρωτους γλυτωνεις τα μισα μιας και εχεις ηδη πληρωσει τη μιση χρονια...δεν ειναι ετσι ρε παιδια ιδιως γεναρη δεν μπορεις να διωξεις ουτε να παρεις τοσους παιχτες...1-2 και στο πολυ μαξιμουμ μεχρι 3 παιχτες(αν ο 3ος ειναι εξαιρετικη περιπτωση) θα παρουμε μην εχετε αυταπατες και μετα κλαιγεστε...και ολα αυτα αναλογα και με καποια αποδεσμευση θα γινουν...πολυ απλοικα τα βλεπετε ολα φουτμπολ μανατζερ τακτικες... 

-
Sera εχεις απολυτο δικιο, το ποστ μου και το σκεπτικο μου μαλλον ειναι για το καλοκαιρι και οχι για τωρα! Αυτη τη στιγμη θεωρω οτι δεν μπορουν να γινουν πολλες κινησεις , το πολυ 1-2. Πρεπει ομως αυτα να μπουν σε ενα δρομο απο τωρα (π.χ. οι αποδεσμευσεις) και οχι να μας μεινουν αμανατι οι παιχτες παλι...Τωρα προεχει ο προπονητης και μονο αυτος.
Απλα ανελυσα το σκεπτικο μου, το οποιο ειναι :
1. Αυτη τη στιγμη εχουμε φτηνη 1η ενδεκαδα ( για την αξια και την προσφορα της) και ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ παγκο.
2.Οταν βλεπω 1,5 εκ περιπου να καθεται ( Σαβινι-Φιλομενο-Τσιριλο-Κουτσια) τρελαινομαι
3. Αν ειναι να κανεις μεταγραφες, παρε 2-3 παικτες εγνωσμενης αξιας, και δωσε ευκαιριες σε φτηνα δικα μας παιδια, για να βγεις οικονομικα. Δηλ ο Αθανασιαδης η ο Παπαζογλου προσφερουν λιγοτερα απο το Φιλομενο ( σαν τριτο-τεταρτες λυσεις); Ο Γεωργιου δεν μπορει να ειναι μια τριτη λυση απο τον παγκο; Η δεν μπορει να βρεθει ενας τσουρουκας Ελληνας να προσφερει τα ιδια με τον Τσιριλο η το Σαβινι, αλλα με τα μισα λεφτα ( στυλ Λαζαριδη του σκουληκιου); Δεν εχουμε την πολυτελεια να εχουμε τοσα λεφτα στον παγκο..
P.S. που στελνω βιογραφικο για τεχνικος διευθυντης;;
Απλα ανελυσα το σκεπτικο μου, το οποιο ειναι :
1. Αυτη τη στιγμη εχουμε φτηνη 1η ενδεκαδα ( για την αξια και την προσφορα της) και ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ παγκο.
2.Οταν βλεπω 1,5 εκ περιπου να καθεται ( Σαβινι-Φιλομενο-Τσιριλο-Κουτσια) τρελαινομαι
3. Αν ειναι να κανεις μεταγραφες, παρε 2-3 παικτες εγνωσμενης αξιας, και δωσε ευκαιριες σε φτηνα δικα μας παιδια, για να βγεις οικονομικα. Δηλ ο Αθανασιαδης η ο Παπαζογλου προσφερουν λιγοτερα απο το Φιλομενο ( σαν τριτο-τεταρτες λυσεις); Ο Γεωργιου δεν μπορει να ειναι μια τριτη λυση απο τον παγκο; Η δεν μπορει να βρεθει ενας τσουρουκας Ελληνας να προσφερει τα ιδια με τον Τσιριλο η το Σαβινι, αλλα με τα μισα λεφτα ( στυλ Λαζαριδη του σκουληκιου); Δεν εχουμε την πολυτελεια να εχουμε τοσα λεφτα στον παγκο..
P.S. που στελνω βιογραφικο για τεχνικος διευθυντης;;

ναι ρε καταλαβα το σκεπτικο σου και δε διαφωνω σε καποιες θεσεις που υπαρχουν δυο ''μετριοι'' να αποκτηθει ενας ποιοτικος και να προωθηθει και καποιος νεαρος ισα ισα ετσι καπως τα βλεπω και εγω...απλα ειμαστε στις μεταγραφες ιανουαριου και οχι καλοκαιριου καταλαβες??
και σε τετοιες εποχες δυσκολα βρισκεις κατι το εξαιρετικο οπως και δυσκολα δεχεται καποιος να φυγει ακομα και αν εχει 6 μηνες ακομα στο συμβολαιο του...καλα απο βιογραφικα αλλο τπτ... 

Ποιος Χάνκε;
Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούσαν σε μανατζερικούς κύκλους, ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση στον Χάνκε, ο οποίος ανήκει στο Ανόβερο, αλλά έπαιξε φέτος μόνο 5 ματς ως αλλαγή, προσφέροντάς του 1.000.000 ευρώ το χρόνο. Μερικά πράγματα, διαψεύδονται από μόνα τους.
paok24
Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούσαν σε μανατζερικούς κύκλους, ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση στον Χάνκε, ο οποίος ανήκει στο Ανόβερο, αλλά έπαιξε φέτος μόνο 5 ματς ως αλλαγή, προσφέροντάς του 1.000.000 ευρώ το χρόνο. Μερικά πράγματα, διαψεύδονται από μόνα τους.
paok24
-
Παντως ενα Ναφτι αν μεινει ελευθερος απο το σκουληκι μπορουμε να χτυπησουμε...και αυτος μετραει και σαν προωθηση παικτη απο την ακαδημια...! 

Εγώ λέω να περάσουμε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα και να μην φύγει κανείς.
Μεταγραφές μία αν περάσουμε, καμία αν δεν περάσουμε.
Μεταγραφές μία αν περάσουμε, καμία αν δεν περάσουμε.
- khaledfreepaok
Boksic4 έγραψε:τον ξερω τον Μικε (οχι Μάικ) Χανκε... παιχτης που ειχε αρχισει με μεγαλες προσδοκιες σαν ταλεντο και ποτε δεν εξελιχθηκε... και εμεινε στη μετριοτητα
στα υποψην δεν εχει και τα φοβερα στατιστικα σε ενα πρωταθλημα που εχει χαλια αμυνες και ο γκεκας εχει βγει πρωτος σκορερ και παει να ξαναβγει φετος...
αδερφε νομιζω οτι με το σχολιο σου αδικεις και τον γκεκα αλλα και ολους τους επιθετικους που παιζουν στην γερμανια.το οτι βγηκε ο γκεκας πρωτος σκορερ δεν σημαινει οτι οτι ο ολιτς ο πετριτς ο ιμπισεβιτς ο γκραφιτε ο μαριο γκομες ο τζεκο κτλπ ειναι ολοι παλτα και δεν κανουν για τον ΠΑΟΚ επειδη τους περασε ο γκεκας.που μεχρι κ αυτος που τον υποτιμας θα επαιζε πολυ καλυτερο απ τον κοντο που εχουμε τωρα
- pagotatzis
Tamás Hajnal ,τοv δίνει δανικό η Ντόρτμουντ με οψιόν αγοράς
αυτό είναι το 10ari που ψάχνουμε.
αυτό είναι το 10ari που ψάχνουμε.
Απο Ντορτμουντ μονο ο κιτρινιαρης αξιζει.
Ειναι και ΠΑΟΚτσακι...
Αραβα φερτον χθες...

Ειναι και ΠΑΟΚτσακι...
Αραβα φερτον χθες...

- Federacion
- ΑποστόληςΑ
Απ' ότι κατάλαβα όλους τους παικταράδες οι ομάδες τους, τους διώχνουν! Προφανώς οι διοικήσεις τους πάσχουν από το γνωστό σύνδρομο ΘΕ.ΠΑ.ΞΕ!
(θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, γι' αυτό και ξεπουλάω)
(θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, γι' αυτό και ξεπουλάω)
- Federacion
pagotatzi πρώτη φορά τον ακούω τον κύριο αλλά ελπίζω ο Σβούρας να τους κοιτάει αυτούς που ομαδάρες της Ευρώπης δεν τους χρειάζονται άμεσα και τους δίνουν και σε καλή ηλικία..εκεί πρέπει να χτυπήσουμε και όχι σε τελειωμένους 32ρηδες με όνομα
Σας ακούω που συζητάτε για Κάλβο και δεν άντεξα στον πειρασμό να μην γράψω την γνώμη μου... Πολύ τεχνική και ταχύτητα ο τυπάς, αλλά στην τελική θυμίζει O' Shea (στο σύνολο El Zhar)
Εκτός αυτού πολύ κυριλλέ για Τούμπα βρε παιδάκι μου... Το Vogue τον έχει βαρεθεί, τα Tanqueray ακούνε Κάλβο και τρέχουν να κρυφτούν, ειδικά όταν είναι "τραυματίας" (πρόσφατο παράδειγμα το Σάββατο
) Αφήστε το ύφος πολλών καρδηναλίων που έχει... Δεν κάνει για μας λαίμαι, μας φτάνουν ο Λίνος, ο Σαβίνης και η λοιπή μεγάλη των τρέντυ σχολή
ΥΓ. Γουστάρει ΠΑΟΚΑΡΑ, αφού στο άκουσμα της λέξης γελάν και τα μουστάκια του, γουστάρει
ΥΓ. Προτιμώ έναν κοντό, κουρεμένο και γρήγορο PABLO GARCIA για να συντροφεύει τον αριστερό ασβέστη

ΥΓ. Γουστάρει ΠΑΟΚΑΡΑ, αφού στο άκουσμα της λέξης γελάν και τα μουστάκια του, γουστάρει

ΥΓ. Προτιμώ έναν κοντό, κουρεμένο και γρήγορο PABLO GARCIA για να συντροφεύει τον αριστερό ασβέστη