Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011
Re: Μεταγραφες Ιανουαρίου 2011
Θα πω κάτι γενικό για τις μεταγραφές.
Παικτης που λήγει το συμβόλαιό του και η ομάδα δε του το ανανεώνει ....
ή είναι πολύ καλός και η ομάδα δεν έχει λεφτά για να τον κρατήσει
ή ο παίκτης είναι πολύ-πολύ μέτριος.
Δε θέλω άλλους Φιλομένους κλπ κλπ.
Αν θες επιθετικό , πάνε πάρε το Μπλάνκο
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++1926DC έγραψε:Εγώ το αρχίδι που έκλεινε το μάτι στον σπάθα όταν έπαιρνε τα αβαβά του, ΔΕΝ το θέλω στον ΠΑΟΚ.
Ο Μπλάνκο είναι αυτό που περιγράφεις Γιάπα.giapas έγραψε:Θα πω κάτι γενικό για τις μεταγραφές.
Έχουν δώσει τρελλό συμβόλαιο στον σκόκο, θα δώσουν τρελλό και στον τσιμπούρ και έχουν αφήσει στην απ' όξω τον ζορρό δίνοντάς του μέχρι 500, ουσιαστικά διώχνοντάς τον. Και τελευταία παρατηρώ ένα "ζμπρώξιμο" του μπλάνκο προς τα εδώ.
Επειδή μετα στατιστικά δεν τα πάω καλά, ο μπλάνκο τι γκολ έβαλε πέρυσι και φέτος;
Φιλε DC δε το κατέχω το στατιστικό...ένα χανούμι στη δουλειά μου λέει πως ολα τα χρονια έχει 1 γκολ / 3 ματς.
Πολύ καλό για να είναι αληθινό.
Η κούλα αναγκαστικά έκανε επιλογή γιατί δε μπορεί να κρατήσει και τους 3...γιαυτο μαλλον θα τον αφήσει.
Κατά τη γνώμη σου, με 6 κατοστάρικα δε κάνει για το ΠΑΟΚ?
Δε ξέρω...έχω την αίσθηση ότι θα έκανε πραγματα+θάματα στη Τούμπα..
Αλλά ίσως κάνω λάθος...
Για μένα πολύ καλύτερος απο Φιλομένους κλπ... Και έχει αυτό που μας λείπει...εύκολο γκολ χωρίς πολλά πολλά φρου φρου κ αρώματα.
Α και δε το λέω τώρα...από το καλοκαίρι παρακάλαγα από μέσα μου...όπως για Καρντοσο, αλλά μάταια
Πολύ καλό για να είναι αληθινό.
Η κούλα αναγκαστικά έκανε επιλογή γιατί δε μπορεί να κρατήσει και τους 3...γιαυτο μαλλον θα τον αφήσει.
Κατά τη γνώμη σου, με 6 κατοστάρικα δε κάνει για το ΠΑΟΚ?
Δε ξέρω...έχω την αίσθηση ότι θα έκανε πραγματα+θάματα στη Τούμπα..
Αλλά ίσως κάνω λάθος...
Για μένα πολύ καλύτερος απο Φιλομένους κλπ... Και έχει αυτό που μας λείπει...εύκολο γκολ χωρίς πολλά πολλά φρου φρου κ αρώματα.
Α και δε το λέω τώρα...από το καλοκαίρι παρακάλαγα από μέσα μου...όπως για Καρντοσο, αλλά μάταια
Σύμφωνα με αυτό: http://www.χανουμιfc.gr/index.asp?a_id=2824&pl=132 έχει 53 γκολ στην σουπερλίγκα σε τρεισίμησι χρονιές.
Νούμερο που τα δικά μας σέντερ φορ το ψυθιρίζουν στον ύπνο τους.
Δεν ξέρω. Αν είναι τόσο καλός γιατί δεν τον ανανέωσε ακόμα το χανούμι;
Νούμερο που τα δικά μας σέντερ φορ το ψυθιρίζουν στον ύπνο τους.
Δεν ξέρω. Αν είναι τόσο καλός γιατί δεν τον ανανέωσε ακόμα το χανούμι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος novito την Τετ 08 Δεκ 2010, 16:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: τροποποιηθηκε λιγο το link γιατι μας πιασαν αλλεργιες....
Λόγος: τροποποιηθηκε λιγο το link γιατι μας πιασαν αλλεργιες....
Aν ήσουν ΑΕΚ και είχες Τζιμπουρ , Σκοκο και Μπλάνκο εσύ....
βάλε μια ιεραρχία , ποιούς θα προσπαθούσες στην αρχή να κλείσεις και ποιούς θα άφηνες για το τέλος?
Επίοης πέρυσι είχε κολλήσει κάπου και έχασε κ τη θέση στην ενδεκάδα....
Παντως τα στατιστικά του είναι όντως οπως μου τα έλεγαν - εντυπωσιακά.
βάλε μια ιεραρχία , ποιούς θα προσπαθούσες στην αρχή να κλείσεις και ποιούς θα άφηνες για το τέλος?
Επίοης πέρυσι είχε κολλήσει κάπου και έχασε κ τη θέση στην ενδεκάδα....
Παντως τα στατιστικά του είναι όντως οπως μου τα έλεγαν - εντυπωσιακά.
Years Team Apps† (Gls)†
2002–2008 Colón 50 (12)
2005 → Libertad (loan) 15 (5)
2006–2007 → Olimpo (loan) 61 (35)
2007–2008 → AEK Athens (loan) 34 (20)
2008– AEK Athens 82 (39)
2002–2008 Colón 50 (12)
2005 → Libertad (loan) 15 (5)
2006–2007 → Olimpo (loan) 61 (35)
2007–2008 → AEK Athens (loan) 34 (20)
2008– AEK Athens 82 (39)
- pagotatzis
να κάνω ένα resume από τις πρώτες 4 σελίδες ,
δηλαδή θέλουμε Μανιάτη ivanschitz και Blanco και είμαστε JET!
ωραία ονόματα αλλα μπορούμε?
μην ξεχνάμε όμως ότι για να έρθουν μεταγραφές πρέπει να και να φύγουν παίχτες !
δηλαδή θέλουμε Μανιάτη ivanschitz και Blanco και είμαστε JET!

ωραία ονόματα αλλα μπορούμε?

μην ξεχνάμε όμως ότι για να έρθουν μεταγραφές πρέπει να και να φύγουν παίχτες !
- Maximus
Διαβαζοντας τα δημοσιευματα, υπάρχει -λένε- αισιοδοξια για την εκβαση της υποθεσης ανανεωσης του Μπλανκο με προφορικη προταση λιγο ανεβασμενη απο τις προηγουμενες...
Αν πραγματικα τον θελουμε τον παιχτη, επρεπε ηδη να ειχαμε κινηθει υπογειως και υποχθονίως για να τον αρπαξουμε!
Αν πραγματικα τον θελουμε τον παιχτη, επρεπε ηδη να ειχαμε κινηθει υπογειως και υποχθονίως για να τον αρπαξουμε!

Μόλις σήμερα πήρα χαμπάρι πως άνοιξε το αγαπημένο τόπικ των περισσοτέρων στο φόρουμ... Το έχω ξαναποστάρει, αλλά το γράφω και εδώ, ελπίζοντας πως όταν θα γίνονται οι μετεγγραφές το χειμώνα να κινούνται σε αυτή τη λογική.... ανεξάρτητα αν έχουμε Άραβες ή όχι...
Λοιπόν διώχνουμε Παπάζογλου, Φιλομένο, Τσιρίλο, Σαβίνι, Μπουσαιντί, Κουτσιανικούλη και Σακελλαρίου (λίγοι για τον ΠΑΟΚ) και γυρνάει ο Σορλέν (ή κάποιο ανάλογο χαφ), αποκτούμε σέντερ φορ, σέντερ μπακ, δεξί μπακ και επιτέλους έναν μεσοεπιθετικό παικταρά...
Αυτά θα έκανα εγώ... μα πάνω από όλα και πριν από αυτά θα έπαιρνα κανονικό προπονητή ισάξιο του ονόματος του ΠΑΟΚ...
Και έναν κανονικό τεχνικό διευθυντή, επίσης... ΑΥΤΑ...
Λοιπόν διώχνουμε Παπάζογλου, Φιλομένο, Τσιρίλο, Σαβίνι, Μπουσαιντί, Κουτσιανικούλη και Σακελλαρίου (λίγοι για τον ΠΑΟΚ) και γυρνάει ο Σορλέν (ή κάποιο ανάλογο χαφ), αποκτούμε σέντερ φορ, σέντερ μπακ, δεξί μπακ και επιτέλους έναν μεσοεπιθετικό παικταρά...
Αυτά θα έκανα εγώ... μα πάνω από όλα και πριν από αυτά θα έπαιρνα κανονικό προπονητή ισάξιο του ονόματος του ΠΑΟΚ...
- pagotatzis
φιλε το όνομα του μπορεί να είναι MIKE, αλλα προφέρεται στα ελληνικά και όχι μονο ΜAΙΚ!Boksic4 έγραψε:τον ξερω τον Μικε (οχι Μάικ) Χανκε... παιχτης που ειχε αρχισει με μεγαλες προσδοκιες σαν ταλεντο και ποτε δεν εξελιχθηκε... και εμεινε στη μετριοτητα
στα υποψην δεν εχει και τα φοβερα στατιστικα σε ενα πρωταθλημα που εχει χαλια αμυνες και ο γκεκας εχει βγει πρωτος σκορερ και παει να ξαναβγει φετος...
και έτσι είναι σωστό να το γράφουμε στα ελληνικά !
Αν το γερμανικό πρωτάθλημα έχει αστείες αμυνες το ελληνικό τι έχει?
ο γκέκας για να βγήκε πρώτος σκόρερ πάει να πει ότι το άξιζε!
αν έφαγες κώλυμα με τον παίχτη γιατί δεν ήρθε σε εμάς ως αντάλλαγμα αυτό είναι άλλο και δεν στέκει καθόλου με αυτά που γραφεις για το γερμανικό πρωτάθλημα!
- pagotatzis
+1926ioanmits έγραψε: μα πάνω από όλα και πριν από αυτά θα έπαιρνα κανονικό προπονητή ισάξιο του ονόματος του ΠΑΟΚ... [/i]
+5.0000.00000000000000000000sakisxxx έγραψε:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++1926DC έγραψε:Εγώ το αρχίδι που έκλεινε το μάτι στον σπάθα όταν έπαιρνε τα αβαβά του, ΔΕΝ το θέλω στον ΠΑΟΚ.

Boksic4 έγραψε:τον ξερω τον Μικε (οχι Μάικ) Χανκε... παιχτης που ειχε αρχισει με μεγαλες προσδοκιες σαν ταλεντο και ποτε δεν εξελιχθηκε... και εμεινε στη μετριοτητα
στα υποψην δεν εχει και τα φοβερα στατιστικα σε ενα πρωταθλημα που εχει χαλια αμυνες και ο γκεκας εχει βγει πρωτος σκορερ και παει να ξαναβγει φετος...
συμφωνα με Κολκα , δεν παιζει καθολου η περιπτωση..
για την προφορα παγωτατζη πρεπει να χεις δικαιο...(αν και γερμανικα λεγεται Μικαελ οχι Μαικλ το πληρες)
αλλη δουλεια δεν ειχα να εχω κολλημα με τον γκεκα... δεν κραζω γκεκα απλα οταν ο γκεκας τον ξεπερναει για τοσο πολυ και εχει την μπουντεσλιγκα για πρωινο... δεν πιστευω να ναι και καλος για μας
οριστε τα σταστιστικα τελευταιες δυο σεζον
2008/09 25συμ 4γκολ
2009/10 18συμ 2γκολ 1ασσιστ
και φετος το παραδοξο εχει 5 ματς 3 γκολ
http://www.transfermarkt.de/de/mike-han ... _1428.html
αλλη δουλεια δεν ειχα να εχω κολλημα με τον γκεκα... δεν κραζω γκεκα απλα οταν ο γκεκας τον ξεπερναει για τοσο πολυ και εχει την μπουντεσλιγκα για πρωινο... δεν πιστευω να ναι και καλος για μας
οριστε τα σταστιστικα τελευταιες δυο σεζον
2008/09 25συμ 4γκολ
2009/10 18συμ 2γκολ 1ασσιστ
και φετος το παραδοξο εχει 5 ματς 3 γκολ
http://www.transfermarkt.de/de/mike-han ... _1428.html