Μάκης Χάβος
Re: Μάκης Χάβος
επιθετικα η ομαδα δεν μπορει να αλλαξει τριτη πασα.
το πασινγκ γκειμ πισω απο την γραμμη ειναι ανουσιο και περιττο. μπροστα απο το κεντρο..... χαος.
ελευθερια κινησεων δεν σημαινει οτι ο καθενας με το που θα παρει την μπαλα θα κανει οτι θελει. αυτο ειναι αναρχια.
αυτοματος πιλοτος.
το πασινγκ γκειμ πισω απο την γραμμη ειναι ανουσιο και περιττο. μπροστα απο το κεντρο..... χαος.
ελευθερια κινησεων δεν σημαινει οτι ο καθενας με το που θα παρει την μπαλα θα κανει οτι θελει. αυτο ειναι αναρχια.
αυτοματος πιλοτος.
- kataramenos5
Federacion έγραψε:Μακης δε φεύγει γιατι μετα θα μπει ο βοηθός του για κανα 3μηνο.8emis4 έγραψε: Φετος πραγματικα λειτουργουμε (και παλι) ως σαρδελες, σε καθε επιπεδο...
και ο βοηθός του ειναι ο γυμναστης (???) όπως εγραψε ενας φίλος παραπάνω;;;;;;;;;;;;;;;;
κ μετα το γυμναστή που θα έχουμε ξεμεινει απο βοηθους θα έρθει ο καιρός (επιτελους)να βάλουμε ενα ομοιωμα μ ενα καφε δερμάτινο.
οριστε το σχέδιο.

Όλα τα λεφτα.
- Maximus
Ρε Μακη ειναι αληθεια οτι εδωσες εντολη στον αθανασιαδη "μπες και βαλε γκολ";
Τρομερο!
Δινω εντολη στην ομαδα σημερα, να κερδισει 3-0!

Τρομερο!
Δινω εντολη στην ομαδα σημερα, να κερδισει 3-0!

- ΑποστόληςΑ
DC έγραψε:Κύριε Χάβε, η αγωνιστική απειθαρχία έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Γκολ το σέντερ μπακ;;;;;
Απαπαπα. Τζιζ, Κακά.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- ΑποστόληςΑ
Εγώ βλέπω ότι η ομάδα με Χάβο πετάει στα εκτός Τουμπας παιχνίδια!
'Άρα τον ρύθμισε καλά τον automatic pilot!
'Άρα τον ρύθμισε καλά τον automatic pilot!
Να και κάποιος που εκτιμά το χιούμορ μου.Jordi_ 04 έγραψε:DC έγραψε:Κύριε Χάβε, η αγωνιστική απειθαρχία έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Γκολ το σέντερ μπακ;;;;;
Απαπαπα. Τζιζ, Κακά.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στο τσαφ ήμουν να το κλείσω το μαγαζί.
Χάβος προ ολίγου:
Έχουν κάνει προκλητικές δηλώσεις οι Κροάτες. Το μόνο που θέλω να πω είναι : "Θα τα πούμε την Τετάρτη..."

Έχουν κάνει προκλητικές δηλώσεις οι Κροάτες. Το μόνο που θέλω να πω είναι : "Θα τα πούμε την Τετάρτη..."

- kotsos
Καλή διαχείριση του ματς, βοήθησε βέβαια το ατέρμονο πείσμα ορισμένων παικτών (Βιτόλο, Γκαρσία) που τον βγάλαν ασπροπρόσωπο και δε χρειάστηκε να τους αντικαταστήσει.
Μοναδική ένσταση η χρήση του Χαλκιά, σε περίπτωση που ΔΕΝ τον χρησιμοποιήσει την τετάρτη.
Μου άρεσε που παίκτες που έχουν να παίξουν καιρό είτε λόγω τραυματισμών (Σαβίνι, Σνάου) είτε λόγω προπονητικών επιλογών (Κλάους, Χαλκιας) μπαίνουν και αποδίδουν άριστα. Κάτι καλό γίνεται στις προπονήσεις.
Ας ελπίσουμε να έχει ρέντα και ψυχραιμία την τετάρτη.
Υ.Γ. Καλές οι δηλώσεις, ευτυχώς καμία σχέση από τα "γούστα" του προκατόχου του
Μοναδική ένσταση η χρήση του Χαλκιά, σε περίπτωση που ΔΕΝ τον χρησιμοποιήσει την τετάρτη.
Μου άρεσε που παίκτες που έχουν να παίξουν καιρό είτε λόγω τραυματισμών (Σαβίνι, Σνάου) είτε λόγω προπονητικών επιλογών (Κλάους, Χαλκιας) μπαίνουν και αποδίδουν άριστα. Κάτι καλό γίνεται στις προπονήσεις.
Ας ελπίσουμε να έχει ρέντα και ψυχραιμία την τετάρτη.
Υ.Γ. Καλές οι δηλώσεις, ευτυχώς καμία σχέση από τα "γούστα" του προκατόχου του
αυτες ειναι δηλωσεις και οχι τα καραγκιοζιλικια του χαλιλχοτζιτς .......paok87 έγραψε:Χάβος προ ολίγου: