80. Cristiano Moraes Oliveira
Re: 80. Cristiano Moraes Oliveira
Η σημερινή απόδοση αποδεικνύει αυτό που γνωρίζαμε εδώ και καιρό και αφορά την εγκληματικότητα της μη δήλωσης σου στην 25αδα του Europa από το Δερμιτζάκη τη στιγμή που είσαι το μοναδικό μας αριστερό εξτρέμ το οποίο μπορεί να βοηθήσει επίσης και στον άξονα σε αντίθεση με άλλους.
- navigator11
ας αφησουμε καλυτερα στη ληθη το περασμα του ΠΔ απο τον παγκο της ομαδας!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Σήμερα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη...Συμφωνώ με τον Κώστα...
Ο παίκτης αυτός έχει μέλλον στην ομάδα μας και κρίμα που δεν τον έχουμε στην Ευρώπη...
Ο παίκτης αυτός έχει μέλλον στην ομάδα μας και κρίμα που δεν τον έχουμε στην Ευρώπη...
Η πάσα στο 1-2 είναι μεγάλου παίχτη. Μπράβο.
Σε θέλω ποιο δυνατό στις μονομαχίες και στις κόντρες.
Το έχεις το τόπι.
Καλή συνέχεια.
Σε θέλω ποιο δυνατό στις μονομαχίες και στις κόντρες.
Το έχεις το τόπι.
Καλή συνέχεια.
καλος ηταν και σημερα
ξερει μπαλα ο παιχτης
απλα το λεω πολλες φορες οτι μαλλον ειναι για πισω απο τον φορ γιατι νομιζω εχει την τεχνικη να παιξει σε αυτη τη θεση και να βοηθησει περισσοτερο
ξερει μπαλα ο παιχτης
απλα το λεω πολλες φορες οτι μαλλον ειναι για πισω απο τον φορ γιατι νομιζω εχει την τεχνικη να παιξει σε αυτη τη θεση και να βοηθησει περισσοτερο
Κλείνει στόματα ο παιχταράς..!!! Για μια ακόμη φορά γίνονται ρόμπα κάποιοι που πήγαν να τον φάνε επειδή ήταν επιλογή Κονσεϊσάο...
Την καλύτερη τελική πάσα στην ομάδα έχει... παράλληλη,κάθετη και παραλληλόγραμμη...., για την ακρίβεια είναι ο μόνος που έχει καλή τελική πάσα... Έχει και την τριπλίτσα του, έχει και τις κινήσεις χωρίς μπάλα.. Σημαντικότατο εργαλείο...
Πρέπει να παίζει βασικότατος για να αξιοποιείται και ο Βιειρίνια από δεξιά... Είναι η μεγάλη μεταγραφή μας για τον Γενάρη...
Με το καλό να κάνει καλή χρονιά (που θα κάνει) και ανανέωση επειγόντως το καλοκαίρι...
Αλλά ξέχασα εμείς θέλουμε να τον ανταλλάξουμε με κάποιον Αμπντούν...
Την καλύτερη τελική πάσα στην ομάδα έχει... παράλληλη,κάθετη και παραλληλόγραμμη...., για την ακρίβεια είναι ο μόνος που έχει καλή τελική πάσα... Έχει και την τριπλίτσα του, έχει και τις κινήσεις χωρίς μπάλα.. Σημαντικότατο εργαλείο...
Πρέπει να παίζει βασικότατος για να αξιοποιείται και ο Βιειρίνια από δεξιά... Είναι η μεγάλη μεταγραφή μας για τον Γενάρη...
Με το καλό να κάνει καλή χρονιά (που θα κάνει) και ανανέωση επειγόντως το καλοκαίρι...
Αλλά ξέχασα εμείς θέλουμε να τον ανταλλάξουμε με κάποιον Αμπντούν...

- ΑποστόληςΑ
Τον παίκτη τον πρόσεχα από το πρώτο λεπτό. Είναι το μοναδικό χαφ, (όσο Ivic και Garcia κινούνται κάτω του μετρίου) που βλέπει γήπεδο και μοιράζει σωστά. Το είδα και στα προγούμενα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ατρόμητο.
Είναι Ο ΜΟΝΟΣ!
Θεωρώ έγκλημα να μην παίζει, όταν δεν υπάρχει κανείς άλλος να δώσει μια σωστή μπαλιά. Ναι αμυντικά δεν βοήθησε πολύ, αλλά αυτό φάνηκε γιατί ήταν ανύπερκτος ο Σακ.
Νομίζω πως όσο θα παίρνει παιχνίδια, τόσο η προσφορά του θα μεγαλώνει.
Γιάννη (ioanmits) διαφωνούμε πλήρως
Είναι Ο ΜΟΝΟΣ!
Θεωρώ έγκλημα να μην παίζει, όταν δεν υπάρχει κανείς άλλος να δώσει μια σωστή μπαλιά. Ναι αμυντικά δεν βοήθησε πολύ, αλλά αυτό φάνηκε γιατί ήταν ανύπερκτος ο Σακ.
Νομίζω πως όσο θα παίρνει παιχνίδια, τόσο η προσφορά του θα μεγαλώνει.
Γιάννη (ioanmits) διαφωνούμε πλήρως
Αν τον παίκτη τον είχε φέρει άλλος θα είχε διαφορετική αντιμετώπιση...
Πληρώνει την ντιμετώπισή του από τον κόσμο τό ότι ήταν επιλογή του Σέρτζιο Κονσεισάο...
Καλός παίκτης που βλέπει γήπεδο και χωρίς να πρέπει να είναι ιδιαίτερα γρήγορος...
Έχουμε ακόμα παραπάνω να περιμένουμε από αυτόν...
Πληρώνει την ντιμετώπισή του από τον κόσμο τό ότι ήταν επιλογή του Σέρτζιο Κονσεισάο...
Καλός παίκτης που βλέπει γήπεδο και χωρίς να πρέπει να είναι ιδιαίτερα γρήγορος...
Έχουμε ακόμα παραπάνω να περιμένουμε από αυτόν...
η πασα ηταν απιστευτη αλλα υπαρχουν ακομη ερωτηματικα για τον παικτη.
ας παρει παιχνιδια και βλεπουμε. μακαρι να ανεβασει αποδοση.
μεχρι στιγμης παντως δεν μπορω να καταλαβω που μπορει να παιξει καλυτερα.
για τα ακρα μοιαζει να ειναι λιγο αργος. δεν εχει το ενας με εναν που εχει ο βιερινια. δεν εχω δει να περναει παικτη και να κανει πασα-σεντρα. συνηθως σπαει την μπαλα.
στον αξονα δεν ξερω πως θα αντιδρασει σε κλειστο χωρο. εαν τα καταφερει εκει θα ειναι τεραστιο το κερδος για την ομαδα. παντως η ομαδα εχει αναγκη να παρει βοηθειες απο τον παγκο.
για τα ακρα μοιαζει να ειναι λιγο αργος. δεν εχει το ενας με εναν που εχει ο βιερινια. δεν εχω δει να περναει παικτη και να κανει πασα-σεντρα. συνηθως σπαει την μπαλα.
στον αξονα δεν ξερω πως θα αντιδρασει σε κλειστο χωρο. εαν τα καταφερει εκει θα ειναι τεραστιο το κερδος για την ομαδα. παντως η ομαδα εχει αναγκη να παρει βοηθειες απο τον παγκο.
Και αποντος του Λινο, ο μονος που μπορει να βγαλει και καμια σεντρα της προκοπης! Μια χαρα παιχτης ειναι!
Αν το δούμε σαν ένα πραγματικό γεγονός όπου παίζαμε σε μια καινούργια έδρα και με εχθρικό κοινό... Ο Κριστιανο πραγματικά έκανε εμφάνιση μεγάλου παικτου έχοντας και στην κατοχή του την παράλληλη ασσιστ με μπαλιά διαβήτη στον φονια κλαους. Μοραες απλά συνέχισε και παίξε ομαδικά.
Συμφωνώ απόλυτα.kos έγραψε:η πασα ηταν απιστευτη αλλα υπαρχουν ακομη ερωτηματικα για τον παικτη.
Εχει καλή τεχνική , αλλά πραγματικά δε ξέρω ποιά είναι η θέση του.
Φάνηκε και με τον Ατρόμητο και χτες ξεκαθαρίστηκε: ο Κριστιάνο έχει εξαιρετική τελική πάσα, κάτι που στην ομάδα το έχει μόνο ο Ίβιτς στα καλά του. Από εκεί και πέρα όμως, θα συμφωνήσω με τους προβληματισμούς που προαναφέρθηκαν. Είμαι πάντα πολύ διστακτικός απέναντι σε παίκτες που δεν μπορείς να καταλάβεις ποιά ακριβώς είναι η θέση τους. Ο Κριστιάνο μοιάζει για τέτοια περίπτωση. Με ό,τι μας έχει δείξει μέχρι στιγμής, είναι "βαρύς", δεν μπορεί να περάσει εύκολα στο ένας με έναν και να βγάλει σέντρα, δεν μπορεί να παίξει γραμμή εύκολα, ούτε και να κάνει μπούκες. Οπότε για εξτρέμ είναι λίγο ακατάλληλος, αν και ας μου βγάζει τέτοιες μπαλιές όπως με Ατρόμητο και τυρί και ας μη κάνει για εξτρέμ...
Όπως και να’χει ο παίκτης θα βοηθήσει πολύ την ομάδα και αυτό κρατάμε. Τα υπόλοιπα ας τα βρει το τεχνικό τιμ.

- ΑποστόληςΑ
Είναι επιθετικό χαφ ο άνθρωπος και όχι εξτρέμ. Απλά επειδή έχει αριστερό πόδι παίζει από κει. Ναι, δεν βρίσκεται εύκολα με τους άλλους, αλλά αυτό νομίζω ότι οφείλεται στο ότι δεν έχει πολλά παιχνίδια με την ομάδα, ώστε να τους βλέπει χωρίς να τους κοιτά.
μην ξεχνατε οτι ειχε και 1+ χρονο απραξιας απο τραυματισμο...δεν ειναι τοσο ευκολο να επανερχεσαι...ας βρει ρυθμο να παρει παιχνιδια(να μαθει και την ομαδα) και θα δουμε ακομα περισσοτερα...παντως προτιμω εναν παιχτη που βλεπει γηπεδο παρα εναν ζογκλερ πανω στη γραμμη...και βεβαια στην ομαδα χρειαζονται και τα 2... :ugeek: