Σπόρ του Βορρά - sport103fm

Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Σπόρ του Βορρά - sport103fm

Δημοσίευση από navigator11 »

το οτι με επαιξε σαν ΠΑΟΚ αδερφιστικα ο παμποριδης,οντας κ αυτος συμμετοχος σε ο,τι συνεβη προχθες,μπορω να το κατανοησω κ μονος διχως σαλιαρισματα κ κλαψομουνιασματα απο λιμα της αθλητικης δημοσιογραφιας τυπου ΚΒ.ειναι αρρωστια αυτο στο οποιο επιδιδονται δεκαετιες τωρα τα σπορ,να φορτωνουν ολα τα δεινα παντα στους αλλους.

ΝΑΙ,εκανε το παγωνι ο παμποριδδης σε αρκετες φασεις.ΝΑΙ,εσπρωξε τον απογονο.δεν αναγκασε ομως ουτε το βιτολο να παιζει επικινδυνως παραλληλα το τοπι,ουτε το ζουελα να μην παρει τα νιατα του παπαδοπουλου του μικρου στη συνεχεια της φασης,απο οπου το φαγαμε,κ μαζι κ την κιτρινη καρτα,ουτε το μαλεζα να βρισκεται μονιμως 25-30 μετρα εκτος του πεδιου δρασης του!αν ειχαμε τη στοιχειωδη συγκεντρωση κ ψυχραιμια,που απαιτειτο για αυτο το παιχνιδι,υπο τις γνωστες σε ολους περιστασεις που αυτο καθε φορα διεξαγεται (διαιτητικη προκαταληψη),θα φευγαμε τουλαχιστον με 1 βαθμο.αυτη ειναι η αληθεια βασει της αγωνιστικης εικονας των ομαδων 11 εναντιον 11.κ πολυ λιγο ταυτιζεται με ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ κ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ του κερατα που οποτε στραβωνει κατι βγαζουν απο το ντουλαπι της επιχειρηματολογιας τους οι <<βασιλοπουλεοι>> για να γλυκανουν τον πονο των πελατων τους!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Όποιος θέλει αγοράζει και όποιος θέλει δεν αγοράζει.
Υπερβολές στον τύπο υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν.
Είναι προς όφελος του Βασιλόπουλου και του κατρουλάκη να κερδίζουν οι ομάδες της πόλης μας και ειδικά ο ΠΑΟΚ (που έχει και το 70% της πόλης).
Τρόποι να αυξήσουν τα κέρδη τους μέσα από τις νίκες των ομάδων μας υπάρχουν. Ας το κάνουν να κερδίσουμε όλοι.

thief έγραψε:Τί σημασία των Σπορ θα την εκτιμήσουμε μόνο αν ποτέ κλείσουν...
Έτσι ακριβώς είναι.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

novito έγραψε:Απίστευτο πρωτοσέλιδο σήμερα.... :shock: :o
Και μετά απορούμε γιατί δε πάμε μπροστά....

υ.γ. τώρα γίναν 3 τα πέναλντι?? :roll:
7μέρες μετά ξαναχτυπούν.... Πάλι ξεκάθαρο μήνυμα ότι φταίει η διαιτησία που χάσαμε, φταίει η διαιτησία που μαστε 5οι και άλλα τόσα ωραία για να κρύψουμε τα πραγματικά προβλήματα κάτω απ το χαλάκι... έλεος πια μ αυτά τα τραγικά εξώφυλλα για "αφεντικά της πόλης" και για τον "κακομοίρη ΠΑΟΚ που τον χτυπάνε τα κέντρα αποφάσεων"... :evil:
Άβαταρ μέλους
navigator11

ειναι παοκτσηδικο μμε βλεπεις.κ μονο γι'αυτο κατα ορισμενους χρηζει στηριξης.

αν ειναι δυνατον δλδ ...

αν συνεχιστουν ασχημα αποτελεσματα να δεις ποσο παρακατω θα πεσει ο βασιλοπουλος!εχει ακομα περιθωρια,δεν τον φοβαμαι δαυτον!
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

ε ναι η διατησία στην Τούμπα ήταν για άλλη μια φορά .....σπαθάτη και δικαιότατη, αλλά παίξαμε κακά και χάσαμε.

ε ρε μετάλλαξη που έχει πέσει στην Τούμπα!

ενώ στην κέρκυρα ο πομπορίδης π.χ......έσφαξε τον βάζελο, αλλά κέρδισε.

σας φταίει το ποκ και τα βάζετε με τον βασιλόπουλο. τι να πω!

δηλαδή ο πρωταθλητής, η πράσινη, ο γαύρος, το ντέρμπι, η scorelive, η ώρα των σπορ είναι
τεραστίου ακαδημαϊκού επιπέδου, σε σημείο τέτοιο που βοηθάνε τις ομάδες τους με τρόπο που δεν μπορούμε εμείς οι παρακατιανοί να τους φέρουμε αντίρρηση.
Η αντικειμενικότητα αυτών των φυλλάδων ξεχειλίζει μέσα στις σελίδες τους.

Και ερχόμαστε εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες με την λαϊκίστικη φυλλάδα μας να παραβρεθούμε μπροστά τους!
Μα καλά ρε βασιλόπουλε, δεν μπορούσες να προσλάβεις καθηγητές πανεπιστημίου στην συνταχτική σου ομάδα?

Βασιλόπουλε όσο κυκλοφορούν και προβάλλονται από τα μεγάλα ΜΜΕ της χώρας οι οπαδικές φυλλάδες του ποκ, δηλαδή ο πρωταθλητής, η πράσινη, ο γαύρος, το ντέρμπι, η scorelive, η ώρα των σπορ,
θα πρέπει να συνεχίσεις με τον ίδιο ρυθμό και να σκληρύνεις ακόμα περισσότερο την στάση των σπορ απέναντι στην χωματερή των αθηνών
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

+ και πάλι + οπλαρχηγέ !

Να προσθέσω κάτι ακόμα. Διευκρινίζω εξ΄ αρχής, το σχόλιό μου είναι γενικότερο και δεν αφορά τον τελευταίο αγώνα του ΠΑΟΚ.

Το επιχείρημα κάποιων συνοπαδών μας (τα τελευταία χρόνια) είναι οτι, ναί η διαιτησία δεν μας παίζει καλά, αλλά κι εμείς δεν παίζουμε τόσο καλά ώστε να τα ρίχνουμε στην διαιτησία.
Αυτό είναι λογικοφανές, αλλά καθόλου λογικό.

Θα επιχειρηματολογίσω λέγοντας καταρχήν, οτι το ποδόσφαιρο δεν είναι σκάκι. Στο ποδόσφαιρο, ευτυχώς ή δυστυχώς και μάλλον ευτυχώς, υπάρχουν πάρα πολλοί αστάθμητοι παράγοντες, που το κάνουν τόσο πολύπλοκο, ταυτόχρονα όμως και τόσο συναρπαστικό, αναδυκνύωντάς το σε "βασιλιά των Σπορ".

Αναρωτιέμαι σαν βλάξ που είμαι, διότι στο τέλος .."θα μας πούνε και μαλ@ κες"..που λέει και το άσμα..αναρωτιέμαι λοιπόν:
και ποιός μου λέει εμένα οτι αν τα χρωματιστά ανθρωπάκια με έπαιζαν 50%-50%, όσο αυτό είναι εφικτό τέλος πάντων, δεν θα είχα 5 βαθμούς παραπάνω, 2 βαθμούς ή 7 βαθμούς παραπάνω.

Θα μου πεις:
μα δεν μπορούμε να μιλάμε υποθετικά. Ας παίζαμε εμείς μπάλα και τότε ας μιλούσαμε για σφαγές της Διαιτησίας.

Σοβαρά; Δηλαδή ο γαύρος, ο βάζελος και η κούλα έχουν τους βαθμούς που έχουν, τους έχουν με 50ρήσια Διαιτησία; Νομίζω οτι κανείς δεν το πιστεύει αυτό. Πρόσθεσε σ΄ αυτό επίσης κάτι που είναι κοινός τόπος, οτι στο ποδόσφαιρο, πολύ συχνότερα απ΄ ότι σε άλλα αθλήματα, δεν νικάει ο καλύτερος.

Έτσι λοιπόν λέω εγώ, ας με παίξουν αυτοί 50%-50%, για να μην πώ να με παίξουν, διακιωματικά, όσο και το ΠΟΚ και αν τότε εγώ δεν θα είχα περισσότερους βαθμούς τότε να μιλούσαμε για την "όχι και τόσο καλή μπάλα" που παίζει ο ΠΑΟΚ.

Από την στιγμή λοιπόν που η Διαιτησία, ως ωφείλει, από τον κατά τα άλλα αυστηρό κανονισμό της διοργανώτριας Αρχής (εδώ μηδιούμε για προφανείς λόγους), δεν διασφαλίζει το αδιάβλυτο της διαδικασίας και σκίζει τον ΠΑΟΚ, τότε και ο ΠΑΟΚτσής θα έχει κάθε διακαίωμα να βροντοφωνάζει για την σφαγή της Διαιτησίας πρωτίστως, το τονίζω πρωτίστως και κατόπιν να μιλήσουμε και για μπαλίτσα.

Οποιαδήποτε άλλη λογική σειρά στο θέμα "κατά πόσο η Διαιτησία επηρεάζει αρνητικά την πορεία του ΠΑΟΚ" είναι άτοπη και φαιδρή. Κατά την άποψή μου πάντα.

Για όλους λοιπόν τους λόγους που αναφέρει ο "οπλαρχηγός" και τους παραπάνω που προσθέτω εγώ, πολύ καλά τα λέει ο Βασιλόπουλος και τα "ΣΠΟΡ του Βορρά" και μάλλον λίγα και ήπια τα λέει.

Χρειάζεται πολύ σκληρότερη γλώσσα. Άλλωστε οι χαμουτζήδες είναι πολύ πιο χοντρόπετσοι για να τους αγγίξουν αυτά που γράφει ο Βασιλόπουλος και αδιάσιστη απόδειξη αυτού είναι το περιεχόμενο των χαμο-εντύπων τους όταν αναφέρονται στις ομαδούλες τους τις ξεφτιλι@ σμένες.

Πάντως οφείλω να ομολογήσω επίσης, οτι διαχρονικά έχουμε μια τάση να "βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας". Πότε θα ωριμάσουμε άραγε; Το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού. Το τρίς (και παραπάνω) τί..;

Το τελευταίο "έντυπο επικοινωνιακό μας κάστρο" είναι τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Ας φροντίσουμε σθεναρά να μην πέσει εύκολα αυτό.

Αυτή είναι η δική μου ξεκάθαρη και κατηγορηματική άποψη, μέσα στα στενά πλαίσια ενός γραπτού κειμένου σε φόρουμ.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Σαν αδικημενος κοιτάς τι επιλογές έχεις... Διοτι καλη η θεωρία, αλλα καποια στιγμή πρεπει να βρεθει και το "αντιδοτο", η λύση...

Ειτε θα συνεχίσεις να κλαιγεσαι για αλλα 50 χρονια (ενώ η κατάσταση δεν προκειται να αλλάξει), είτε θα σφιξεις τα δοντια και θα παλεψεις πρωτα απ'ολα να γινεις εσυ ο ιδιος καλύτερος και να μην μπορουν να σε πειραξουν με εξωποδοσφαιρικους παραγοντες...

Δεν είναι οτι δεν συμφωνώ οτι η διαιτησια παίζει το ρόλο της, αλλα καποια στιγμή πρέπει να κοιταξουμε και το ποια ειναι η καλυτερη μεθοδος αντιδρασης...

Παραδειγμα Νο 1:

Χτες στο Μπαρτσελονα-Ρεαλ υπηρχει περιπτωση η Ρεαλ να μην εχανε ακομα και αν ο διαιτητης την βοηθούσε; Μιλάμε για δυο ισάξιες ενδεκάδες (σε οικονομικους ορους), αλλά η μια ηταν ΟΜΑΔΑ με κεφαλαια γραμματα και δεν υπηρχε περιπτωση να μην κερδισει η καλυτερη ομαδα...

Παράδειγμα Νο 2:

Δεν μ' αρεσε η φιλοσοφία Σαντος, αλλά πέρσι ησουν και εσύ ΟΜΑΔΑ... Ηξερες να παιζεις ενα απλό, βαρετο, αμυντικό τσουκου τσουκου μπολ, αλλα το επαιζες τέλεια!
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Δε μπορω να καταλαβω πως το να φωναζει καποιος -δικαιως- για να εχει ιση αντιμετωπιση, επηρρεαζει την πορεια της ομαδας! Ειδικα τον τωρινο ΠΑΟΚ με παιχτες οπως ο Γκαρσια και ο Κοντρερας... Ειναι της λογικης "αντε ρε κοιταξτε την ομαδα σας και αφηστε τη διαιτησια" Βολευει αν μη τι αλλο...

Μηπως ο Γκαρσια διαβαζε Σπορ του Βορρα και αντεδρασε ακραια 2-3 φορες? Μπα... Ηταν η φυσιολογικη συμπεριφορα ενος φυσιολογικου ανθρωπου που δεν εζησε στην Ελλαδα για να θεωρει δεδομενη την ευνοια για γαυροβαζελους...

Στα 3 χρονια που υπαρχει η εντυπωση οτι η διαιτησια παιζει καλα τον ΠΑΟΚ πηραμε ενα ή δυο πεναλτυ που δε δικαιουμασταν (βλ. Πανιωνιο, τα θυμομαστε κιολας με τυψεις) και δε του δοθηκαν υπερτετραπλασια! Κι αν βαλεις και αυτα που δοθηκαν σε ανταγωνιστες τοτε χανεται η μπαλα! Στα 3 χρονια που μας παιζει η διαιτησια χαθηκε η διεκδικηση ενος κυπελλου (Καραισκακη) και ενος πρωταθληματος με παρα πολυ καλες πιθανοτητες (και ασφαλως δεν αναφερομαι μονο στο παιχνιδι με τον Ρουλη, εγιναν πολυ χειροτερα στην αρχη του πρωταθληματος)! Εδω ο αληταρας ο Σορλεν τολμησε να χειροκροτησει, τι να λεμε...

Εχοντας παιξει φετος ως τωρα 8 παιχνιδια στην Ευρωπη, ουτε κιχ δε βγηκε για καποιον διαιτητη! Ουτε αχνα! Ποσο τυχαιο ειναι αυτο?

Αν η ομαδα ειναι χαλια, θα βγουμε και θα πουμε ειναι χαλια! Αν ο διαιτητης ειναι χαλια, θα πουμε ειναι χαλια! Αλλο το ενα αλλο το αλλο! Κι αν ισχυουν και τα 2, θα τα πουμε και τα δυο!
Άβαταρ μέλους
navigator11

εγω αυτο που ξερω ειναι πως απο τον ατρομητο αθηνων του γιωργου δωνη εχασα ΔΙΚΑΙΑ!κ με την καβαλα αδικηθηκα,αλλά νικησα,παιζοντας πολυ καλα.πλεον,ναι εχω παθει ανοσια στη μιρλα του λαϊκισταρου κου βου κ των συν αυτω,διχως να με επηρρεαζει το τι λεγεται κ γραφεται σε κωλοχαρτα αντιστοιχου <<ακαδημαϊκου>> επιπεδου αλλων ομαδων.γιατι να με ενδιαφερει;εγω δεν γουσταρω ΠΛΕΟΝ (καποτε με γλυκαινε κ εμενα) οι ανεπαρκειες της ομαδας μου να ντυνονται το μανδυα της αποδοσης των ευθυνων ΑΔΙΑΛΛΕΙΠΤΩΣ αλλού κ να μου σερβιρονται καθε μερα σαν αντιβιωση!περυσι,ημουν απο αυτους που εριξα ο,τι καταρα μπορει να φανταστει νους ανθρωπου στο @@ το σπαθα,γιατι ασφαλως κ με φρεναρε ξεδιαντροπα στην πορεια προς τη διεκδικηση μεχρι τελους του πρωταθληματος!φετος,ομως με ... εγκληματα να εχουν διαπραχτει απο τον ιδιο τον ΠΑΟΚ εις βαρος του εαυτου του,με συγχωρειτε αλλά δε θα παρω απο δικαιολογιες ισως υπαρκτες αλλά σε κανενα βαθμο αιρουσες τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΘΗ που οι ιδιοι εχουμε κανει κ μας στερουν μεχρι στιγμης την πορεια που πιστευουμε οι περισσοτεροι πως θα επρεπε μεχρι τωρα να εχουμε στο πρωταθλημα!
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Ε αυτο που εγω προσπαθω να διαχωρισω, εσυ θες να το κανεις ενα! Εννοειται πως χασαμε δικαιοτατα απο τον Ατρομητο, ο οποιος ειχε 4 σουτ στα πρωτα 5 λεπτα! Οταν η ομαδα ειναι χαλια, ειναι χαλια (προχθες)! Οταν ο διαιτητης ειναι στημενος, ειναι στημενος! Απλα πραγματα και μην επικεντρωνεσαι στο προχθεσινο παιχνιδι που ξαναλεω οτι δικαια χασαμε!

ΥΓ Πιστωνεται στις επιτυχιες του συστηματος (ωχ τι λεξη ειπα, αυτοματα χαρακτηριζομαι γραφικος τωρα) να μην ασχολεισαι καθολου μαζι του ακομα κι οταν πρεπει!
Άβαταρ μέλους
navigator11

αδερφε,τους εχω δωσει ΦΕΤΟΣ ως ΠΑΟΚ τη δυνατοτητα με την ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑ κ τον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟ του <<σχεδιασμου>> απο φυγης σαντος κ επειτα,μαλλον κ αρκετα πρωτυτερα,να πιανουν ... τοπο οι τρικλοποδιες που μου βαζουν αγωνιστικα;

κ περυσι μου εβαζαν,μην ξεχναμε ποσα παιχνιδια τα τελειωσα ΝΙΚΗΦΟΡΑ με παιχτη λιγοτερο,τρικλοποδιες αλλά επειδη υπηρχε σοβαροτητα απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο στην ομαδα καταφερνα κ αντεπεξερχομουν.μεχρι που δεν πηγαινε άλλο κ ξεβρακωθηκαν οι παραγκοπαροικουντες δια σπαθα.φετος,τα πραγματα δε θυμιζουν σε τπτ εκεινη την κατασταση.γι'αυτο η μεγαλη πληγη προς το παρον ειναι η διοικητικη παρεκκλιση απο την αποδεδειγμενα επιτυχη συνταγη του προσφατου παρελθοντος κ αισθητα παρακατω κ η κακομεταχειριση απο τη διαιτησια!ας ειμαστε λοιπον ειλικρινεις,ας διορθωσουμε οι ιδιοι τα εγκληματα εις βαρος εαυτου που διαπραττουμε εδω κ μηνες κ στη συνεχεια επιμεριζουμε κ την εναπομενουσα ευθυνη για τα δεινα μας κ σε άλλους!
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

κωστα ο καλυτερος ελληνας bloger πρεπει να ξεκουραστει κανα 6μηνο,μην τον παιρνεις αλλο αποστολή
Άβαταρ μέλους
Enide

Δημοσίευση από Enide »

Εχείς πολύ μεγάλο κόλλημα τελικά :redcard:
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

αλλοι εχουνε κολλημα και τον αβανταρουνε ;)
Άβαταρ μέλους
Enide

Δημοσίευση από Enide »

Ποιος τον αβαντάρει μωρέ τον έχω γραμμένο τον συγκεκριμένο , το υπονοουμενό σου ότι ένας δημοσιογράφος βγάζει αποστολή στον ΠΑΟΚ απλώς καυτηρίασα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εφημερίδες”