Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Η Γαλλίδα είναι καταλληλα για γυναικα σου, γλυκιά, πανέμορφη, ρομαντζο και τέτοια, να ξυπνας και να βλεπεις την φατσα της. Οι αλλες δυο (παράλληλα με την Γαλλιδα ) ειναι για άλλες καταστασεις...
Εκαναν ντου με μολοτοφ και λοστους σε θεατρο και επιτεθηκαν σε θεατες και συντελεστες της παραστασης και ολα αυτα επειδη η παρασταση ονομαζεται "Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ, μια ιστορία του Σταθμού Λαρίσης", αν ειναι δυνατον.
Αντε και η επομενη παρασταση κεκλεισμενων των θυρων...
φιλε νυχτεριδα για παραποιηση ρης αληθειας δε νομιζω..αναλογα με τη περιπτωση βεβαια χωραει για συκοφαντικη δυσφημηση (βλεπε επεισοδια στο βολο..) και προσβολη κατα της προσωπικοτητας (βλεπε αντιεθνικα κτλ κτλ)...
βεβαια δε τα ξερω και τελεια ακομα..στο πτυχιο ειμαι...κι ετσι οπως τα μπλεκουν ολα (παντα κατα του ΠΑΟΚ) με εισαγγελεις και αθλητικους εισαγγελεις δε μπορω να ειμαι και σιγουρος....εδω μας βγαζουν μεμονωμενα επεισοδια που οι μπατσοι ειπαν ευρειας κλιμακας και ο εισαγγελεας εκτεταμενα, και τους χουλιγκανους τους μας τους λεν αναρχικους...να πουνε τωρα οτι το θεατρο τεχνης το καψανε οι μεταναστες να σκισω το πτυχιο πριν ακομα το παρω....
Α ρε ΠΑΟΚάρα κάποια πράγματα (όπως το σημερινό πρωτοσέλιδο του πρωκταθλητή) δείχνουν πόσο έχεις ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ τα τελευταία 3,5 χρόνια. Είναι πραγματικά χαρά μου να βλέπω τέτοια πρωτοσέλιδα, γιατί δείχνει ότι ακόμα και τα ντουγάνια του Πειραιά έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν τι τους περιμένει. Να δούμε πότε θα το συνειδητοποιήσουμε εμείς που συχνά νομίζουμε ότι βρισκόμαστε ακόμα σε εποχές ανυποληψίας.