23. Λευτέρης Σακελλαρίου

Άβαταρ μέλους
DC

Re: 23. Λευτέρης Σακελλαρίου

Δημοσίευση από DC »

Όπως με υπενθύμισε και εμένα εχθές ένα μέλος, ο Γεωργίου δεν έχει δηλωθεί σε αυτήν την φάση του Europa.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Συγχαρητηρια...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Μοϊκανέ, δεν νομίζω ότι περίμενε κανένας ότι θα παίζαμε τα δύο τελευταία παιχνίδια των ομίλων χωρίς Μπουσαϊντί, Σνάουτσερ, Μαλέζά. Σήμερα έπαιξαν Κοντρέρας, Τσιρίλο, Ζουέλα, Σακελλαρίου. 7 αμυντικοί. Βάλε και τις απουσίες Σαβίνι, Λίνο ....
Αντί να πετάς ένα ειρωνικό "συγχαρητήρια" (όλοι σκασμένοι είμαστε από εχθές φίλε μου), προσπάθησε να φανταστείς τι θα γράφαμε πριν 2 μήνες αν η ομάδα δήλωνε 8 ή 9 αμυντικούς.
Στους παραπάνω βάλε τον τραυματισμό του Μούσλι και το ντεφορμάριμα Ίβιτς και Σάλπι και θα καταλάβεις πόσες "ελλείψεις" έχει η ομάδα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

moican4 έγραψε:Απαραδεκτο για μπακ, να κανει 7-8 σεντρες και να μην εχει ουτε ΜΙΑ επιτυχη..!!!
Τι να το κανω να κατεβαινεις ,να βοηθας στην επιθεση και να μην εχεις ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..!!

Γεωργιου, το εχω πει εδω και καιρο ,φτανει λιγο με τον Λευτερη...

Ας δουμε και κατι αλλο...

Ποτε δεν ξερεις...

4/32 γεμισματα :shock: :shock: εχεις σε ολα τα παιχνιδια που επαιξες στο πρωταθλημα...

ΑΘΛΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΙΑ ΜΠΑΚ....

Παγκο.!!!!!

Δυστυχώς αυτό είναι θέμα δουλειάς.
Γιαυτό και μας ξενερώνει.
Δε θα τον χρεώσω αυτή τη στιγμη για λάθη απειρίας, λάθος τοποθετήσεις, λάθος νοοτροπία κλπ. Αυτά δεν αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Ουτε περιμένω βελτίωση αν δεν έρθει κανονικός προπονητής.

Τον χρεώνω όμως για το γεγονός ότι ενώ του έχει δοθει τεραστια ευκαιρία , δε φαίνεται να την εκμεταλλεύεται.
Οντως η σέντρα του και η πάσα του είναι ΤΡΑΓΙΚΕΣ.

Αν ήμουν στη θέση σου ΘΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ 2 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕΝΤΡΕΣ . ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ .Τιποτα άλλο , μόνο σεντρες. Και θα σου πω εγώ πως θα ανέβουν τα ποσοστά σου.

Για να μην έχω το κάθε π@π@ρ@ moican και giapas και οποιονδήποτε να μου την λέει.

Εσύ ή δε το κάνεις , ή δε μπορείς.

Οπως και να έχει χαμένος είσαι κ εσύ κ εμείς.

Κριμα
Άβαταρ μέλους
tonygr

Δημοσίευση από tonygr »

παιδια ο μονος που δεν φταιει για χθες ειναι ο σακελλαριου εκτς και αν ψαχνουμε ενα θύμα να του φορτωσουμε την ευθύνη? αν ειναι ετσι παω πασο.. πριν ειχαμε το δερμιτζακη τωρα τον σακελλαριου... ουτε στο γκολ φταιει γιατι δεν μπορεις με τον σωματοτυπο που εχει να μαρκαρει τον τυπο που εβαλε το γκολ.. φταιει στο γκολ του αρη που δεν πηγε στην μπαλα φταιει για αλαλ πραγματα αλλα οχι για το γκολ... λεμε για τον σναουτσερ και τις βοηθειες που θα εδινε! ΠΟΥ??μονο στην αμυνα μα χθες δεν υπηρχε μπρυζ για να φοβηθεις... τον κακο παοκ επρεπε να φοβηθεις και αυτο εγινε.. μηπως θα σου εδινε καλυτερη τελικη ενεργεια ο σναουτσνερ?? ΟΧΙ ... θα ηταν πιο σοβαρος αμυντικα και τιποτα αλλο ... αλλα στο γκολ και αυτος θα ηταν στην ιδια κακη θεση σαν τον σακελλαριου.. .και για να εχουμε το νου μας ... στο γκολ φταιει το οτι η μπαλα εφτασε εκει ετσι οπως εφτασε και οχι τι εκανε ο σακελλαριου .. μα ουτος η άλλος το ειχαν κανει 2-3 φορες οι βελγοι και απλα δεν ειχαν παιχτη να σπρώξει την μπαλα στα διχτυα γιατι αυτοι που επαιζαν ηταν ξυλοκοποι ... παιδια χθες ειμασταν για τα πανηγυρια και αν ερχοταν η μπρυζ κομπλε οπως επεξε στο πρωτο παιχνιδι θα μας εριχνε δυο γκολ ακομα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Η κριτική που κάνουμε δεν αφορά το χτεσινό ματς.

Γενικές διαπιστώσεις κάνουμε και λυπάμαι που δε το βλέπεις.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Εμενα μαρεσε.

Αλλα δεν ξερω ειναι πολυ παραξενος... καθε καλη ενεργεια ακολουθητε απο μια ασχημη (οπος και το αντιθετο)
Δεν ειδα 2-3 επανοτες καλες ενεργειες.
Φενετε να εχει την ευκολη τριπλα αλλα ειδα οτι κανει και ενα λαθος οταν εχει πολυ χωρο μπροστα του παει και καρφωνετε με το ζορι πανω σε αντιπαλο για να τον περασει (ενω μπορει ανετα να παρει πολλα μετρα , για το χθεσινο ματς λεω)

Για ελληνας και μπακ δεν υπαρχουν πολυ καλυτεροι και αυτοι που υπαρχουν ειναι σε βαζελο. Μικρος ειναι πιστευω σε αυτον.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

DC έγραψε:Μοϊκανέ, δεν νομίζω ότι περίμενε κανένας ότι θα παίζαμε τα δύο τελευταία παιχνίδια των ομίλων χωρίς Μπουσαϊντί, Σνάουτσερ, Μαλέζά. Σήμερα έπαιξαν Κοντρέρας, Τσιρίλο, Ζουέλα, Σακελλαρίου. 7 αμυντικοί. Βάλε και τις απουσίες Σαβίνι, Λίνο ....
Αντί να πετάς ένα ειρωνικό "συγχαρητήρια" (όλοι σκασμένοι είμαστε από εχθές φίλε μου), προσπάθησε να φανταστείς τι θα γράφαμε πριν 2 μήνες αν η ομάδα δήλωνε 8 ή 9 αμυντικούς.
Στους παραπάνω βάλε τον τραυματισμό του Μούσλι και το ντεφορμάριμα Ίβιτς και Σάλπι και θα καταλάβεις πόσες "ελλείψεις" έχει η ομάδα.
Σκασμενος δεν εισαι μονο εσυ και δεν καταλαβαινω γιατι το λες....Με μπους και Σναουτσερ συμφωνω.

Για τον Λινο το ηξεραν απο μηνες πριν, για το Σαβινι επισης ,ο ΜαΛεζας και να ηταν καλα δεν πιστευω να επαιζε αριστερο μπακ , οποτε μιλαμε για 2 ελλειψεις και προσπαθεις να φυλαξεις οσο μπορεις τον κωλο σου....,Ποιος ειπε για 7και 8 αμυντικους..?

Οσο αναφορα τον Σακελλαριου, ξαναδες το γκολ του Ατρομητου, το χθεσινο της Μπριζ και ΔΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΝ "ΚΛΕΙΣΕΙ" ΑΡΓΑ...

:redcard:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Φαίνεται ότι έχει δυνατότητες, επιθετικές κυρίως. Θα πρέπει να δουλέψει στον αμυντικ'ο τομέα, όπως και τις σέντρες του. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι άχρηστος!
"Καίγεται" κι αυτός, γιατί δεν υπάρχει άλλος να τον αντικαταστήσει.
mech4

Δημοσίευση από mech4 »

Αμυντικα ειναι απαραδεκτος. Τις (λιγες) φορες που δε χανει τον αντιπαλο, τον μαρκαρει στα δυο μετρα.
Το μυαλο του ειναι πως θα βγει μπροστα να κανει την ''σεντρα'', αδιαφορωντας για τα μετοπισθεν.
Χθες ειχαμε και την ταση να κανουμε εντυπωσιακες τριπλες, χωρις ουσια.
Νομιζω οτι εχουμε τον νεο ROBERTO CARLOS..........
kos

Δημοσίευση από kos »

σε αρκετες περιπτωσεις ειδα δυσφορια βιερινια για την συνεργασια του με σακελλαριου.
μου θυμησε την συνεργασια κονσεισαο-αραμπατζη που επεφτε τρελο μπινελικι απο σερτζιο.
δυσφορια βιερινια για την επιθετικη τους συνεργασια. και αυτο τα λεει ολα για ενα μπακ που συνεχως ανεβαινει.
κατσε καλυτερα πισω λευτερη γιατι δυσκολα τα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

moican4 έγραψε:Απαραδεκτο για μπακ, να κανει 7-8 σεντρες και να μην εχει ουτε ΜΙΑ επιτυχη..!!!
Τι να το κανω να κατεβαινεις ,να βοηθας στην επιθεση και να μην εχεις ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..!!
Γεωργιου, το εχω πει εδω και καιρο ,φτανει λιγο με τον Λευτερη...
Ας δουμε και κατι αλλο...
Ποτε δεν ξερεις...
4/32 γεμισματα :shock: :shock: εχεις σε ολα τα παιχνιδια που επαιξες στο πρωταθλημα...
Αυτό το παιδί ενώ ξεκίνησε με σέντρες ξυράφι (γυρίστε μερικές σελίδες πίσω να τα θυμηθείτε), σήμερα υστερεί ακριβώς σ' αυτόν τον τομέα. Ή του βγήκαν κατά τύχη (κι εμείς νομίζαμε ότι βρήκαμε κελεπούρι) ή τότε έπαιζε πιο ελεύθερα και του έβγαιναν οι φάσεις.

Αλλά όχι και Γεωργίου, φίλε μου, μόνο και μόνο επειδή θα είναι "κάτι άλλο". Κάτι χειρότερο δεν θέλω να δω.

Και επειδή τα ψάχνεις τα στατιστικά. Γεωργίου στο ΕΠΙΣΗΜΟ (τελευταίο και αδιάφορο) ματς πρωταθλήματος με τη Λάρισα (τότε που σκόραρε δις ο Κλάους) το 2008:
Σέντρες 0/0, πάσες 1, λάθη 3 (!), κλεψίματα 1, φάουλ 3, κίτρινες 1 σε 74'. Πηγή: Γαλάνης.
Γεωργίου στο ΕΠΙΣΗΜΟ ματς με Λεβαδειακό.
Σέντρες 0/0, πάσες 10, λάθη 2, φάουλ 4 σε 93'. Πηγή: Γαλάνης.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Εγω θυμαμαι οτι λεγαμε πως η στατιστικη τον αδικει...Εβγαζε πολλες καλες σεντρες αλλα δεν υπηρχε κανεις να τις εκμεταλλευτει...
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Αυτο ισχυε παλιοτερα οντως, τωρα ομως που οι σεντρες πανε κατευθειαν αουτ το επιχειρημα αυτο καταρρεει.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Αυτο λεω κι εγω Ολοριν...Τα στατιστικα αυτα αναφερονται στη συνολικη του παρουσια...Τον τελευταιο καιρο,ειναι οντως σε κακη κατασταση...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”