Μάκης Χάβος

Άβαταρ μέλους
krik the greek

Re: Μάκης Χάβος

Δημοσίευση από krik the greek »

Φτωχέ πλην τίμιε Μάκη είσαι ο τελευταίος που φταίει κατ΄εμε 8-)
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Και με 1-0 παίζαμε για 3 αποτελέσματα...
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Ψάξου καλύτερα. Με 2-0 παίζαμε για τρία αποτελέσματα όχι με 1-0.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Νομιζω οτι δεν ειχε και τοσο μεγαλη σημασια ο αριθμος των γκολ... Αρκει να νικουσαμε... (στα μεταξυ μας παιχνιδια με την δυναμο ειχαν σημασια τα γκολ-εφοσον με αυτη θα παιζοταν η ισοβαθμια)
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Το 2-1, 3-2 κλπ ...
Είναι κάτι κι αυτό...
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Με 2-0 σήμερα ακόμα και με 1-0 στην Κροατία θα περνούσαμε.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Για το αν ο ΠΑΟΚ γνώριζε το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου: "Δεν είχαμε και δεν ήταν σωστό να είχαμε ενημέρωση. Εμείς θέλαμε να κερδίσουμε και αντί να βάλουμε δεύτερο γκολ, δεχθήκαμε. Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν μία κακή στιγμή. Η Μπριζ δεν είχε ούτε μία ευκαιρία για γκολ."

:shock: :shock:

Ο ΑΝΘΡΩΠΟς ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΣΤΕΙΟΣ ...ρε αμπαλε ειναι 3-0 η ζαγκρεμπ και εμεις 1-0 ... και αν κανουμε το 2-0 με αυτην την ομαδουλα β εθνικης που παιζαμε και να χαναμε με 1-0 στο ζαγκρεμπ προκρινομασταν , ενω αν νικουσαμε 1-0 με 1-0 αν χαναμε εκει μεσα αποκλειομασταν και συ δεν εχες ενημερωση του σκορ ? :shock:

και αντι αυτου με κανεις καθυστερησεις απο το 70 με αυτο το χωριο ...

αιντε διωξτε ρε αυτον τον τυπο που παριστανει το προπονητη ..αν ειναι δυνατον ρε να εχουμε προπονητη που μεχρι εχθες ηταν στο χωριουδακι τον αγροτικο αστερα ...

ηηηηηηηηηηηημαρτον
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

πάντως από τη tv εμενα μου φάνηκε ότι τους φώναζε για να περάσουν μπροστά. δε φαινόταν ικανοποιημένος με το 1-0
Άβαταρ μέλους
funk

Δημοσίευση από funk »

ρε παιδια μη τρελαθουμε, το εψαξε οσο μπορουσε το δευτερο γκολακι.
γι αυτο εκανε και τις 2 συγκεκριμενες αλλαγες.
και στην τελικη αμα δε γινοταν η μαλακια ή το βαζε ο φωτακης, θα λεγαμε για εμφανιση σαντος, σοβαροτητα και τα ρεστα.
στο κατω κατω οι βελγοι δε κανανε ουτε μια ευκαιρια, ενω εμεις ειχαμε 2 κλασσικοτατες, και γενικως το ψαχναμε.
εννοειται οτι θελω κανονικο προπονητη με σχεδιο κλπ κλπ, ΑΜΕΣΑ, αλλα μη τρελαθουμε, σημερα δεν εφταιγε.
Άβαταρ μέλους
tonygr

Δημοσίευση από tonygr »

αδερφια να με συγχωρειτε αλλα και με 2-0 να νικουσαμε χθες με την εικονα της ομαδας εγω θα ελεγα το ιδιο.
ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΚΡΑΝ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΓΟΥΜΕΝΟΥ.
η ομαδα ηταν ανύπαρκτη και δεν θελω να μιλησω για τακτικη κλπ γιατι θα ανοιξουμε τοπικ ... ηταν απλα ανυπαρκτοι.
οσο για τον χαβο πραγματι δεν περιμενω τιποτα ουτε περιμενα ... ειχε αστρο σε 2-3 παιχνιδια που κερδισαμε οπως κερδισαμε και πηρε λιγο τα πανω της η ομαδα.
εγω πιστευω παιδια οτι στην ελλαδα γενικα εχουμε το εξης προβλημα.
βλουπουμε αρκετες ομαδες να φερνουν καλα αποτελεσματα εκτός και αρνητικά στην εδρα τους η καλα αποτελεσματα με δυνατους αντιπαλους και κακιστα οταν θα πρεπει αυτοι να κανουν (διαχειριστούν επιθετικά ) παιχνιδι.... τι θελω να πω?
ολες η ομαδες λιγο πολυ μπορουν να αναπτυξουν ενα σύστημα αμυντικογεννες (τυπου Σαντος) με καποιες επιθετικες τακτικες στην κοντρα κλπ σε αυτο ειναι καλος και ο ΠΑΟΚ που εχει αυτου του ειδους τους παιχτες αλλα ολοι πονανε στο επιθετικο παιχνιδι και γενικα στην πιεση του αντιπαλου που σε αφηνει κατα καποιο τροπο εκτεθειμένο πισω
εδω παιδια πονανε ολες η ομαδες ... δεν εχει ο ΠΑΟΚ τους παιχτες για να το κανει αυτο η αν θελετε χρειάζεται δουλεια για να γινει και πολυ υπομονη και στηριξη απο εμας πραγμα που ειναι άγνωστο και αδυνατο για εμας.
αυτο προσπαθησε να κανει ο δερμιτζακης και του πηραμε το σκαλπ χωρις να του δωσουμε χρονο στις πρωτες στραβες αλλα φταιει και αυτος !! στο τι? στο οτι επρεπε να ξερει οτι με αυτους τους αμπαλους δεν μπορεις να παιζεις φουλ επιθεση ... εχουμε βασικες ελλειψεις σε παιχτες και οι παιχτες που παιζουν δεν ειναι αυτοι που μπορουν να το κανουν (ασε τι λεει ο χαβος όταν κερδιζει τον διαλυμένο πανιωνιο του δανου)... με ποιον να παιξεις ετσι ?? με τους ιβιτς γκαρσια που περπατανε τον φωτακη που ξερει την μπαλα που ξερει και εγκλωβιζετε σε ενα τετραγωνικο τον βιτολο που δεν μπορει να κανει πασα στο μετρο (και χθες ειδε ότι η ομαδα πηγε πολύ καλα αλλα ηταν ατυχη!!!! ελεος ) τον σαλπι που .. θα το πω ρε παιδια .. ημουν ο μεγαλυτερος υπερμαχος στο να ερθει αλλα τωρα εχω πιστει ότι δεν κανει … περασε το μισω πρωταθλημα και ακομη δεν ξερουμε που πρεπει να παιζει ..ουτε αυτος το ξερει…. Το σαλπι λοιπον που είναι αρνητικος σε κάθε παιχνιδι κλπ κλπ κλπ αν δεν παιξει ο ΒΙΕΡΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ …. Παιδια αυτή είναι η πραγματικοτητα.. προσπαθησαμε ολοι να στηριξουμε τον χαβο γιατι απλα δεν υπαρχει άλλη λυση για φετος αλλα τωρα εχω μεινει εγω από ελπιδα… μακαρι να γυριζα τον χρονο πισω και να μην εδιωχνα το παυλο… μακαρι να αφηνα το παυλο να κανει αυτό που ονειρευοταν και ας τον κραζαμε και λιγο παραπανω .. ας τον καιγαμε όπως ελεγε όχι αυτό το χαλι ρε παιδια και να ψαχνουμε και δικαιολογιες
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αγαπητέ Μάκη το 4 -2-3-Βοηθα Παναγιά (να πάει η μπάλα στον κοντό με σέντρα, ανάμεσα σε τέσσερις αμυντικούς) μάλλον δε περπατάει άλλο ..Καμιά άλλη ιδέα? :(
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

[προπονητής mode]
Δε ξέρω ρε Μάκη ... με τόσες ελλείψεις ....
Μήπως να κοίταζες και κανένα αμυντικογεννές 3-5-2;
Άβαταρ μέλους
tonygr

Δημοσίευση από tonygr »

αδερφε ποιες ελειψεις πλακα κανουμε! ποιος ελειπε δλδ? ο μουσλι ? μα αυτος ειναι απών τα 2 τελευταια χρονια.. το οτι παιζουμε χωρις τον μουσλι το ξερουμε γιαυτο πηραμε και τον κοντο!! παναθεμα τον! .. το ειπα ρε μαμωτο!! χεχε.
ποιος ελειπε ο μπουσαιντη ...μια χαρα ηταν ο ζουελα!! ε ρε τι λεμε! ... ποιος ελειπε ο λινο... απο την αρχη του χρονου αλλα και αυτος ανασταλτικα ειναι ανυπαρκτος και επιθετικα φετος οτι εκανε πηγαινε στην 4 ... δεν ελειπαν παιχτες ..ελειπε κουραγιο σοβαροτητα και τακτικηπλανο παιχνιδιου.. τι θελω να παρω από το παιχνιδι και πως! ...αρα δεν ειχαμε τιποτα.. δεν ξεραμε τι θελαμε... ξερεις τι ειναι να καθαριζεις απο εχθες την προκριση και να μην το ξερει ο χαβος! ειμαι κακος το ξερω και δεν ειμαι ετσι αλαλ ειμαι πολυ πικραμενος ρε παιδια... δεν υπαρχουν δικαιολογιες ... εγω τουλαχιστον ξεμεινα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μην ζητάτε από τον Ιωακείμ να φύγει, γιατί ήρθε επειδή έφυγε ο προηγούμενος και μέχρι να έρθει ο επόμενος!
kos

Δημοσίευση από kos »

η οποια κουραση και το οποιο ντεφορμαρισμα της ομαδας σε εχει κανει κατι παραπανω απο φοβισμενο.
δεξια πλευρα νεκρη. παμε με 1/4 στα ακρα. μονο με βιερινια δεν πας πουθενα.
και αντε αριστερα επιλογη δεν ειχες. σακελλαριου-βιερινια μονοδρομος.
δεξια σε ενα ματς που πας μονο για την νικη δεν κατεβαζεις ζουελα-φωτακη. γαμας την αναπτυξη της ομαδας.
σε 90 λεπτα ειδαμε καμια 30αρια αλλαγες παιχνιδιου απο δεξια στα αριστερα. ολοι την μπαλα στον βιερινια.

οι βελγοι ξεκινησαν το ματς με την αμυνα οχι απλα ψηλα αλλα στο κεντρο. δεν την εσπασες ουτε μια φορα. εαν αυτος ο ΠΑΟΚ με βιερινια, σαλπι δεν ξεσκιζει αυτες τις αμυνες...........
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”