P.A.O.K. FC - Club Brugge KV 1-1 MVP Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.

M.V.P.

Το δημοψήφισμα λήγει την Τετ 08 Δεκ 2010, 00:24

Kresic
5
3%
García
9
5%
Vitolo
5
3%
Cirillo
3
2%
Σαλπιγγίδης
1
1%
Contreras
22
12%
Φωτάκης
1
1%
Vieirinha
76
41%
Ivić
1
1%
Σακελλαρίου
2
1%
Zuela
51
27%
El Zhar
2
1%
Αθανασιάδης
9
5%

Σύνολο ψήφων: 187

Άβαταρ μέλους
bane1980

Re: P.A.O.K. FC - Club Brugge KV 1-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από bane1980 »

Δυστυχώς θα συμφωνήσω...αντί να τους βάλει γκάζια να ξυπνήσουν, περίμενε να τελειώνουμε και τους τράβηξε πίσω. Όταν άκουσα το "δεν πάει ο ΠΑΟΚ για δεύτερο γκολ, αυτό που θέλει είναι να προσέξει τα μετόπισθεν", ήξερα οτι θα μας βγει η ψυχή μέχρι το 90'...

Τον πάω πολύ το Χάβο, έχει καλά στοιχεία, αλλά ακόμα δεν έχει το ειδικό βάρος για να οδηγήσει, πόσω μάλλον να χτίσει ομάδα (αυτό δεν υποτίθεται οτι θέλουμε εμείς τώρα ή επιστρέψαμε στο "απλά να κρατιέμαι σχετικά κοντά στον κορυφή?). Πιστεύω οτι εάν μαθητεύσει δίπλα σε ένα γερό προπονητή, μετά θα είναι η καλύτερη λύση. Για την ώρα, δεν έχει την αυτοπεποίθηση και την εμπειρία που πρέπει να μεταδωθούν και στους παίκτες. Δεν φταίει αποκλειστικά, αλλά σίγουρα δεν έκανε και κάτι για να κλειδώσει το ματς.

Άντε να τελειώνουμε και με τους όποιους Άραβες γιατί έχω βαρεθεί πια το "θα μπουν, δεν θα μπουν", να ξέρουμε εάν έχει νόημα να σκάμε κι άλλο για φέτος ή όχι.

Ζαγόρ δώστους να καταλάβουν οτι μόνο η Ευρώπη μας κρατά περήφανους και τους γλυτώνει και αυτούς μέχρι τώρα. Μην στερήσουν σε εμάς και στους εαυτούς τους το καλύτερο και μόνο γιατρικό και χαλάλι.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: P.A.O.K. FC - Club Brugge KV 1-1 MVP Σχόλια & παραλειπόμ

Δημοσίευση από Maximus »

GI4NNEN4 έγραψε:
Να την ξεχάσεις την γκλίτσα που σου έταξα σε κάποιο άλλο τοπικ!
:lol:

Καλα, καλα αγαπημενε φιλε μου! Δικιο εχεις! Μα απορω πως δεν το ειχα δει νωριτερα! Δικιο εχεις... Δεν υπαρχουν ομαδες-τουρισμος!

Φερε την γκλιτσα τωρα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maximus την Παρ 03 Δεκ 2010, 00:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Νιώθω, όπως όλοι φαντάζομαι, μεγάλη απογοήτευση για την κακή εμφάνιση και την ανικανότητα να κλειδώσουμε με 2-0 εναντίον της ομάδας τουριστών αλλά και μεγάλα νεύρα για την γκαντεμιά του τέλους. Και θέλω να επισημάνω τα πολλά κακά μας...

Αλλά... ας αφήσουμε όλη την (δικαιολογημένη) κριτική για μετά το Ζάγκρεμπ, ας τους δώσουμε όλους μια τελευταία ευκαιρία να ξεκουραστούν, να βρούν την ισορροπία τους και να πάρουν το αποτέλεσμα από την Δυναμό, και οι Κροάτες θα έχουν φοβερή πίεση και νεύρα (απόψε έφαγε και κόκκινη ο Μπίσκαν!)ενώ εμείς θα είμαστε τώρα πιο τσιτωμένοι παρά αν είχαμε την πολυτέλεια και της ήττας με 1-0. Ένα ματς ακόμα υπομονή και στήριξη!
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Για άλλη μια φορά το

Εικόνα

μας προσέφερε ατελείωτες συγκινήσεις.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

οπως καταλαβατε οι παικτες ΔΕΝ διαλεγουν ματσ..απλα η απουσια πλανου εχει ως αποτελεσμα αγωνιστικες μεταπτωσεις...Απλα πραγματα..
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Αν ειναι δυνατον ...απιστευτο..
δε καταφεραμε να κερδισουμε αυτην την πληρως αδιαφορη ομαδα...
υποτιθεται εχουμε ισχυρο κινητρο..εγω ειδα την ομαδα λες και επαιζε φιλικο...
κριμαααααααααα
ισχυρο το σοκ..
τραγικοι ολοι..
δεν ειναι δυνατον..
Άβαταρ μέλους
Paok_eisai_4

Δημοσίευση από Paok_eisai_4 »

stefwow έγραψε:υπνιλια μου φερε το ματς... αντι να βαλουμε ρυθμο, που επρεπε, καθως εμεισ θελαμε την νικη, κατσαμε εκει και ακολουθουσαμε τους βελγους ! δεν ξερω , πολυ μετρια η ομαδα αυτη την περιοδο ! παικτες / προπονητης.. δεν ξερω..
συμφωνω με τον φιλο απολυτα κ να προσθεσω οτι χρειαζομαστε ενα ταρακουημα..δεν μπορει με τον ολυμπιακο να εισαι αλλη ομαδα κ απο εκεινο το ματς κ μετα λες κ επεσε ο γενικος....μια κρυο μια ζεστη ειμαστε...σταθεροτητα 0...σε ενα ματς μπορει να πιασουμε αποδοση 10 κ στο επομενο 0...ετσι δεν πας για μεγαλα πραγματα!!!
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Μόνο στον ΠΑΟΚ από τον Ιούνη και μετά στα ματς δε γίνονται όλες οι αλλαγές...
3 δεν επιτρέπονται ρε παιδιά; Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε...
Ας παίξει 3ο αμυντικό χαφ για 3 λεπτά δεν είναι ντροπή...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Θες και προπονητή για να γίνει αυτό φίλε....Ο Χάβος διαχείριση κάνει...
:pano:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Maximus έγραψε:Φερε την γκλιτσα τωρα!
Θες και συ μια τέτοια;

Εικόνα

Καλό θα ηταν να κυκλοφορούμε με γκλίτσες τις επόμενες μέρες και οπου πετυχαίνουμε παίχτη, να ρίχνουμε και καμια στο κεφάλι... Κακό δεν θα τους κάνει! (ντρίμπλα για να είμαι on-topic). :lol:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Διαβάζω τα λεγόμενα της συνέντευξης τύπου (ναι, 3ο καπάκι ποστ γιατί έχω σκάσει!) και ακούω για "ευχαριστημένος για το 2ο ημίχρονο" και "ο Κοντρέρας είχε ανέβει να βοηθήσει".

Ευχαριστημένος για τι????? που φλυαρούσαν σκόρπια από το 60???? που έφαγαν τέτοιο γελοίο γκολ? που δεν καθάρισαν το ματς απέναντι σε τουρίστες?

Φίλε Μάκη, σε πάω και σε πιστεύω και μου αρέσουν πολλά σε εσένα, αλλά σε τέτοια σημεία, ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΣΟΥ!!! ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΜΗΜΕΝΑ 90 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!

Και κάτι ακόμα...ρε Λευτέρη αγόρι μου, όσα μπράβο σου είπα για τα ανεβάσματα και τα τρεξίματα, όσα μπράβο σκέφτηκα για το πως μπορείς να εξελιχθείς, τόσα "νισάφι" πια θα σου πω για τα γκολ που σου βάζουν μέσα στη μούρη σου πριν προλάβεις να καταλάβεις τι γίνεται!!! Τα ίδια τώρα, τα ίδια με το λιγδιάρη του περιστερίου, τα ίδια με το χαζοβιολίτο.
Άβαταρ μέλους
tonygr

Δημοσίευση από tonygr »

!αδερφια ηταν ο χειροτερος ΠΑΟΚ απο εποχης γουμενου... αληθεια ποιος εδωσε ψηφο στον αθανασιαδη?? τελικα ολοι καποιο σκοπο εξυπηρετουν εδω μεσα .. τι ηταν αυτό ρε παιδια!! η Μπρυζ δεν υπηρχε δεν ηρθαν στο γηπεδο δεν έφεραν παιχτες!! Θα πω πολλα και δεν θελω..
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Γ Κ Α Ν Τ Ε Μ Ι Α

Αλλά ότι και να πείτε, μερίδιο στο γεγονός ότι δεν νικήσαμε έχει και ο διαιτητής...

Φάουλ στον Garcia αλλά η ομάδα βγαίνει μπροστά και το σταματάει.Λίγο αργότερα το ίδιο αλλά τους άφησε τους Βέλγους και κάνανε τη φάση με την κεφαλιά νομίζω.

Τις κάρτες στην αρχή που δεν έδειξε, αλλά σίγουρα και στο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ φάουλ που το άφησε να παίξουν μόνοι τους...Ο Κάκος χτύπησε ΠΑΛΙ!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
bane1980

Πες μου οτι κάνεις πλάκα.... :shock:
Άβαταρ μέλους
iliasp

Δημοσίευση από iliasp »

Πρεπει να βρεθει προπονητης αμεσα. Ο Χαβος παλι ικανοποιημενος εμεινε!!!!!!!!!!!!!!
Η "κακια στιγμη" φταιει λεει!!! Αμα τους ειχαμε ριξει 3-4 γκολακια οπως θα επρεπε ποια κακια στιγμη θα μας εμποδιζε?
Εχει μεσανυχτα αλλα δε φταει αυτος, για υπηρεσιακο προπονητη τον εβαλαν οχι για μονιμο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”