Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
ariskatiforos

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από ariskatiforos »

εσυ sera 4 με τη μεγαλη νοοτροπια να σε δω αν τυχον, που το απευχομαι ,φερουμε κανα χικακι αυριο η χασουμε στο ζαγκρεμπ ...να δω ποσο large θα εισαι μετα
γιατι ολα πιθανα..
πλεον η προκριση ειναι μονοδρομος για να μην μπουμε σε χειροτερα μονοπατια γκρινιας..
ξαφνικα γιναμε και large
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

οκ....σορρυ, δεν καταλαβα! ;)
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Besuch έγραψε:Αυτο ακριβως......60 μελη στη συζητηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αντε να ναι κ 10 σκουλικια...απο τους λοιπους 50 αναθεμα κ αν εχουν οι μισοι πατησει στα τοπικ του μπασκετικου ΠΑΟΚ τελευταια!!
Το παραδέχομαι...Δεν έχω πατήσει στο μπασκετικό forum ΠΟΤΕ...Εχώ μπει κανα 2 φορές βέβαια μετά τη νική επι της Ροάν.............................

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

ariskatiforos έγραψε:εσυ sera 4 με τη μεγαλη νοοτροπια να σε δω αν τυχον, που το απευχομαι ,φερουμε κανα χικακι αυριο η χασουμε στο ζαγκρεμπ ...να δω ποσο large θα εισαι μετα
γιατι ολα πιθανα..
πλεον η προκριση ειναι μονοδρομος για να μην μπουμε σε χειροτερα μονοπατια γκρινιας..
ξαφνικα γιναμε και large
Αν αδερφε μου για να μην εχω γκρινια πρεπει να συγκρινομαι ανα πασα στιγμη με τον μεγαλο ...αρη ειτε στην ελλαδα ειτε στην ευρωπη, το χασαμε το παιχνιδι κ τα σκουλικια σε μικρυναν στο μεγεθος τους.
Η νοοτροπια που εχετε σ'αυτη την πολη που σας περασαν οι πετρουλακηδες για το καλο του ΠΑΟΚ πρεπει να τελειωσει.
οσοι δεν το νιωθουν ας κρυφτουν στις τρυπες τους μην τυχον κ πετυχουν αυριο κανα λικι στον δρομο και τους την πει!! Οι λοιποι θα παν εκει που οριζει η καρδια τους στην οποια χωραει μονο ο ΠΑΟΚ και τιποτα αλλο!
black death

Δημοσίευση από black death »

Federacion έγραψε:ψιτ μη μασας η αδιαφορη θα κάνει τη κηδεία στη γειτονιά
Το πιστεύω κι εγώ ρε φίλε.
Ο ρούλης είναι παντελώς ανίκανος να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας.
Το θέμα βέβαια είναι και τι θα κάνουν οι άλλοι στη Γερμανία... Πολύ άρρωστη ομάδα αυτή η Ατλέτικο... Ξήλωμα ολόκληρη εκτός από 2-3 παίχτες θέλει μπας και σηκώσει κεφάλι στην Ισπανία...
Άβαταρ μέλους
novitok

Δημοσίευση από novitok »

Μπράβο στον αρη για την μεγάλη νίκη του σήμερα... μην βγάζετε κόμπλεξ και αρχίσετε τις λαλακίες για την νίκη τους... :geek:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ariskatiforos έγραψε:εσυ sera 4 με τη μεγαλη νοοτροπια να σε δω αν τυχον, που το απευχομαι ,φερουμε κανα χικακι αυριο η χασουμε στο ζαγκρεμπ ...να δω ποσο large θα εισαι μετα
γιατι ολα πιθανα..
ξαφνικα γιναμε και large
εισαι λιγος και μεγαλος πανηγυρτζης φιλε....δεν ξερω ποσο χρονων εισαι και δε με νοιαζει αλλα εχεις εντελως λαθος νοοτροπια...εγω ειμαι ΠΑΟΚΑΡΑ αδερφε ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ μια ζωη ειτε χασω ειτε κερδισω ειτε ο,τιδηποτε...σταματα να προσβαλεις λοιπον αυτη την μεγαλη ομαδα ριχνοντας την στο επιπεδο του σκουληκιου δεν εχω τοση υπομονη να διαβαζω λακαμιες...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Κουλάρετε ρε και πάψτε να ασχολείστε με τις υπόλοιπες ομαδούλες..
Στα π@πάρια μας τι κάνουν οι άλλοι, εσύ μπορείς να είσαι αυτός που πρέπει???
Δε σε ενδιαφέρει κανείς άλλος, παρά μόνο εσύ πως θα είσαι ο καλύτερος!

Αυτό που πρέπει να ενδιαφέρει εδώ μέσα τον καθένα είναι πως θα κερδίσουμε εμείς και πως θα αποφύγουμε την παγίδα της τιμωρίας κι όχι τι κάνει ο κάθε αντίπαλος στην Ελλάδα στην Ευρώπη. Αυτό θα πρέπει να ενδιαφέρει αυτούς οι οποίοι κρατούν στα χέρια τους το ελληνικό πρωτάθλημα και το πόσο ξεφτιλίζονται από τις εμφανίσεις αυτών των ομάδων στην Ευρώπη κι όχι εμάς!

Γιατί όλοι θα πρέπει να βλέπουμε τι συμβαίνει και γύρω μας, αλλά τελικά αυτό που κάνουμε είναι να ενδιαφερόμαστε περισσότερο γι αυτούς κι όχι για τα δικά μας χάλια!! Ξυπνάτε κι αφήστε τους άλλους!
ariskatiforos

δυστυχως φιλε besuch στη ζωη η κριση και το συμπερασμα βγαινει μεσω της συγκρισης
ουτε πετρουλακη διαβαζω ουτε τιποτα
λεω το αυτονοητο πλεον ,ρουλης κουλα με το εναμιση στην αλλη φαση ,πρεστιζ και εσοδα..
πρεπει να περασουμε
αλλιως οι μικροι θα ειμαστε εμεις
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Μαγκιά τους και δε χρειάζεται καμμιά εμπάθεια.
Αλλωστε το τι κάνουν αυτοί,δεν αφορά σε τίποτα τον ΠΑΟΚ.
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ.............οπως και να το κανουμε ηταν μεγαλη νικη.

G4
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

γιατι ολα πιθανα..
ξαφνικα γιναμε και large

Καλά ρε φίλε τι είναι αυτά που λες ; Δεν ειχαμε πολυ καλή πορεία μέχρι ΤΏΡΑ ;
Κοιμασε και ξυπνας με το τι κάνει ο ρουλης ; Όταν έφαγε το τρικαλινο τι εγινε διαλύθηκε ο ρουλης
; Ότι και να γίνει η ζωή συνεχίζετε ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ και ρουλης είναι ρουλης αυτό δεν αλλάζει ότι και να γίνει αγωνιστικά αλλα αν με αυτήν την ψυχολογία πας αύριο στο γήπεδο μην πας γιατί έτσι και αλλιώς ξενερωμενος είπες ότι θα είσαι ότι και να κανουμε ακόμη και να προκριθουμε....
τελείως λάθος ψυχολογία έχεις καθόλου ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ίσα ίσα που έτσι ακριβώς σκέφτονται οι ρουληδες
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

black death έγραψε:
Federacion έγραψε:ψιτ μη μασας η αδιαφορη θα κάνει τη κηδεία στη γειτονιά
Το πιστεύω κι εγώ ρε φίλε.
Ο ρούλης είναι παντελώς ανίκανος να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας.
Το θέμα βέβαια είναι και τι θα κάνουν οι άλλοι στη Γερμανία... Πολύ άρρωστη ομάδα αυτή η Ατλέτικο... Ξήλωμα ολόκληρη εκτός από 2-3 παίχτες θέλει μπας και σηκώσει κεφάλι στην Ισπανία...

ο Αρης εχει εναν εκπληκτικο προπονητη που τον εχει αρτια δουλεμενο να κανει τα παντα.Απλα το υλικο του ειναι τοσο ασχημο που κατραπακιες ειναι αδυνατον να μην ερθουν.
black death

Δημοσίευση από black death »

Αν ήταν τόσο τεράστιος προπονητής δεν θα ήταν στον Άρη. Για την ποιότητα του υλικού φέρει μεγάλη ευθύνη κι αυτός.
ariskatiforos

sera πανηγυρτζης εισαι και φαινεσαι
να εισαι σιγουρος οτι δεν ειμαι ουτε χτεσινος ουτε μικρης ηλικιας
εσυ και ο ψευτοηρωικος παρορμητισμος σου φανερωνει μαλλον τη δικια σου μικρη ηλικια..
Εσυ ο μεγαλος ΠΑΟΚτσης και εμεις οι λιγοι επειδη λεμε το αυτονοητο
κατι τετοιοι τυποι σα και σενα τρωνε το παραμυθι και μικραινουν την ομαδα'
εγω λεω απλα οτι πρεπει να περασουμε δεν υπαρχει αλλο ενδεχομενο
για την αξιοπρεπεια της ομαδας και τη δικη μας ως οπαδοι της
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”