14. Αθανάσιος Παπάζογλου
Re: 14. Αθανάσιος Παπάζογλου
Center στην ομάδα μπάσκετ ίσως.ΑποστόληςΑ έγραψε:Επειδή μερικοί βλέπτε κοντά, σας πληροφορώ ότι ο Παπ σε δύο χρόνια θα είναι ο center της Εθνικής Ελλάδος.
Πάντως πέρα από την πλάκα παίζει να γελάσει ακόμα και ο ίδιος με αυτό που έγραψες.
- paoki_sweden
ΑποστόληςΑ έγραψε:Επειδή μερικοί βλέπτε κοντά, σας πληροφορώ ότι ο Παπ σε δύο χρόνια θα είναι ο center της Εθνικής Ελλάδος.
And also Barcelonas center. Maybe in basketball not in fotball mate.
Νομιζω οτι και στην ομαδα Χαντμπολ εχουμε προβλημα με τον ιντερ . Παιζει να τον δουμε εκει καποια στιγμη ??? Η' εστω φουνταριστο στο πολο ??? Μια και εχει και τα προσοντα ...
- Sick Bastard
Ναι ρε φίλε. Δηλαδή, ναι ρε φίλε. Επιτέλους.No4h έγραψε: Κακα τα ψεματα.Εχω βαρεθει τοσα χρονια να εχουμε φορ που να κανουν ολες τις αλλες δουλειες(ασσιστ,κρατημα μπαλας,σπασιμο της μπαλας) εκτος απο το να σκοραρουν.
Φτανει πια.Θελω φορ αμπαλο,να μην μπορει να κανει ουτε μια ντριμπλα,ουτε μια πασα.ΑΛΛΑ οταν παιρνει την μπαλα μεσα στην περιοχη να την βαζει στα διχτυα με οποιοδηποτε τροπο.
Θέλω ένα σέντερ φορ που να βάζει διψήφιο αριθμό γκολ (έστω 10) στο πρωτάθλημα. Δεν θέλω τον ''επόμνο σέντερ φορ της εθνικής Ελλάδας'', έχω τον τωρινό και είδα τα χαϊρια μας.
Δεν μπορεί ο κάθε Ίακομπ της γριάς, ο κάθε Μπάρκογλου του Σουβλακιακού και ο κάθε Κάμπορα να βάζει 10 γκολ κι ο επιθετικός του ΠΑΟΚ να μην μπορεί!!!
Τη μια είναι η τύχη, την άλλη η ψυχολογία, την τρίτη η ανικανότητα, την αλλη κάντε υπομονή, υπομονή, υπομονή.
Να κάνουμε, αλλά βαλτε κι κάνα γκολ, τι να το κάνω άμα την κατεβάζεις ωραία τη μπάλα και τη στέλνεις έξω απο το γήπεδο;
Aπο περιέργεια ρε παιδιά..
Το ύψος του πόσο είναι ?
Κοντα στα 1,85?
Η μήπως παραπάνω?
Το ύψος του πόσο είναι ?
Κοντα στα 1,85?
Η μήπως παραπάνω?
Στη ΔΕΗ που πλήρωνε λογαριασμούς χτυπούσε στο δοκάρι...
Το κεφάλι του ρε σεις όχι τη μπάλα....

Το κεφάλι του ρε σεις όχι τη μπάλα....
- Federacion
- ΑποστόληςΑ
Ο Παπ φέτος έπαιξε στα παιχνίδια που ο ΠΑΟΚ σερνόταν, είχε μηδέν ανάπτυξη και ελάχιστες έως καθόλου ευκαιρίες.
Κανένα σέντερ δεν βγάζει τόσα γκολ, όσαν και οι ευκαιρίες που του δίνονται. Ούτε ο Villa. Θα χάσει δύο-τρεις ευκαιρίες, μέχρι να βγάλει γκολ, κι αυτό, κατά την άποψή μου, είναι φυσιολογικό. Η διαφορά βέβαια είναι στις τοποθετήσεις του, αλλά ΚΥΡΙΩΣ στην ένταξή του μέσα στο τρόπο ανάπτυξης της ομάδας.
Όταν η ομάδα μας δεν έχει σωστό τρόπο ανάπτυξης, όταν έχει ελάχιστες τελικές προσπάθειες, το πρόβλημα πρέπει να το αναζητήσουμε αλλού και όχι στους φορ.
Δεν του δόθηκαν καν κλασσικές ευκαιρίες σαν αυτή του El Zahr ή σαν αυτή του Σαλπι! Άλλωστε η ομάδα αύτες τις δύο μεγάλες ευκαιρίες είχε επί 95 λεπτά, απέναντι σε μια άμυνα που πριν τον αγώνα λέγαμε ότι δεν εμπνέει καθόλου!
Το να λέμε λοιπόν ότι η έλλειψη του εύκολου γκολ, των assist δηλαδή είναι σφάλμα του center-forward, είναι για κλάμματα και όχι για γέλια!
Το να δημιουργήσουμε 5 μεγάλες ευκαιρίες και να τις χάσουμε, ναι, είναι ευθύνη αυτού που κάνει την τελική προσπάθεια. Αλλά με δύο μόλις μεγάλες ευκαιρίες, όπως έγραψα, σε ολόκληρο τον αγώνα, απέναντι σε μια - θεωρητικά - υποδεέστερη ομάδα, όχι δεν το δέχομαι.
Κανένα σέντερ δεν βγάζει τόσα γκολ, όσαν και οι ευκαιρίες που του δίνονται. Ούτε ο Villa. Θα χάσει δύο-τρεις ευκαιρίες, μέχρι να βγάλει γκολ, κι αυτό, κατά την άποψή μου, είναι φυσιολογικό. Η διαφορά βέβαια είναι στις τοποθετήσεις του, αλλά ΚΥΡΙΩΣ στην ένταξή του μέσα στο τρόπο ανάπτυξης της ομάδας.
Όταν η ομάδα μας δεν έχει σωστό τρόπο ανάπτυξης, όταν έχει ελάχιστες τελικές προσπάθειες, το πρόβλημα πρέπει να το αναζητήσουμε αλλού και όχι στους φορ.
Δεν του δόθηκαν καν κλασσικές ευκαιρίες σαν αυτή του El Zahr ή σαν αυτή του Σαλπι! Άλλωστε η ομάδα αύτες τις δύο μεγάλες ευκαιρίες είχε επί 95 λεπτά, απέναντι σε μια άμυνα που πριν τον αγώνα λέγαμε ότι δεν εμπνέει καθόλου!
Το να λέμε λοιπόν ότι η έλλειψη του εύκολου γκολ, των assist δηλαδή είναι σφάλμα του center-forward, είναι για κλάμματα και όχι για γέλια!
Το να δημιουργήσουμε 5 μεγάλες ευκαιρίες και να τις χάσουμε, ναι, είναι ευθύνη αυτού που κάνει την τελική προσπάθεια. Αλλά με δύο μόλις μεγάλες ευκαιρίες, όπως έγραψα, σε ολόκληρο τον αγώνα, απέναντι σε μια - θεωρητικά - υποδεέστερη ομάδα, όχι δεν το δέχομαι.
Jordi_ 04 έγραψε:1.95 ειναι....
Συμφωνα με το site...
http://www.paokfc.gr/player.jsp?PLCode= ... &depType=1
Ξεκίνησε κατευθείαν να παίζει ποδοσφαιρο?
Η μήπως κανα μπασκετάκι?
Οπως και να έχει και για να μη μακρυγορώ...
Μου κάνει εντύπωση το ότι δεν έχει δουλέψει το δυνατό του σημείο.
Το ψηλό παιχνίδι και τις κεφαλιές
Δεν έννοώ κεφαλιές με τη πλάτη στο τέρμα για να σπαει τη μπάλα αριστερά και δεξιά.
Εννοώ σε στημένες φάσεις , κορνερ , φαουλ κλπ.
Δεν είναι καθόλου αποτελεσματικός σε τέτοιες φάσεις.
Αποστόλη έρχομαι σε εσένα που πιστευεις στο Παπαζογλου.
Αντε να συμφωνήσω ότι τα χαφ δε δουλευουν καλά και δε δημιουργούν ευκαρίες.
Τα στημένα?
Που είναι τα στημένα ρε Αποστόλη?
Αν οι προπονητές βλέπανε ότι είναι καλός σε αυτό το είδος παιχνιδιού, δε θα είχανε φτιαξει μια κομπίνα σε ένα φάουλ/κορνερ που να περιλαμνβανει το Σακη?
Εστω μια ρε συ Αποστόλη!!!
Δηλαδή για το Βιερινια πως φτιάξανε?
Επειδή τον συμπαθούσε ο Σαντος? Οχι
Μαλλον επειδή έδειξε στις προπονήσεις ότι το έχει.
Κάτι που ο Σακης δεν έδειξε ποτέ.
Μη προσπαθούμε να κάνουμε το άσπρο μαύρο. Νομίζω δε θα τα καταφέρουμε !!!
- ΑποστόληςΑ
Η μόνη κομπίνα που έχει δουλευτεί ήταν αυτή με τον Βιερι, από τον Sorlin αρχικά και τον Garcia στη συνέχεια.
Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι ο center-forward δεν διαθέτει μαγνήτη για να τραβάει τη μπάλα επάνω του. Θα πρέπει οι συμπάικτες του να τον σημαδέψουν σωστά.
Σίγουρα αυτό δεν έχει δουλευτεί (με τον Παπ ως σέντερ), γιατί καμιά σέντρα της προκοπής δεν έγινε με τον Ατρόμητο. Οι περισσότερες σέντρες έγιναν από τα full-back. και ήσαν asta na pane. Μάλιστα είναι αξιοπερίεργο πως όσο παίζαμε με κοντούς μπροστά όλες οι σέντρες ήσαν ψηλές, ενώ οι συρτές ξεκίνησαν ΜΕΤΑ την είσοδο του Παπ.
Τακτική: μηδεν.
Ανάπτυξη: μηδέν
Αποτέλεσμα: μηδέν.
Ακράδαντη είναι η άποψή μου πως με καλή απόδοση των χαφ, η επίθεση θα βελτιωθεί πολύ.
Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι ο center-forward δεν διαθέτει μαγνήτη για να τραβάει τη μπάλα επάνω του. Θα πρέπει οι συμπάικτες του να τον σημαδέψουν σωστά.
Σίγουρα αυτό δεν έχει δουλευτεί (με τον Παπ ως σέντερ), γιατί καμιά σέντρα της προκοπής δεν έγινε με τον Ατρόμητο. Οι περισσότερες σέντρες έγιναν από τα full-back. και ήσαν asta na pane. Μάλιστα είναι αξιοπερίεργο πως όσο παίζαμε με κοντούς μπροστά όλες οι σέντρες ήσαν ψηλές, ενώ οι συρτές ξεκίνησαν ΜΕΤΑ την είσοδο του Παπ.
Τακτική: μηδεν.
Ανάπτυξη: μηδέν
Αποτέλεσμα: μηδέν.
Ακράδαντη είναι η άποψή μου πως με καλή απόδοση των χαφ, η επίθεση θα βελτιωθεί πολύ.
καδρονι..σημερα που μπηκε ο αθανασιαδης πηρε την ομαδα πανω του με φοβερη εμφανιση και εδειξε οτι τοσο καιρο ησουν η αιτια του κακου