Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από navigator11 »

ο ΠΑΟΚ οφειλει να ανακτησει την εικονα των τελευταιων 2 ετων,αγωνιστικα κ διοικητικα κυριως.ας φτασει να διεκδικει οπως περυσι το πρωταθλημα μεχρι 2-3 αγωνιστικες πριν το τελος του κ να αναγκαζονται τα ποντικια απο κατω να στελνουν σπαθες κ να ρεζιλευονται.κ να διεκδικει με σημαντικες πιθανοτητες την εξοδο στο τσου-λου!πιθανως ειναι ο,τι καλυτερο μπορουμε να πετυχουμε πλεον ως ομαδα εγχωρια.για να το πραττουμε ομως αυτο με συνεπεια πρεπει ο ζαγορακης να αντιληφθει οτι προφανως ΜΟΝΟΣ του ΑΠΟΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ να το πετυχει.οφειλει να το αποδεχθει.οσο δε γρηγοροτερα το κανει,τοσο συντομοτερα θα επανελθει η ομαδα σε <<υγιη>> προτυπα λειτουργιας!με τη στελεχωση της ομαδας με ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ σε κρισιμα ποστα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

navigator11 έγραψε:οσο δε γρηγοροτερα το κανει,τοσο συντομοτερα θα επανελθει η ομαδα σε <<υγιη>> προτυπα λειτουργιας!με τη στελεχωση της ομαδας με ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ σε κρισιμα ποστα.
Etsi. Επαγγελματίες στο κάθε τομέα που έχουμε ανάγκη όμως.

Δε θέλω άλλους Γκαγκάτσηδες και Γιδόπουλους, τάχα μου να με εκπροσωπούν στα κέντρα αποφάσεων
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

εγώ να κάνω μια ερώτηση?πέρσι, εκτός από το προπονητικό team, ποιους επαγγελματίες είχαμε που δεν έχουμε φέτος?ο βρύζας ήταν ποδοσφαιριστής και έγινε σε μια νύχτα τεχνικός διευθυντής (που και εκεί τα άκουσε ο ζαγοράκης ότι φέρνεις τους κολλητούς του και όταν τον έφερε σαν παίχτη και όταν τον έκανε τεχνικο διευθυντή) ο σβούρας τα ίδια χαρακτηριστικά με τον βρύζα αν έχει τα ίδια αποτελέσματα θα τα δούμε σε κανα δυο μεταγραφικές περιόδους. (ο βρύζας θυμίζω την πρώτη μεταγραφική του περίοδο έφερε γκαβρανσιτς, φρουντζα,βερόν και κονσεισαο).αν είχαμε περσι κανένα άλλο επαγγελματία ας μου το πει κάποιος.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πες τα ρε lefti.. Αντε μου έχουν γίνει μπαλόνια πλέον.. Όλοι οι απογοητευμένοι πια.. που οι μισοί απο αυτούς πέρυσι τον Αύγουστο κράζανε για το πως ο Τέο και ο Ζήσης έφαγαν τα λεφτά απο τα διαρκείας.. :redcard:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Συμφωνώ με τους 2 από πάνω και υπενθυμίζω ότι Σάντος και Βρύζας έφυγαν αυτοβούλως και οικιοθελώς.
Επίσης, από την διοίκηση λείπει φέτος ο Βιολίδης, ο οποίος ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί έφυγε.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ποιος μίλησε για τους λόγους που έφυγε ο καθένας? Δεν έχει καμια σχέση αυτό

Εγω μίλησα για τη σοβαρότητα + πληρότητα που υπήρχε με αυτα τα στελέχη.
Το τεχνικό τιμ είναι μέσα σε αυτους που εννοώ.

Ολοι αυτοί προσδίδανε μια άλλη αίγλη+σοβαρότητα σε όλο το οικοδόμημα που λέγεται ΠΑΟΚ.

Αυτό δεν υπαρχει απο το Μαιο και μετά.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ποιος μίλησε; Εγώ. Δεν σε κάνω; Άμα δε σε κάνω πες το να μην γράφω τζάμπα. :)
Το "πως" έφυγαν, με δείχνει ότι ο λόγος που δεν υπάρχει η πληρότητα που λες, είναι ότι αυτοί οι δύο πούλησαν τον Ζαγοράκη, στου οποίου το τόπικ τα λέμε τώρα και τον οποίο κατηγορείς για την έλλειψη αίγλης-σοβαρότητας.
Εσύ τι λες; Δεν έχει σχέση;

Από κει και πέρα, όπως ακριβώς έδρασε και πριν από 3,5 χρόνια ο Ζ, έτσι ακριβώς έδρασε και μετά την φυγή τους: πήρε για Τ.Δ. και προπονητή, άτομα της εμπιστοσύνης του και άτομα που ξέρει ότι μιλάνε την ίδια γλώσσα.
Και να ξαναθυμίσω, ότι για να συμπεριληφθεί ο Σάντος στο τιμ κύρους που γράφεις, περίμενε δυόμισι χρόνια. Πέρυσι τέτοιο καιρό, γκο βίλατζ του λέγανε κάποιοι.

(τώρα, πόσο κύρος έχουν αυτοί που πηδάνε από το καράβι ... θυμάμαι που το πρωί δήλωνε παραίτηση ο Ζήσης και το μεσημέρι όλες οι φυλλάδες έγραφαν και το πόστο που θα είχε στην Εθνική)
Άβαταρ μέλους
navigator11

lefis έγραψε:εγώ να κάνω μια ερώτηση?πέρσι, εκτός από το προπονητικό team, ποιους επαγγελματίες είχαμε που δεν έχουμε φέτος?ο βρύζας ήταν ποδοσφαιριστής και έγινε σε μια νύχτα τεχνικός διευθυντής (που και εκεί τα άκουσε ο ζαγοράκης ότι φέρνεις τους κολλητούς του και όταν τον έφερε σαν παίχτη και όταν τον έκανε τεχνικο διευθυντή) ο σβούρας τα ίδια χαρακτηριστικά με τον βρύζα αν έχει τα ίδια αποτελέσματα θα τα δούμε σε κανα δυο μεταγραφικές περιόδους. (ο βρύζας θυμίζω την πρώτη μεταγραφική του περίοδο έφερε γκαβρανσιτς, φρουντζα,βερόν και κονσεισαο).αν είχαμε περσι κανένα άλλο επαγγελματία ας μου το πει κάποιος.

ειχες ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ,που απ'οτι φαινεται ειχε την ικανοτητα,περαν του να καθοδηγει τους υφισταμενους του αποτελεσματικα στο χορτο,να καλυπτει κ (διοικητικες) ανεπαρκειες των προϊσταμενων του,που εμφανιστηκαν <<αιφνης>> με το που αποχωρησε (για να γινει ΔΥ κατα το προσφιλες ΚΑΦΡΙΛΙΚΙ ορισμενων) ...

αλλά ακομα κι αν <<πουληθηκε>> ο θοδωρος απο τα <<αδελφια>> του ζηση κ φερναντο,ωρα να το ξεπερασει κ να αναζητησει ... νεα φιλαρακια!δε θαρρειτε;η πεφωτισμενη δεσποτεια,που προτιμησε απο το καλοκαιρι κ μετα να εφαρμοσει,δεν εχει αποτελεσματα ...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Αυτο ακριβως . Πολλα τρωτα σημεια που ειχαν οι δυο τους τα καλυπτε η παρουσια και ο λογος του Πορτογαλλου .
Απο εκει και περα αν εξαιρεσει κανεις τον Φρουντζα , ο Σερβος ηταν παικτης που ειχε παιξει C.L. την προηγουμενη χρονια - αν θυμαμαι καλα - , ο Βερον ηταν " οαση ποδοσφαιρικη " με αυτα που βλεπαμε + το γεγονος οτι βοηθησε την επομενη χρονια , ενω και ο Κονσεισαο μονο αμελητεα ποσοτητα δεν ηταν ...
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

navigator11 έχω βαρεθεί να συμφωνώ μαζί σου.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

ο ζαγοράκης που πολλοί τον κατηγορούν για διάφορα είναι αυτός που είναι ακόμα εδώ ενώ κάποιοι άλλοι επαγγελματίες και μη έχουν για διάφορους λόγους φύγει.εγώ προσωπικά είμαι με αυτόν που είναι εδώ και πολεμάει με τον τρόπο που αυτός πιστεύει για τα καλά της ομάδας.ίσως κάποιοι προτιμούσαν κάποιον αχυράνθρωπο των οπαδών, κάποιον δλδ που θα κάνει αυτά που θέλουν οι οπαδοί. έβγαλε ανακοίνωση μετά τον άρη κατηγορήθηκε δεν βγάζει τώρα κατηγορείται πάλι. εμείς σαν οπαδοί καμιά φορά κάναμε την αυτοκριτική μας?πόσες φορές κάναμε την τούμπα έδρα?και προφανώς δεν εννοώ να πετάμε μπουκάλια στα κόρνερ και να κάνουμε ντου για να μπούμε τζάμπα σε αυτό που θεωρούμε "σπίτι" μας.εννοώ να βγάζουμε το λαρύγγι μας όπως έγινε μετά το γκολ με την βιγιαρεάλ που δεν μπορούσε ο αντίπαλος προπονητής να μεταφέρει οδηγίες γιατί δεν μπορούσε να τον ακούσει κανένας?τέτοια ατμόαφαιρα πότε κάναμε?γιατί με τους πυρσούς, τα καπνογόνα και τα δυναμιτάκια κάνουμε οπτικά καλύτερη την έδρα αλλά ο αντίπαλος δεν προβληματίζεται και ιδιαίτερα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

αυτο ρε αδερφε που αναφερεις ως ΑΙΤΙΑ που θα επρεπε να αυτοκρινομαστε οπαδικα πώς στον ... σχετιζεται με τις διοικητικες επιλογες του ζαγορακη;πού εχει αφησει καθαρα αγωνιστικα την ομαδα στο ελεος των ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ (μιλαω για εποχη μπερεττα κ δερμιτζακη) κ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ (επι ημερων χαβου) των ποδοσφαιριστων μη παιρνοντας ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ εδω κ μηνες;να μην αναφερθω για τις ορεξεις των εκτος ΠΑΟΚ,που αρπαξαν την ευκαιρια της διοικητικης ταραχης στην ομαδα κ αλωνιζουν εις βαρος μας!δλδ ολες οι <<πατατες>>,που μαζεμενες εχουμε κανει φετος σε 12 παιχνιδια, οσες καναμε πριν σε 2 χρονια,οφειλονται στην ανεπαρκη ατμοσφαιρα που επικρατει στο γηπεδο,που απαιτειται για να μην κινδυνευω να στραβοπατησω με σερρες,μπεους,τριπολες με 10 παιχτες κ να μη χανω απο αρουρειανους κ δωνηδες στην τουμπα;ενταξει,συμφωνω οτι η περιοδος ΧΑΡΙΤΟΣ στο ζαγορακη δικαιολογειται να ειναι ΕΠΙΜΗΚΥΜΜΕΝΗ,αλλά μην εθελοτυφλουμε κιολας ...
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

εγώ δεν ανέφερα την οπαδική μας συμπεριφορά σαν αιτία για τις διοικητικές επιλογές ζαγοράκη αλλά να δεχθώ ότι μεσα από το γραπτό λόγο μπορεί να παρεξηγήθηκα.το ανέφερα σαν ένα κομμάτι ευθύνης για την πορεία της ομάδας. όσον αφορά τις διοικητικές επιλογές όπως πολύ εύστοχα αναφέρεις ο ζαγοράκης άφησε την ομάδα στο έλεος των προσωπικών του ορέξεων (δερμι, χαβος αλλά όχι μπερέτα για να μην μπερδευόμαστε) αλλά να σου θυμίσω ότι και οι προηγούμενες επιλογές του ήταν κάτω από το ίδιο πρίσμα. γνωστοί ή "φίλοι" που μιλάν την ίδια ποδοσφαιρική γλώσσα και μπορεί να τους εμπιστευτεί. και ο ζήσης φίλος και γνωστός ήταν και ο σάντος το ίδιο. άρα τα κριτήριά του δεν έχουν αλλάξει. το αν είναι σωστά τα κριτήρια είναι ένα άλλο ζήτημα.αλλά όπως είπε και ο κοντρέρας προχθές μετά το ματς "μετά από μια ήττα αυτοι που λείπουν είναι πάντα οι καλύτεροι".σοφή κουβέντα....
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

+ στον ναβιγκειτορ
lefτις τι εννοει η βαθιά σοφή ινδιάνικη παροιμία που ξεστομισε ο "Δεν περνάει μύγα";
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Υποπτεύομαι οτι εννοεί οτι στις νίκες όλοι είμαστε καλοί, στα στραβά όλοι θυμούνται Σάντος και Ζήση και ο,τι λείπουν κλπ

Ο πρόεδρος είναι αυτός που είναι και είναι αυτός που μας έβγαλε από το τέλμα. Αλάνθαστος δεν είναι και δεν μπορεί να είναι. Αυτός είναι και αυτόν θέλουμε και μπορεί να μην τα κάνει όλα τέλεια, αλλά τα κάνει με το δικό του (όποιο κριτήριο) για το καλύτερο. Σίγουρα δεν είναι στο απυρόβλητο, σίγουρα χρειάζεται πλαισίωση από τεχνοκράτες και ψυχρούς επαγγελματίες, αλλά πάνω από όλα χρειάζεται στήριξη και εμπιστοσύνη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”