υ.γ. Μου ρθε να γράψω κακία (τόσοι λίγοι που είστε, σιγά που θα είχατε αρδ και δε θα το ξέρατε...), αλλά δε το κάνω....
Π.Α.Ο.Κ. - Ίκαρος Καλλιθέας 70-59 MVP-Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ίκαρος Καλλιθέας 70-59 MVP-Σχόλια & παραλειπό
Μπα τον ξερουμε κι αυτόν.... Το καμάρι του Ντεπω μας...
υ.γ. Μου ρθε να γράψω κακία (τόσοι λίγοι που είστε, σιγά που θα είχατε αρδ και δε θα το ξέρατε...), αλλά δε το κάνω....

τωρα γιατι τον βριζεις τον αουρελιανο;;;;
δεν ξέρω για ΑΡΔ αλλά σίγουρα η οικογένεια Αράπη φαίνεται οτι μας παρακολουθεί. πώς αλλιώς να εξηγήσω τις 2 ψήφους που πήρε το (κατά τα άλλα συμπαθέστατο) παλικάρι??? ... 
εσυ τι μιλας που εισαι ο μανατζερ του γκριν;;;;
χαχαχαχα. εδώ καταντήσαμε ανέκδοτο: ήταν ένας μπασκετικός, ένας μάνατζερ και ένας δημοσιογράφος και πέσανε στο φόρουμ του Paokmania...
PS: μην ψάχνετε για το τέλος του ανεκδότου, στο τέλος μας πιάνει όλους ο φύλαρχος novito και μας μαμάει... χαχαχαχαχα
PS: μην ψάχνετε για το τέλος του ανεκδότου, στο τέλος μας πιάνει όλους ο φύλαρχος novito και μας μαμάει... χαχαχαχαχα
Αστα να πάμε!!!
Ευτυχώς εγώ τη γλίτωσα αυτή τη φορά!
Ευτυχώς εγώ τη γλίτωσα αυτή τη φορά!
- Aureliano Buendia
kostasff έγραψε:Και πως ξέρεις ποιος κρύβεται πίσω από το "Aureliano Buendia"????palok έγραψε:δεν είναι κανείς ο συρίγος εδώ μέσα.
Τώρα το είδα
Με έπιασε ο Λαρισαίος
2 μέρες μετά και χωρίς κάποια ιδιαίτερη μπασκετική κουβέντα σε εξέλιξη, καιρος να κλειδώσουμε...
MVP o Marshall, με 34/50 (68%).
Επόμενο ματς:
vs 
MVP o Marshall, με 34/50 (68%).
Επόμενο ματς: