Πλάκα κάνεις...
Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ
-
Trikaliotis
Re: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ
Χαχαχα..Τουλάχιστον εμείς τα τρώγαμε εντός χρόνου και χάναμε δίκαια! Πάντως διαβάστε αυτό το άρθρο και βγάλτε 2 συμπεράσματα για τη δική μας ομάδα:palok έγραψε:[youtube]8dUlTo2if8M&feature=player_embedded#![/youtube]
έλα έλα χρονομέτρες πείτε την αλήθεια, ζείτε σε άλλον χωροχρόνο ε???? .... ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕ, χαχαχαχαχαχα
Και τρίτη «σφαλιάρα» για τον Αϊβερσον!
Από τότε που η Μπεσίκτα ενέταξε στο δυναμικό της τον Αλεν Αϊβερσον... προκοπή δεν έχει δει. Απόψε (23/11) η τουρκική ομάδα γνώρισε την 2η ήττα της στο EuroCup, με 85-83 από την άσημη Γκέτινγκεν!
Μάλιστα αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα της Μπεσίκτας -με τον Αϊβερσον στο δυναμικό της- αν συνυπολογίσουμε και αυτή από την Φενέρ/Ούλκερ για το τουρκικό πρωτάθλημα!
Μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο η Μπεσίκτας έχανε με μια διαφορά κοντά ή και μεγαλύτερη των 10 πόντων (45-34 στο ημίχρονο, 62-48 στο 26’), ωστόσο στο τελευταίο δεκάλεπτο επιχείρησε την αντεπίθεσή και έκανε το παιχνίδι ντέρμπι. Σε αυτή την επαναφορά πάντως ο «Answer» δεν είχε ιδιαίτερη συμμετοχή, προσφέροντας λίγα πράγματα.
Τελικά οι Γερμανοί αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι και με καλάθι το Τρέντον Μίτσαμ στο τέλος, πήραν μια σπουδαία νίκη. Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι έγινε στην γειτονική «Volkswagen Halle» του Μπράουνσβάιγκ (σ.σ. έχει διπλάσια χωρητικότητα από την κανονική έδρα της Γκέτινγκεν), λόγω της μεγάλης ζήτησης των εισιτηρίων από τους οπαδούς των γηπεδούχων που ήθελαν να θαυμάσουν από κοντά τον Αμερικανό σταρ!
Πάντως όσον αφορά την προσωπική του απόδοση, δεν ήταν κακή, καθώς αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ της ομάδας του με 18 πόντους (σ.σ. πρώτος ο Ιγκνιέρσκι με 21π.). Πιο συγκεκριμένα, σε 31 λεπτά συμμετοχής, με 5/5 βολές, 5/11 δίποντα, 1/2 τρίποντα, έχοντας ακόμη ένα ριμπάουντ, μία ασίστ, αλλά και πέντε λάθη!
http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... d=86914663
Συμπεράσματα: 1ον Τα φράγκα δε κάνουν πάντα τις ομάδες. Τουλάχιστον εμείς δεν έχουμε ξοδέψει και πολλά και χάνουμε φυσιολογικά, αυτοί οι κακομοίρηδες που ξόδεψαν πακτωλό εκατομμυρίων και δεν έχουν σταυρώσει νίκη τι να πούν?
2ον Η Γερμανική Γκέτινγκεν, που ανάθεμα κι αν υπάρχει στο Ευρωπαϊκό μπασκετικό στερέωμα, μετέφερε το παιχνίδι σε μεγαλύτερη έδρα γιατί δε κάλυπτε το τωρινό της γήπεδο την τεράστια ζήτηση που υπήρχε από τους φιλάθλους της!!! Τα σχόλια δικά σας, σε συνδυασμό βέβαια και με τη χτεσινή δική μας προσέλευση των 1500 ηρωικών μας φιλάθλων...
Ετυχε να δω τον αγωνα που επαιξαν με τη χεμοφαρμ του πρωην προπονηταρα μας λουκαιτς
3-4 λεπτα πριν το τελος κερδιζαν με 15+ ποντους εκει αρχισαν να τους πλακωνουν στα τριποντα τα σερβακια ουτε που καταλαβαν πως εχασαν το παιχνιδι, καιρο ειχα να δω τοσο μεγαλη ανατροπη αλλα και τοσο αφελη ομαδα.
το είχα πετύχει στο ζαpping, πρέπει να τους έβαλε ένας σέρβος 3 ή 4 συνεχόμενα τρίποντα?

Οχι ενας ολοι μαζι τους βαραγαν, αμυνα με το βλεμα ομως οι τουρκοι δεν πιστευαν οτι μπορουν να χασουν το παιχνιδι παροτι ο αιβερσον δεν ηταν κακος τους εριξε κανα δυο τετραποντα δε μασησαν ομως τα σερβακια και τους καθαρισαν σαν αυγα.
νέα της acb:
νίκη της gran canaria 70-59 επί της real madrid (καλύτεροι οι caroll, taurean green με 15 πόντους-7 ασσιστ
και bramos με 11)
malaga-valladolid 68-61 με τον Blackney 11 πόντους-9 ασσιστ
και νίκη της bilbao με 77-75 μέσα στην granada με 14 πόντους του βασιλειάδη (3/9 τρίποντα)
η estudiantes ηττήθηκε εκτός με 84-70 από την zaragoza
ενώ εντύπωση μου κάνει πόσο κόλλησε αμέσως ο joe ingles στην barca (τον πήρανε πριν 15 μέρες όταν ρταυματίστηκε ο michael). χτες στο 70-57 επί της manresa έβαλε 21 πόντους με 4/6 τρίποντα ενώ την πέμπτη μέσα στη cholet έβαλε 16. παιχτούρα ο αυστραλός...
νίκη της gran canaria 70-59 επί της real madrid (καλύτεροι οι caroll, taurean green με 15 πόντους-7 ασσιστ
malaga-valladolid 68-61 με τον Blackney 11 πόντους-9 ασσιστ
και νίκη της bilbao με 77-75 μέσα στην granada με 14 πόντους του βασιλειάδη (3/9 τρίποντα)
η estudiantes ηττήθηκε εκτός με 84-70 από την zaragoza
ενώ εντύπωση μου κάνει πόσο κόλλησε αμέσως ο joe ingles στην barca (τον πήρανε πριν 15 μέρες όταν ρταυματίστηκε ο michael). χτες στο 70-57 επί της manresa έβαλε 21 πόντους με 4/6 τρίποντα ενώ την πέμπτη μέσα στη cholet έβαλε 16. παιχτούρα ο αυστραλός...
Ανακοίνωσε Τζέρελς η Παρτιζάν!
Η Παρτιζάν επισημοποίησε τη συμφωνία της με τον Κέρτις Τζέρελς, ο οποίος πήρε τη θέση του Όλιβερ Λαφαγιέτ. Ο Τζέρελς ήταν πρώτη επιλογή της σερβικής ομάδας το καλοκαίρι, αλλά τότε ο ίδιος είχε προτιμήσει να περιμένει το ΝΒΑ. Ο 23χρονος πλέι μέικερ έπαιξε πέρσι στους Όστιν Τόρος του NBDL έχοντας 20,7 πόντους και 5,7 ασίστ κατά μέσο όρο ανά αγώνα.
http://www.basketnet.gr/main/2/euroleag ... tizan.html
Η Παρτιζάν επισημοποίησε τη συμφωνία της με τον Κέρτις Τζέρελς, ο οποίος πήρε τη θέση του Όλιβερ Λαφαγιέτ. Ο Τζέρελς ήταν πρώτη επιλογή της σερβικής ομάδας το καλοκαίρι, αλλά τότε ο ίδιος είχε προτιμήσει να περιμένει το ΝΒΑ. Ο 23χρονος πλέι μέικερ έπαιξε πέρσι στους Όστιν Τόρος του NBDL έχοντας 20,7 πόντους και 5,7 ασίστ κατά μέσο όρο ανά αγώνα.
http://www.basketnet.gr/main/2/euroleag ... tizan.html
- Aureliano Buendia
Ο Bramos της Gran Canaria που λες είναι ο περσινός του Περιστερίου?
Μου άρεσε αυτός. Κόπια και φάτσα ΜακΓκραθ.
Ο Green της ΑΕΚ καλός είναι αλλά νιώθω ότι μπορεί να μπουρδελιάσει τελείως το παιχνίδι μιας ομάδας με τους ατομισμούς του.
Μου άρεσε αυτός. Κόπια και φάτσα ΜακΓκραθ.
Ο Green της ΑΕΚ καλός είναι αλλά νιώθω ότι μπορεί να μπουρδελιάσει τελείως το παιχνίδι μιας ομάδας με τους ατομισμούς του.
ο bramos αυτός είναι. όσον αφορά τον Green ναι έχει αυτό το πρόβλημα. απλά προτιμώ έναν ανακατωσούρα που δίνει 7 ασσιστ (και maitre του pick@roll) και κάνει και 5 λάθη παρά τον βασικό μου Playmaker να κατεβάζει απλά τη μπάλα και να δίνει 1,4 ασσιστ (ίδιο δηλαδή assist/λάθος ratio)... γούστα είναι αυτά...
o ικαρος εκανε πολυ καλη μεταγραφη με τον λανς χαρις που περσυ ηταν στη Ροδο.οσο τα ακουω αυτα τοσο αναρωτιεμαι πως μπορουν να τα κανουν αυτα ομαδες οπως ο ικαρος,η καβαλα κλπ και οχι ο ΠΑΟΚ!
ήταν στα υπόψιν μας απ όσο θυμάμαι το καλοκαίρι. καλός παίκτης αλλά όπως έχω πεί και παλαιότερα ΟΚ δε μου γεμίζει το μάτι (όπως και ο έταιρος του κολοσσού τον οποίο και τελικά αποκτήσαμε...
). αυτό που με τρελαίνει kk74 είναι να παίζει ο palacio στην καβάλα και να έχει σε κάθε ματς 15 πόντους-5 rebounds-5 assist, o deon thompson στον ίκαρο, ο καλάθης και ο παππάς στον κολοσσό ...
όσον αφορά τη δεύτερη πτυχή αυτού που λες, εδώ έχω να καταλογίσω ένα μέσα σε εισαγωγικά λάθος του τεχνικού τημ. χαλάνε το μπάτζετ όλο το καλοκαίρι μην αφήνοντας ούτε ένα ευρώ για μία πιθανή (ή και 2) αλλαγή μέσα στη σεζόν. το βάζω σε εισαγωγικά γιατί με 1 μύριο μπάτζετ θα πεί κανείς θέλεις να σου περισσέψουνε κιόλας? όχι αλλά από την άλλη το να πετύχεις 100% σε 3 ξένους (όταν ας πούμε κανείς από τους φετινούς 3 δεν έχει ξαναπαίξει ελλάδα) είναι σαν να είσαι ο peter eastgate στα 21 σου, να παίζεις Poker μόλις 1.5 χρόνο, να πάρεις το WSOP, 9.5 μύρια δολλάρια και να αποσυρθείς μετά αμέσως σχεδόν από το χώρο. once in a lifetime δηλαδή...
PS: και φαίνεται οτι αυτές οι ομάδες (ίκαρος-καβάλα-κολοσσός-γηραιός ακόμα και το μαρούσσι με τον αντ1 βαλανε κάτι στην άκρη για ώρα ανάγκης...
)
όσον αφορά τη δεύτερη πτυχή αυτού που λες, εδώ έχω να καταλογίσω ένα μέσα σε εισαγωγικά λάθος του τεχνικού τημ. χαλάνε το μπάτζετ όλο το καλοκαίρι μην αφήνοντας ούτε ένα ευρώ για μία πιθανή (ή και 2) αλλαγή μέσα στη σεζόν. το βάζω σε εισαγωγικά γιατί με 1 μύριο μπάτζετ θα πεί κανείς θέλεις να σου περισσέψουνε κιόλας? όχι αλλά από την άλλη το να πετύχεις 100% σε 3 ξένους (όταν ας πούμε κανείς από τους φετινούς 3 δεν έχει ξαναπαίξει ελλάδα) είναι σαν να είσαι ο peter eastgate στα 21 σου, να παίζεις Poker μόλις 1.5 χρόνο, να πάρεις το WSOP, 9.5 μύρια δολλάρια και να αποσυρθείς μετά αμέσως σχεδόν από το χώρο. once in a lifetime δηλαδή...
PS: και φαίνεται οτι αυτές οι ομάδες (ίκαρος-καβάλα-κολοσσός-γηραιός ακόμα και το μαρούσσι με τον αντ1 βαλανε κάτι στην άκρη για ώρα ανάγκης...
- Aureliano Buendia
Βασικά δεν είναι γούστα, είναι αμιγώς κοινή λογική και μπασκτική γνώσηpalok έγραψε:ο bramos αυτός είναι. όσον αφορά τον Green ναι έχει αυτό το πρόβλημα. απλά προτιμώ έναν ανακατωσούρα που δίνει 7 ασσιστ (και maitre του pick@roll) και κάνει και 5 λάθη παρά τον βασικό μου Playmaker να κατεβάζει απλά τη μπάλα και να δίνει 1,4 ασσιστ (ίδιο δηλαδή assist/λάθος ratio)... γούστα είναι αυτά...
Εξυπακούεται πως και σε εμένα μου φαίνεται αστείο ο άσσος μου να αγνοεί το pick n roll, να αδυνατεί να βγάλει αιφνιδιασμό, να έχει ως μόνο (φημολογούμενο) προσόν το mid range shoot, να τα σπάει από τα 6,75 κτλ
Αν παίρναμε Green θα πετούσα τη σκούφια μου.
Σε μία φιλολογική συζήτηση, εξέφρασα την αντίρρηση μου με κάποιες πτυχές του παιχνιδιού του.
Σε ιδανικές συνθήκες θα επέλεγα κάποιον άλλο.
Αλλά απέχουμε πολύ από αυτές τις συνθηκες ούτως ή άλλως.
Και συμφωνώ πως δημιουγεί αίσθηση ασφυξίας στην ομάδα το ότι δεν υπάρχει (όντως δεν υπάρχει
Οι κανόνες του παιχνιδιού επιβάλλουν καίριες και έγκαιρες αλλαγές και προσθήκες ποιοτικών παικτών που για τον Α, Β, Χ, Ψ λόγο έχουν ξεμείνει στο ράφι.
Και εμείς τους αγνοούμε επιδεικτικά δυστυχώς.
από τα λίγα που μαθαίνω εγώ πάντως, και πάλι καλά να λες (στο θέμα του οικονομικού)....
Εμαθα οτι περιστερι, ηλυσιακος,μαρουσι εχουν κατω απο 400 χιλιαρικα μπατζετ 
όσο και να σου φαίνεται περίεργο, δεν μου ακούγεται παράλογο: 3 αμερικανοί των 50-60 χιλιάδων, 3-4 έμπειροι έλληνες των 40-50 χιλιάδων και άλλοι 5 μικρής ηλικίας από ένα 20ρικο...
PS: πόσο νομίζεις θα παίρνει ο καρύδας και ο παπανικολάου με τον τσιάκο? ή ο king που έπαιζε πριν 800 χρόνια στην ολύμπια? ο κυρίτσης είμαι περίεργος τι πήρε...
PS: πόσο νομίζεις θα παίρνει ο καρύδας και ο παπανικολάου με τον τσιάκο? ή ο king που έπαιζε πριν 800 χρόνια στην ολύμπια? ο κυρίτσης είμαι περίεργος τι πήρε...