Π.Α.Ο.Κ. - Ίκαρος Καλλιθέας 70-59 MVP-Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ίκαρος Καλλιθέας 70-59 MVP Σχόλια & Παραλειπό
θόδωρας 11 πόντοι-7 rebounds, gray 8 πόντοι-7 ασσιστ, marshall 18 πόντοι-4 rebounds-4 assist- 1 κλεψιμο και καλοί οι mcgrath-λάζος-δέδας. προσπάθησαν και οι αποστολίδης-dozier και ο μιχάλης με 1/2 τρίποντα
Ποτε εβγαλε αυτος 7 ασσιστ αλλο παιχνιδι εβλεπα εγω? με τιποτα η στατιστικη ειναι λαθος και δεν ξερω το λογο εκτος αν ολες του τις πασες τις εδωσε στο πρωτο τριλεπτο του τριτου δεκαλεπτου που δεν ειδα.
Ποτε εβγαλε αυτος 7 ασσιστ αλλο παιχνιδι εβλεπα εγω? με τιποτα η στατιστικη ειναι λαθος και δεν ξερω το λογο εκτος αν ολες του τις πασες τις εδωσε στο πρωτο τριλεπτο του τριτου δεκαλεπτου που δεν ειδα.
αφού ρε κορίνθιε εγώ έμαθα οτι έβλεπες τον ρούλη στα σέρρας την ώρα του παιχνιδιού και είχες και ερασπορ συνέχεια γι ανα ακούς τι γίνεται στη ρόδο...
PS: κατέβασμα της μπάλας, screen ψηλά και σουτάκι μέσα (γιατί Pick@roll ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ). σε χαλάει αν το κάνει με πάνω από 55 % ευστοχία στα δίποντα και ένα 38 στα τρίποντα? και ας μην κάνει τίποτε άλλο...

PS: κατέβασμα της μπάλας, screen ψηλά και σουτάκι μέσα (γιατί Pick@roll ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ). σε χαλάει αν το κάνει με πάνω από 55 % ευστοχία στα δίποντα και ένα 38 στα τρίποντα? και ας μην κάνει τίποτε άλλο...
Δεν ειναι αυτη η δουλεια που θελει η ομαδα απο αυτον ρε θωμα, ασχετα αν αυτο το κανει καλα.
Υπαρχει και η αλλη λυση βεβαια να αποκτηθει ενας κοινοτικος ποιντ γκαρντ χωρις να αντικατασταθει ο γκρει και να αποκτησουμε σουπερ περιφερειακη γραμμη για τα δεδομενα της ομαδας.
Υ.Γ Δεν ασχολουμε με μικρες ομαδες μονο τα σκορ ειδα
Υπαρχει και η αλλη λυση βεβαια να αποκτηθει ενας κοινοτικος ποιντ γκαρντ χωρις να αντικατασταθει ο γκρει και να αποκτησουμε σουπερ περιφερειακη γραμμη για τα δεδομενα της ομαδας.
Υ.Γ Δεν ασχολουμε με μικρες ομαδες μονο τα σκορ ειδα

-
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ίκαρος Καλλιθέας 70-59 MVP-Σχόλια & παραλειπό
Δεν το είδα, δεν ξέρω, δε λέω τίποτα περισσότερο από ένα μπράβο. Αυτό μας έλειπε να μην κερδίσουμε εντός τον Ίκαρο.
Αύριο (Κυριακή) στις 13:00, στο novasports3 θα δείξει το παιχνίδι σε επανάληψη.
Αύριο (Κυριακή) στις 13:00, στο novasports3 θα δείξει το παιχνίδι σε επανάληψη.
- Aureliano Buendia
Νίκη όπως οφείλαμε, ικανοποίηση για όσα χρήζουν ικανοποίησης και συνεχίζουμε.
Στα θετικά
-η υποψία πως μπορούμε να μην είμαστε αφόρητα μονοδιάστατοι.
-η διάθεση να καθαρίσουμε από νωρίς το παιχνίδι και να μην δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα για 40'
-η επαναδραστηριοποίηση Γκετσέφσκι και Μάρσαλ
Στα θετικά
-η υποψία πως μπορούμε να μην είμαστε αφόρητα μονοδιάστατοι.
-η διάθεση να καθαρίσουμε από νωρίς το παιχνίδι και να μην δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα για 40'
-η επαναδραστηριοποίηση Γκετσέφσκι και Μάρσαλ
- DimisK
- Επικοινωνία:
Είναι από τα ματς που δεν πρέπει να συζητάμε αν θα κερδίσουμε ή όχι. Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, το πράγμα πήγε όπως το περίμενα, τίποτα περισσότερο, τίποτε λιγότερο. Η ομάδα θέλει ακόμα πολύ δουλειά, ο Σούλης είναι ότι καλύτερο μπορούσαμε να έχουμε αυτή τη στιγμή στον πάγκο. Σε ένα πρωτάθλημα 3 ταχυτήτων, το να κρατηθούμε στη 2η θέλει πολύ πολύ δουλειά.Και φυσικά χρήματα. Και φυσικά να μην σε κυνηγούν φαντάσματα του παρελθόντος βλ. Ταπούτος και σια.. Η φετινή χρονιά για την ομάδα μας είναι ένας μεγάλος γρίφος...
ΥΓ: Το αίμα νερό δεν γίνεται Κώστα και Θωμά μου. Και πάλι εδώ. Και σας ευχαριστώ για όλα. Ξέρετε εσείς...
ΥΓ: Το αίμα νερό δεν γίνεται Κώστα και Θωμά μου. Και πάλι εδώ. Και σας ευχαριστώ για όλα. Ξέρετε εσείς...
έχουμε παίξει πόσους? 7-8 αγώνες πλέον + καμια 10αρια φιλικά. ε λοιπόν αυτή τη δουλειά που έχεις εσύ στο μυαλό σου (όπως και κάθε λογικός άνθρωπος που μπορεί να μεταφράσει τη λέξη "play making") νομίζω δεν μπορεί να την κάνει ο justin (ο μπατής και ο καρύδας την κάνουνε 10 φορές καλύτεραobanebane έγραψε:Δεν ειναι αυτη η δουλεια που θελει η ομαδα απο αυτον ρε θωμα, ασχετα αν αυτο το κανει καλα.

PS: dimis welcome back, μας είχες παραμελήσει το τελευταίο καιρό εμάς τους ταλαίπωρους μπασκετικούς ...

Και καλά σας έκανε.
DimisK, μου έδωσες πολύ χαρά. Κάποτε κάποιος αδερφός εδώ μέσα, μου έγραψε κάτι που μου έμεινε και που ταιριάζει και στην περίπτωσή σου: Διανύσαμε πολύ δρόμο μαζί, καλώς (ξανα)ήρθες.

DimisK, μου έδωσες πολύ χαρά. Κάποτε κάποιος αδερφός εδώ μέσα, μου έγραψε κάτι που μου έμεινε και που ταιριάζει και στην περίπτωσή σου: Διανύσαμε πολύ δρόμο μαζί, καλώς (ξανα)ήρθες.

Ένας καλός ΠΑΟΚ με έναν ποιο αδύναμο αντίπαλο που ήρθε χωρίς ψυχολογία με απουσία του Κάρολ ο ποίος δίνει ανάσες στον Καλαμπόκη το παιχνίδι κρίθηκε από την αρχή στο 14-1. Η άμυνα κλείδωσε στον πάνω Καλαμπόκη και έβαλε μόνο 2 πόντους. Ο ΜακΑλαρνι πολύ καλός με πολύ ωραίο στυλ. Ο Λυκογιάννης θα βλέπει εφιάλτες με τον Μάρσαλ που και στο κύπελλο πρώτος σκόρερ ήταν με 24. Όσο αφορά εμάς ήταν ένα εύκολο απόγευμα μπράβο στον Σούλη για το ροτέισον που δεν κούρασε τους παίκτες βλέποντας την Ροάν. Μπράβο στην σταδιακή μεταμόρφωση του Γκρέυ 7 ασίστ και ας μας τα μούσκεψε στα 3ποντα με 0/4. Η διαιτησία χάλια-αστεία και ίσως να αδίκησε κ λίγο τον Ίκαρο.
Στα πηγαδάκια άκουσα πως τον Τουτζιαράκη τον είχαμε δει κ εμείς αλλά..... ένα λάθος σφύριγμα κατα μας προκάλεσε την αντίδραση των χιλιάδων οπαδών και δεν άκουσα. Φαντάζομαι για οικονομικούς λόγους γιατί νομίζω πως πέρασε κ από Μαρούσι εκτός αν είδαμε το Καλλέ σαν ποιο μεγάλο ταλέντο.
στον κόσμο ούτε τους 1000 δεν φτάσαμε
Στα πηγαδάκια άκουσα πως τον Τουτζιαράκη τον είχαμε δει κ εμείς αλλά..... ένα λάθος σφύριγμα κατα μας προκάλεσε την αντίδραση των χιλιάδων οπαδών και δεν άκουσα. Φαντάζομαι για οικονομικούς λόγους γιατί νομίζω πως πέρασε κ από Μαρούσι εκτός αν είδαμε το Καλλέ σαν ποιο μεγάλο ταλέντο.

Και πολλά είπες!!!
Κατά τα άλλα στο πρώτο μέρος (που πρόλαβω να δω εγώ) είμασταν αυτοί που έπρεπε και μάθαμε στα εντός έδρας παιχνίδια.. Πιεστικοί, με καλή κυκλοφορία και πολλά ελεύθερα σουτ..
Πάντως, το γεγονός ότι έχουμε πρόβλημα στην οργάνωση δεν μπορεί να μου το αναιρέσει κανείς από το μυαλό!
Αντε να δούμε αύριο πόσοι νοματαίοι θα είμαστε!
Κατά τα άλλα στο πρώτο μέρος (που πρόλαβω να δω εγώ) είμασταν αυτοί που έπρεπε και μάθαμε στα εντός έδρας παιχνίδια.. Πιεστικοί, με καλή κυκλοφορία και πολλά ελεύθερα σουτ..
Πάντως, το γεγονός ότι έχουμε πρόβλημα στην οργάνωση δεν μπορεί να μου το αναιρέσει κανείς από το μυαλό!
Αντε να δούμε αύριο πόσοι νοματαίοι θα είμαστε!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Εσύ και 5-6 ακόμα...φταίτε! Σ' ευχαριστώ πολύ....kostasff έγραψε:DimisK, μου έδωσες πολύ χαρά. Κάποτε κάποιος αδερφός εδώ μέσα, μου έγραψε κάτι που μου έμεινε και που ταιριάζει και στην περίπτωσή σου: Διανύσαμε πολύ δρόμο μαζί, καλώς (ξανα)ήρθες.

- Aureliano Buendia
Μπορεί να μην έχουμε κοινές αναμνήσεις από τα πρώτα χρόνια του site αδερφέ Dimisk, αλλά σε επανακαλωσορίζω και εγώ στα μπασκετικά λημέρια.
Ένας εξαίρετος συζητητής με άποψη και περιέργεια να μάθει και τις υπόλοιπες απόψεις είναι πάντοτε τεράστιο κέρδος.
Ένας εξαίρετος συζητητής με άποψη και περιέργεια να μάθει και τις υπόλοιπες απόψεις είναι πάντοτε τεράστιο κέρδος.

+++++++++++++++++
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
αυτό είναι το πλέον σημαντικό, νομίζω. κάνοντας μία βόλτα στα αντίστοιχα ποδοσφαιρικά τόπικ (ιδίως μετά από οδυνηρή ήττα όπως η χτεσινή) σε πιάνει μελαγχολία...Aureliano Buendia έγραψε:Ένας εξαίρετος συζητητής με άποψη και περιέργεια να μάθει και τις υπόλοιπες απόψεις είναι πάντοτε τεράστιο κέρδος.
Α και όπως λέει και μία άλλη τραγουδιάρα ψυχή του φόρουμ: ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ και ας διαφέρει 100 % από την άποψη των και καλά οιδημόνων. μην μασάτε, δεν είναι κανείς ο συρίγος εδώ μέσα. όλοι το ίδιο μπάσκετ βλέπουμε και την ίδια ομάδα αγαπάμε!!!!
Και πως ξέρεις ποιος κρύβεται πίσω από το "Aureliano Buendia"????palok έγραψε:δεν είναι κανείς ο συρίγος εδώ μέσα.