Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Μακαρι να βγω ψευτης, αυτον τον παικτη εγω δεν τον πιστευω. Δεν νομιζω οτι μπορει να βοηθησει την ομαδα. Χωρις ιχνος αντιπαραθεσης..μακαρι..αλλα δεν το βλεπω.
καλησπερα.λιγο ασχετο αυτο αλλα παροτι το ποιημα που ανεβασε ο ολι ειναι υπεροχο πρεπει να ξερουμε πως δεν το εχει γραψει ο παμπλο νερουντα αλλα καποιος αγνωστος. ο νερουντα ηταν τεραστιος ποιητης αλλα το συγκερκιμενο δεν του ανηκει! ο cristiano παντως, μου αρεσε καπως. σιγουρα του λειπουν παιχνιδια αλλα φενεται οτι εχει τη μακρινη μπαλια και το κρατημα της μπαλας. ετσι κ αλλιως απο οτι θυμαμαι εχει συμβολαιο για 2 χρονια ακομα οποτε θα εχουυμε χρονο να τον δουμε μιας και δεν νομιζω πως βρισκεται στους αμεσα υποψηφιους προς αποχωρηση.
Διασωθείς, μαζί με τον Τσιρίλο. Συνεχίζει να με προβληματίζει σαν παίκτης, ως προς το αν κάνει για τον ΠΑΟΚ και ειδικά αν κάνει για εξτρέμ αφού είναι "βαρύς". Χτες, όμως, αυτές οι δύο εύστοχες μακρινές μπαλιές ήταν κάτι που μου είχε λείψει πολύ... Θα δείξει...
Χαλαρώστε με τον Τάτο επιτέλους...
Κεφάλι κάτω και τρέξιμο μόνο σε ομάδες όπως ο Ατρόμητος ταιριάζουν για αυτό όποτε πρέπει να κάνει κάτι παραπάνω από αντεπίθεση ο Ατρόμητος παίρνει τα @@@@ του...
Κάνει μπαμ ότι ο παίκτης αυτός χρειάζεται περισσότερα παιχνίδια με την ομάδα και μάλιστα δείχνει ότι μπορεί να προσφέρει, γιατί έχει καλή πάσα και αυτό - δυστυχώς - είναι προσόν που το έχουν λίγοι...
ΑποστόληςΑ έγραψε:Κάνει μπαμ ότι ο παίκτης αυτός χρειάζεται περισσότερα παιχνίδια με την ομάδα και μάλιστα δείχνει ότι μπορεί να προσφέρει, γιατί έχει καλή πάσα και αυτό - δυστυχώς - είναι προσόν που το έχουν λίγοι...
Αν και δεν πολυγουστάρω να γράφω σε τόπικ παικτών, μάλλον έχεις δίκιο σε αυτό που υπογράμμισα. Στο άλλο δεν έχω άποψη.