I agree brothersdj_timo έγραψε:Lord_GayrosSlayer έγραψε:+1000000000000000000000000000000000000Maximus έγραψε:Η ομαδα εχει παγιδευτεί σε μια κατάσταση "μου λείπει η γκομενα μου (Σαντος) και παω στα ιδια μέρη μπας και ζήσω τον χαμένο έρωτα" και πολυ απλα δεν εχει προχωρησει στην επόμενη μέρα και να την ξεπερασει την παλιογκόμενα!
Περιμενω εναν κανονικο προπονητη να καταστρώσει ενα κωλοπλάνο της προκοπής, να χωσει τον Σαλπιγγιδη εκει μεσα σε οποια θέση ταιριάζει και έτσι να τον κρίνουμε και εμεις πιο αντικειμενικά...
Η πιο σωστή άποψη που έχω ακούσει..
Η μονη σωστη σημερα θα ελεγα
9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- paoki_sweden
Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης
Εσυ μανατζερ που εφαγε ακυρο απο τον Σαλπι εισαι ή εχθρος του και τον κραζεις συνεχεια?
Ρε πλακα εχει μερικες φορες. Τον υπερασπιζομαι οταν δεχεται κριτικη χωρις λογο απο μερικους που περιμενουν μια γκελα να πεσουν πανω του. Σημερα ειπα για χιλιοστη φορα οτι ηταν κακος, που ειδες υπερασπιση? Το οτι ανεφερα οτι πηρε ΜΙΑ μονο σωστη μπαλια και εκανε λαθος κοντρολ το θεωρεις υπερασπιση? Το οτι οι υπολοιποι πετουσαν αετο εκτος ελαχιστων, το παραλειπουμε? Οχι, με το που γινει η γκελα καποιοι μετατρεπονται σε χειροτερους απο εχθρους και βγαζουν ολη τη χολη.
Ρε πλακα εχει μερικες φορες. Τον υπερασπιζομαι οταν δεχεται κριτικη χωρις λογο απο μερικους που περιμενουν μια γκελα να πεσουν πανω του. Σημερα ειπα για χιλιοστη φορα οτι ηταν κακος, που ειδες υπερασπιση? Το οτι ανεφερα οτι πηρε ΜΙΑ μονο σωστη μπαλια και εκανε λαθος κοντρολ το θεωρεις υπερασπιση? Το οτι οι υπολοιποι πετουσαν αετο εκτος ελαχιστων, το παραλειπουμε? Οχι, με το που γινει η γκελα καποιοι μετατρεπονται σε χειροτερους απο εχθρους και βγαζουν ολη τη χολη.
tonygr έγραψε:παιδια ειναι απλα τραγικος .... ειμαι απο αυτους που στηριζαν το να ερθει ο σαλπι στην ομαδα με οποιο κοστος αλαλ δυστυχως ειναι απλα απαραδεκτος ..... ειναι στο μονο σημιο που δεν φταιει ο προπονητης .. το να εχεις το γκολ δεν εχει να κανει με τον δερμι η τον χαβο η οποο στο πουτσο εχεις σαν προπονητη.... το εχεις η οχι.... εδω το τραγικο ειναι οτι ακομη δεν μπορουμε να καταλαβουμε που στον πουτσο παιζει αυτο το παιδι!!! τον εβαζε ο παυλος δεξια τον εβαλε μεχρι αι αριστερα .. ελεγε δεν μπορω κοουτς εγω ειμαι φορ ... τον εβαέ πανπολλες φορες κορφη τα @@@@@@ μου ...ΤΙΠΟΤΑ ... παιδια απλα δεν ειναι ενα δεν ειναι δυο εναι πλεν ενας γυρος που δεν εχει κανει τιποτα... και στην ευρωπη τα ιδια!!! θελουμε φορ αμεσα και φυσικα προπονητη ... ακομα περιμενω το μεγαλο ονοαμ που θα ερχοταν μετα τον παυλο!!.... ΦΟΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ αμεσα ....
Συμφωνω αλλα θελω να δω αυτον οπως και τους υπολοιπους με σωστο επιθετικο προσανατολισμο και δουλεμενες φασεις οπως ειχαμε επι σαντος και μετα θα πεσει κριτικη. Ο καημενος ο Βιερινια σημερα δεν ηξερε που να πρωτοτρεξει τι να λεμε τωρα..
- nyxteridas
Μιας και μετά από μια δύσκολη μέρα στην δουλειά δεν υπάρχει και πολύ όρεξη για έξω, προτείνω στον Δημητράκη να αράξει σπίτι και να δει μία πολύ καλή ταινία
[youtube]7c2_B_cWK_M[/youtube]
-
Εχθρος του ειμαι γιατι ειναι προδοτης....αλλα δεχτηκα να κανω τν μαλακα στο γηπεδο για χαρη του επειδη η μεταγραφη του θα αξιζε και καλα αγωνιστικα....αλλα ειναι ισως ο χειροτερος επιθετικος μας τα τελευταια χρονια....και οι αλλοι που αναφερεις οτι ηταν χειροτεροι δν πληρωνονται 800χιλ το χρονο οπως αυτος....
σε στηριζουμε πριν ακομη ερθεις. εχουμε μαλωσει μεταξυ μας για παρτυ σου.
συγκεντρωσου και ξεπληρωσε την στηριξη. εχεις υποχρεωση να το κανεις.
συγκεντρωσου και ξεπληρωσε την στηριξη. εχεις υποχρεωση να το κανεις.
-
Ρε dj Timo θα μας πεις τελικα γιατι εισαι τοσο φανατικος υποστηρικτης του?Sτα 5 σχολια στο τοπικ του επαγγελματια,τα 3 τα σχολιαζεις...Ειπαμε πουλεν σου αλλα οχι και τυφλος φανατισμος για παρτη του...
Τέτοια λάθη και κολοτουμπες απο τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ ποτέ ξανά σπυρο, τι σημαίνει το δειχτικός? Αποδεχτικες έναν προδότη? Και αισθάνεσαι καλά με την πάρτη σου ?
-
Δεχτηκα να μν τν κραζω στο γηπεδο αφου τλκ ηρθε για να μν προκαλεσω κακο στν ομαδα....δν μπορουσα να κοψω το γηπεδο για τν παρτη του...
gate4mitsos έγραψε:Ρε dj Timo θα μας πεις τελικα γιατι εισαι τοσο φανατικος υποστηρικτης του?Sτα 5 σχολια στο τοπικ του επαγγελματια,τα 3 τα σχολιαζεις...Ειπαμε πουλεν σου αλλα οχι και τυφλος φανατισμος για παρτη του...

nyxteridas έγραψε:Μιας και μετά από μια δύσκολη μέρα στην δουλειά δεν υπάρχει και πολύ όρεξη για έξω, προτείνω στον Δημητράκη να αράξει σπίτι και να δει μία πολύ καλή ταινία

βλεπω οι αρδ μας εχουν πρηξει με τον Μουσλι και τα 80.000 Ε που κοστιζει καθε γκολ του... αν ειναι δυνατον τι σκεφτονται
εδω ενα γκολ του κοστισε -2.000.000 δηλαδη μας τα εδωσε κιολας...
να δω μηπως τα γκολ του ''δικου'' τους, του κοντου που μας πρηξαν κοστισουν παραπανω...
σορι που πεφτω επιπεδο το μπακαλιστικο αλλα οταν βλεπω τετοια αρθρα σε σαητ του ΠΑΟΚ τι να πω (ακου ποσο κοστιζουν τα γκολ)
εδω ενα γκολ του κοστισε -2.000.000 δηλαδη μας τα εδωσε κιολας...
να δω μηπως τα γκολ του ''δικου'' τους, του κοντου που μας πρηξαν κοστισουν παραπανω...

σορι που πεφτω επιπεδο το μπακαλιστικο αλλα οταν βλεπω τετοια αρθρα σε σαητ του ΠΑΟΚ τι να πω (ακου ποσο κοστιζουν τα γκολ)
NearlyGod έγραψε:Τέτοια λάθη και κολοτουμπες απο τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ ποτέ ξανά σπυρο, τι σημαίνει το δειχτικός? Αποδεχτικες έναν προδότη? Και αισθάνεσαι καλά με την πάρτη σου ?
Ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα σωστα? Η μονο οταν συμφωνουμε? τον εφερε ο ζαγορακης, αν δεν το γουσταρεις μη στηριζεις. Κραζοντας στο γηπεδο στον ΠΑΟΚ κανεις κακο οχι στον ιδιο.
-
dj_timo έγραψε:gate4mitsos έγραψε:Ρε dj Timo θα μας πεις τελικα γιατι εισαι τοσο φανατικος υποστηρικτης του?Sτα 5 σχολια στο τοπικ του επαγγελματια,τα 3 τα σχολιαζεις...Ειπαμε πουλεν σου αλλα οχι και τυφλος φανατισμος για παρτη του...οκ ρε φιλε το οτι θα φταναμε σε σημειο να κραζουμε ο ενας τον αλλον γιατι ο καθενας υποστηριζει ή κριτικαρει εναν παιχτη του ΠΑΟΚ πλεον ειναι χαζο. Σορυ αμα ενοχλησε καποιους η θεση μου. Το σταματαω εδω. Fire away οι υπολοιποι
Δεν σε κραζω,απλα μου κανει εντυπωση το παθος σου για τον παιχτη,αρκετους παιχτες τους κραζει το φορουμ αλλα δεν βλεπω σε κανα τοπικ να υπαρχει τοσο τυφλη υποστηριξη ενος παιχτη εκτος του κοντου...