9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Sera4 »

τι να πω ρε παιδια καθομουν και εβλεπα τον μαυρο και εβλεπα και τον δικο μας και πραγματικα τον λυπηθηκα....ουτε κοντρολ ουτε κινηση ουτε εκρηξη ουτε τπτ...αμα υπηρχε φωτογραφια της τραγικοτητας ειμαι σιγουρος οτι θα εβλεπα τη μουτσουνα σου σε πρωτο πλανο...συγχαρητηρια στον μανατζερ σου και στους αρδ για ολο το σκηνικο της περηφανης επιστροφης σου...σε εμας κολλαει γαντι αυτο που λενε και κερατας και δαρμενος...με τις υγειες μας και καλοχωνευτος τωρα ειναι αργα για δακρυα ''στελλα''... :ugeek: :ugeek:

υγ συντομο κουιζ-ανεκδοτο : καλυτερος ελληνας επιθετικος με 15 τεμαχια σιγουρα τη χρονια...το δωρο θα ειναι εκπληξη :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Τραγικοί σήμερα γενικά αλλά ο επιθετικός δε χρειάζεται προπονητή για να βάλει ένα τετ α τετ και να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Maximus έγραψε:
Περιμενω εναν κανονικο προπονητη να καταστρώσει ενα κωλοπλάνο της προκοπής, να χωσει τον Σαλπιγγιδη εκει μεσα σε οποια θέση ταιριάζει και έτσι να τον κρίνουμε και εμεις πιο αντικειμενικά...
Συγνώμη αδερφέ, αλλά διαφωνώ στο συγκεκριμένο.
Ο παίχτης κρίνεται με βάση τη θέση του και το πόσο καλά την παίζει. (τη θέση :mrgreen: ).
Μέχρι τώρα, δεν παίζει καλά. Ναι δεν φταίει μόνο αυτός, φταίει και η ομάδα, αλλά να το πω άλλιως.

Αν ήταν άλλος στη θέση του κι έπαιρνε τα λεφτά που παίρνει, πόσο Φρούνζα θα τον λέγαμε;;;!!!!!
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Ατρόμητσος
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

Δεν εχει θεση ο ανθρωπος τι να λεμε τωρα... ειναι παιχτης χωρις θεση... μου θυμιζει τον Λακη
μονο ταχυτητα... μπαλα 0...

δεν μπορει χωρις παιχτη διπλα του... φανηκε απο δυο κινησεις του Παπαζογλου (που δεν κανει) ποια ειναι η διαφορα του τι κανει ενας παικτης κορυφης (9αρι)

ΜΟΥΣΛΙ ΓΥΡΝΑ................ Η ΠΑΡΤΕ ΦΟΡ ΚΑΛΥΤΕΡΟ αν μπορειτε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Boksic4 την Κυρ 28 Νοέμ 2010, 20:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
NearlyGod

Δημοσίευση από NearlyGod »

Αν έχεις ΛΙΓΗ τσίπα πάνω σου , Δεκέμβριο ζητάς να μείνεις ελεύθερος

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Δευ 29 Νοέμ 2010, 13:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: φρονιμα...
Άβαταρ μέλους
crabsody_in_blue

Δημοσίευση από crabsody_in_blue »

Δυστυχώς ο Σάλπι είναι σε κακή κατάσταση. Αυτό που έχασε πάλι σήμερα δεν χάνεται με τίποτα... Ας κάτσει λίγο πάγκο να ξεκουραστεί.
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Τον αντιπαθω απο τοτε που εφυγε απο την ομαδα.Ακομα και οταν ηρθε το καλοκαιρι δεν αλλαξα αποψη και κατηγορησα την διοικηση για την επιστροφη του.Οταν αρχισαν τα ματς με τον αγιαξ αποφασισα να μην κραζω κτλ και να δειξω υπομονη γιατι μας ειχε δειξει οτι το κατεχει στην προηγουμενη θητεια του στην ομαδα.Δυστυχως εχει προσφερει λιγοτερα απο τον Σαλμον ενω παιρνει πολυ περισσοτερα απο ολους τους παιχτες της ομαδας...

Στο χαιδεμα του αβρααμ στο καραισκακη και στο να πανηγυριζει σαν τρελος τα γκολ του στην γαμωεθνικη μια χαρα καλος ειναι...

Αν ηταν ξενος με την ιδια προσφορα δεν ξερω τι θα ειχε απογινει στην ομαδα...

Και μην διαβαζω οτι Βιειρινια και Ζαρ και Κριστιανο και ξερω γω ηταν και αυτοι τραγικοι σημερα γιατι αυτοι ουτε θεωρουνται οι καλυτεροι επιθετικοι της ελλαντας,ουτε παιρνουν 800 χιλιαρικα ουτε εχουν την εμπειρια του επαγγελματια απο την Πολιχνη ουτε περιμενω να δωσουν αυτα που περιμενα απο τον κοντο...

ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ

ΥΓ μην ξεχνατε οτι οταν τον πηρε η ΠΑΕ ολοι λεγαμε οτι ειναι το παραπανω βημα για το πρωταθλημα και ξερω γω.Αμα βλεπετε κανα παραπανω βημα για τον τιτλο απο τον επαγγελματια πειτε το μου..
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

παντως ανεβαζει ενα επιπεδο την ομαδα...μονο που αυτη ειναι η αντιπαλη... :ugeek: :ugeek:
NearlyGod

Δημοσίευση από NearlyGod »

crabsody_in_blue έγραψε:Δυστυχώς ο Σάλπι είναι σε κακή κατάσταση. Αυτό που έχασε πάλι σήμερα δεν χάνεται με τίποτα... Ας κάτσει λίγο πάγκο να ξεκουραστεί.
Να κάτσει σπίτι του ο προδότης
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Lord_GayrosSlayer έγραψε:
Maximus έγραψε:Η ομαδα εχει παγιδευτεί σε μια κατάσταση "μου λείπει η γκομενα μου (Σαντος) και παω στα ιδια μέρη μπας και ζήσω τον χαμένο έρωτα" και πολυ απλα δεν εχει προχωρησει στην επόμενη μέρα και να την ξεπερασει την παλιογκόμενα!
Περιμενω εναν κανονικο προπονητη να καταστρώσει ενα κωλοπλάνο της προκοπής, να χωσει τον Σαλπιγγιδη εκει μεσα σε οποια θέση ταιριάζει και έτσι να τον κρίνουμε και εμεις πιο αντικειμενικά...
+1000000000000000000000000000000000000

Η πιο σωστή άποψη που έχω ακούσει.. :pano:

Η μονη σωστη σημερα θα ελεγα
Άβαταρ μέλους
sakisxxx

Δημοσίευση από sakisxxx »

crabsody_in_blue έγραψε:Δυστυχώς ο Σάλπι είναι σε κακή κατάσταση. Αυτό που έχασε πάλι σήμερα δεν χάνεται με τίποτα... Ας κάτσει λίγο πάγκο να ξεκουραστεί.
++++++++++++++++++++++++++++1926
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Sera4 έγραψε:παντως ανεβαζει ενα επιπεδο την ομαδα...μονο που αυτη ειναι η αντιπαλη... :ugeek: :ugeek:
Μοντερειτορ Sera ανεξαρτητως της γνωμης σου για τον παιχτη (που δεν ηταν καλος σημερα ασχετα αν πηρε μια πασα σωστη σε ολο το ματς και δεν εκανε καλο κοντρολ), ξεχναμε τους κανονες του φορουμ περι παικτων του ΠΑΟΚ οταν προκειται για τον Σαλπι?
spiros1989

Δημοσίευση από spiros1989 »

μανατζερ του εισαι εσυ και τν υπερασπιζεσαι συνεχεια η κανας ξαδερφος???
Άβαταρ μέλους
tonygr

Δημοσίευση από tonygr »

παιδια ειναι απλα τραγικος .... ειμαι απο αυτους που στηριζαν το να ερθει ο σαλπι στην ομαδα με οποιο κοστος αλαλ δυστυχως ειναι απλα απαραδεκτος ..... ειναι στο μονο σημιο που δεν φταιει ο προπονητης .. το να εχεις το γκολ δεν εχει να κανει με τον δερμι η τον χαβο η οποο στο πουτσο εχεις σαν προπονητη.... το εχεις η οχι.... εδω το τραγικο ειναι οτι ακομη δεν μπορουμε να καταλαβουμε που στον πουτσο παιζει αυτο το παιδι!!! τον εβαζε ο παυλος δεξια τον εβαλε μεχρι αι αριστερα .. ελεγε δεν μπορω κοουτς εγω ειμαι φορ ... τον εβαέ πανπολλες φορες κορφη τα @@@@@@ μου ...ΤΙΠΟΤΑ ... παιδια απλα δεν ειναι ενα δεν ειναι δυο εναι πλεν ενας γυρος που δεν εχει κανει τιποτα... και στην ευρωπη τα ιδια!!! θελουμε φορ αμεσα και φυσικα προπονητη ... ακομα περιμενω το μεγαλο ονοαμ που θα ερχοταν μετα τον παυλο!!.... ΦΟΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ αμεσα ....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”