υγ συντομο κουιζ-ανεκδοτο : καλυτερος ελληνας επιθετικος με 15 τεμαχια σιγουρα τη χρονια...το δωρο θα ειναι εκπληξη

Συγνώμη αδερφέ, αλλά διαφωνώ στο συγκεκριμένο.Maximus έγραψε:
Περιμενω εναν κανονικο προπονητη να καταστρώσει ενα κωλοπλάνο της προκοπής, να χωσει τον Σαλπιγγιδη εκει μεσα σε οποια θέση ταιριάζει και έτσι να τον κρίνουμε και εμεις πιο αντικειμενικά...
Να κάτσει σπίτι του ο προδότηςcrabsody_in_blue έγραψε:Δυστυχώς ο Σάλπι είναι σε κακή κατάσταση. Αυτό που έχασε πάλι σήμερα δεν χάνεται με τίποτα... Ας κάτσει λίγο πάγκο να ξεκουραστεί.
Lord_GayrosSlayer έγραψε:+1000000000000000000000000000000000000Maximus έγραψε:Η ομαδα εχει παγιδευτεί σε μια κατάσταση "μου λείπει η γκομενα μου (Σαντος) και παω στα ιδια μέρη μπας και ζήσω τον χαμένο έρωτα" και πολυ απλα δεν εχει προχωρησει στην επόμενη μέρα και να την ξεπερασει την παλιογκόμενα!
Περιμενω εναν κανονικο προπονητη να καταστρώσει ενα κωλοπλάνο της προκοπής, να χωσει τον Σαλπιγγιδη εκει μεσα σε οποια θέση ταιριάζει και έτσι να τον κρίνουμε και εμεις πιο αντικειμενικά...
Η πιο σωστή άποψη που έχω ακούσει..
++++++++++++++++++++++++++++1926crabsody_in_blue έγραψε:Δυστυχώς ο Σάλπι είναι σε κακή κατάσταση. Αυτό που έχασε πάλι σήμερα δεν χάνεται με τίποτα... Ας κάτσει λίγο πάγκο να ξεκουραστεί.
Μοντερειτορ Sera ανεξαρτητως της γνωμης σου για τον παιχτη (που δεν ηταν καλος σημερα ασχετα αν πηρε μια πασα σωστη σε ολο το ματς και δεν εκανε καλο κοντρολ), ξεχναμε τους κανονες του φορουμ περι παικτων του ΠΑΟΚ οταν προκειται για τον Σαλπι?Sera4 έγραψε:παντως ανεβαζει ενα επιπεδο την ομαδα...μονο που αυτη ειναι η αντιπαλη... :ugeek: :ugeek: