Λοιπόν ας πώ και εγώ την γνώμη μου...
Κατ'αρχάς...Μπουσαιντί...Γιατί παίζει ακόμα? Να μου πείς πιον να βάλει αφου ο κ.Παπάς έκανε την δουλειά του στον αγώνα με την Καβάλα και άφησε τον Σναουτσνερ 4μήνες με ρίξη χιαστών...
Αλλα και πάλι...είναι σίγουρος πως είναι ποδοσφαιριστής? όποτε έπερνε μπάλα στα πόδια του ή λαθος πάσα θα έκανε,ή θα την έχανε εύκολα..Όσο για τις σέντρες του..τι να λέμε τωρα..
Τσιρίλο- Κοντρέρας : Άριστοι στα καθηκοντά τους....μας έσωσαν πολλές φορές..
Σακελαρίου: Προσπάθησε αλλα έκανε πολλά τραβηγμένα πράγματα (πχ. προσπαθούσε να παρει την μπάλα και να περάσει οποιον βρισκοταν μπροστά του..και αρκετές φορές έχανε την μπάλα..) . Όσο για τις σέντρες του...Στα ίδια με τον Μπουσαιντί..Αν και για να πω την αλήθεια,όταν έπεξε με βιγιαρρεάλ/πανιώνιο είχε πολύ καλες σέντρες...Χάλασε όμως...
Γκαρσία: Το πάλεψε,έκοβε,έδινε πάσες και προσπαθούσε να σπάσει την άμυνα....Αλλα δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του..
Φωτάκης: Χαμένος στους ωκεανούς....Και την πληρώσαμε με την κόκκινη που έφαγε..μιας και δεν μας έφταναν τα προβλήματα μας...ΒΙΤΟΛΟ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ!!
Κριστιάνο: Μετα απο τόσους τραυματιζμούς...τολμώ να πώ οτι ήταν αρκετά καλός..αμα πάρει παιχνίδια στα πόδια του μπορεί να βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ.
Ελ ζάρ: Τίποτα το σπουδαίο,εκτός απο εκέινη τη φάση απ τη σέντρα του Κριστιάνο..Νομίζω δεν κάνει για 10αρι...Ή Ίβιτς ή φωτάκης σ'αυτη τη θέση...
Βιειρινια: Προσπάθησε,έτρεχε,έκλεβε μπάλες,έδινε πάσες αλλα δεν μπορεί όλα μόνος του...δεν είναι ο μεσσι..
Σαλπι: Μια συνηθησμένη βραδιά του...τίποτα το σπουδαίο..ίσως να μην έπαιρνε τις μπαλιές που ήθελε,ίσως να έφταιγε κάτι άλλο, δεν ξέρω...
Χάβος: Τον κρίνουν πολοί για το οτι έβγαλε μπους και έβαλε ζουέλα...Δεν με παραξενεύει για να πω την αλήθεια..μιας και ο μπους απλά δεν έπεζε...ο Κοντρέρας πολυυυ καλύτερα τα πήγε απ αυτον σαν δεξί μπακ...
Το μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατι παίζουμε με σέντρες! 1,70 επίθεση με σέντρες? να ήταν ο Μουσλι να πώ εντάξει κάντε καμια σέντρα..αλλα βλέπω σε όλα τα ματς 10/30 σέντρες βρίσκουν κεφάλι...