joshua έγραψε:Ειλικρινα δεν εχω τιποτα προσωπηκο μαζι σου αλλα οσο ειναι εμπαθεια να συγκρινεις κουτσια με σαλπι, που κανεις δεν το εκανε παικτικα, αλλα μονο ως χρηματικο κοστος για τον ΠΑΟΚ, αλλο τοσο κουραστικο εχει καταντησει αυτο που κανεις εσυ.Ειναι μακραν ο χειροτερος παικτης του ΠΑΟΚ απο την αρχη της σεζον ειδικα σε σχεση τιμης-αποδοσης και εσυ επιμενεις να τον υπερασπιζεσαι και δεν μιλαω για το ηθικο της υποθεσης εκει εχεις δικιο και ποτε εγω δεν ασχοληθηκα και δεν με ενδιεφερε το συγκεκριμενο κομματι,αλλα για το αγωνιστικο.Οποιος δεν βλεπει οτι οι πιθανοτητες να πετυχει ως μεταγραφη πεζοντας κορυφη στην επιθεση οσο περναει και ο καιρος μειονονται δραματικα ειναι απλα τυφλομενος απο την προσωπικη του επιθυμια.Απο την αλλη για να παιξεις 4-4-2 πρεπει να αλλαξει η μιση εντεκαδα καθως οι μονοι ισως που εχουν θεση σε εναν τετοιο σχηματισμο ειναι ο βιτολο και καποιοι της αμυντικης γραμμης και επιπλεον παικτες για 4-4-2 κοστιζουν πολυ παραπανω καθως θα θες 10ρι με τα πνευμονια του βιτολο και τεχνικη ιβιτς,2 χαφ γραμμης επιπεδου ρομενταλ,καλα καλα ο βιερινια δεν χωραει σε 4-4-2 καθως ειναι ΚΛΑΣΣΙΚΟ εξτρεμ.Αξιζει ολα αυτα μονο και μονο για να χωρεσει ο σαλπι?Απαντησε μου εσυ.dj_timo έγραψε:αφου φτασαμε σε σημειο να βαζουμε στο ιδιο καζανι κουτσια και σαλπι τοτε η εμπαθεια περασε το οριο... η ειρωνεια παει συννεφο για παικτη του ΠΑΟΚ
Οσο γραφικο και κουραστικο ειναι να διαβαζω σχολια ειρωνικα και γεματα εμπαθεια συνεχως αλλο τοσο ειναι και που τον υπερασπιζομαι. Τα συνεχομενα κραξιματα μερικων συγκεκριμενων δηλαδη δεν τα παρατηρητε αλλα μολις γραψω κατι εγω γινομαι υπερασπιστης?
Και ναι αξιζει τον κοπο να βρεθει σχημα να χωρεσει ο καλυτερος ελληνας επιθετικος. Αν ημουν προπονητης θα ελεγα τι και πως. Εγω ξερω οτι αν παιζει με δευτερο επιθετικο βγαζει ματια. Τωρα το οτι δεν του εχουν δοθει 3 πεναλτι φετος, το οτι παιζουμε με σεντρες αναμεσα σε ψηλα σεντερ μπακαι το οτι δεν υπηρχε απο την αρχη επιθετικος προσανατολισμος δεν τα κοιταμε... τα 800 κοιταμε και το πως θα τον κραξουμε. Αυτο κουρασε. περισσοτερο απο εμενα να τον υπερασπιζομαι που στην ουσια υπερασπιζομαι εναν επιθετικο που εχει αποδειξει οτι με σωστη διαχειρηση ειναι οτι καλυτερο μπορεις να εχεις μπροστα.