Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από joshua »

Χωρις αραβικη πιτα oli να μην σου πω τι προπονητη θα παρεις.
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Και πριν 3 χρόνια δεν είχαμε Άραβες, αλλά είχαμε τουλάχιστον κανονικό προπονητή... άσχετα αν δεν μου άρεσε η ποδοσφαιρική του φιλοσοφία...
Τι φρούτο είναι πάλι αυτό;;; Δηλαδή μόνο αν έρθουν οι Άραβες θα πάρουμε κανονικό προπονητή;;; έλεος...
Άβαταρ μέλους
crabsody_in_blue

Δημοσίευση από crabsody_in_blue »

Έχεις λεφτά; => Παίρνεις προπονητή με όνομα.
Δεν έχεις; => Στηρίζεις τον Χάβο με πράξεις. Δηλαδή του δίνεις το ελεύθερο να γκαζώνει τους παίκτες ώστε να υπάρχει πειθαρχία.
kos

Δημοσίευση από kos »

Kolokotronis_4 έγραψε:Ζαγοράκη ξύσε το αριστερό σου και κάνε αέρα στο δεξί σου.
φτανει τοσο. τωρα βρες και φερε εναν
olivares έγραψε:Αληθινό Προπονητή
γιατι απο το πολυ ξυσιμο θα ματωσουν και απο τον πολυ αερα θα κρυωσουν.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ζαγορ νομιζω οτι σιγα σιγα εχεις χασει την ορεξη σου και την δυναμικη σου κατι που φενεται απο πολλα πραγματΑ οπως με το χαβο και τους διαιτητες..Για να μην φυγεις νυχτα(δυστηχως ισως γινει καποια στιγμη)κανε οτι μπορεις να κλεισεις την δουλεια με τους αραβες να ηρεμησουμε και εσυ αλλα και εμεις..
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Ας μεινει μεχρι το τελος της χρονιας ο Χαβος......Δεν προλαβαινει να αλλαξει κατι ο καινουργιος προπονητης σε τοσο λιγο καιρο....Αλλα απο του χρονου,ο μεγαλος προπονητης ειναι απαραιτητος!!!
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

είμαι ψύχραιμος μετά απο διπλό απο ατρόμητο στην τούμπα... :twisted: ,ας ξεχάσουμε τις 2 πρώτες θέσεις τελείως και με μία προσληψη ενός καλού προπονητή αν γίνει το γα.....νο deal με τους άραβες,αν όχι μου έρχονατι εύκολα 5 ονόματα παικτών που και καλα χρήματα παιρνουν και τπτ δεν προσφέρουν για να πάρουμε επιτέλους έναν κανονικό προπονητή όχι τρελό ονομα,δεν λέω οτι φταιει ο χάβος αλλά έτσι θα καεί σαν τον δέρμι στο χαλαρό.....
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Και θα ειναι κριμα γιατι ο χαβος δειχνει οτι το κατεχει. Απλως με ενα προπονητη δασκαλο διπλα του θα εξελιχτει πιστευω σε εναν πολυ καλο προπονητη μελλοντικα. Τωρα πρεπει να παραμεινει στον παγκο γιατι οποιος και να ερθει θα εχει το αλλοθι της πιστωσης χρονου, της μη δικης του επιλογης παικτων και λοιπα. Οποτε χαβινιο!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ χρειαζεται απο τωρα,οχι γιατι ο χαβος αδυνατει να αντεπεξελθει στις τρεχουσες προκλησεις της ομαδας,αλλά για να μην παει στραφι η επομενη χρονια.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

olivares έγραψε:Φέτος ήμουν πολύ καλό και υπομονετικό παιδί από την άνοιξη και μετά για αυτό και για τα Χριστούγεννα θα ήθελα να μου φέρεις έναν Αληθινό Προπονητή ώστε να ξυπνήσω το πρωί και να τον βρω σερβιρισμένο πλάι στο τζάκι χωρίς αραβική πίτα.
navigator11 έγραψε:ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ χρειαζεται απο τωρα,οχι γιατι ο χαβος αδυνατει να αντεπεξελθει στις τρεχουσες προκλησεις της ομαδας,αλλά για να μην παει στραφι η επομενη χρονια.
(οι μεγεθύνσεις δικές μου)

Εικόνα

6 μήνες χωρίς προπονητή.
Το τραγικό όμως είναι άλλο.'Οτι εδώ και ένα μήνα έχει σταματήσει η όποια αναζήτηση :?
Άβαταρ μέλους
johnnie78

Δημοσίευση από johnnie78 »

Για ποιο λογο να αλλαξουμε παλι προπονητη, δεν μπορω να το καταλαβω. Τι θα προσφερει δηλαδη ο νεος προπονητης να τον φερεις Δεκεμβρη μηνα? Να γ....σουμε κι αλλο την ομαδα? Αλλοι δυο μηνες τσουκου τσουκου? Τον νεο προπονητη θα τον φερεις στο τελος του πρωταθληματος, εχοντας κατασταλαξει το που θα κινηθεις οικονομικα αλλα και τη φιλοσοφια που θελεις για την ομαδα και απο εκει κ περα ολα θα παρουν το δρομο τους. Ας αφησουν τη ρημαδα την ομαδα να παρει ρεγουλα και καποια στιγμη να βρει τον δρομο της. Φτανει με τη γκρινια
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Παιδιά σιχαίνομαι που το λέω αλλά υπάρχει νήμα "νέος προπονητής" και "Χάβος". Τα λόγια σας θα έχουν περισσότερο νόημα εκεί.

Δεν έχω όρεξη για πολλά σχόλια απόψε. Μες στη βδομάδα θα ειπωθούν πολλά άλλωστε.
NearlyGod

Δημοσίευση από NearlyGod »

ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

πάρτο χαμπάρι, εδώ έχεις να κάνεις με γκανγκστερς.
Τουτέστιν,
μπροστά στις κάμερες και στους αλήτες-ρουφιάνους-δημοσιογράφους θα κάνεις φιλανθρωπίες, και θα πηγαίνεις στην εκκλησία,...
και από πίσω θα βουλιάζεις αύτανδρα καράβια για να εισπράττεις τις ασφάλειες.
Και στο επιτελείο σου ο καλύτερος θα έχει σκοτώσει τη μάνα του. Αλλά στα μουλωχτά να μην το ξέρει κανείς αυτό.

....αλλιώς θάχουμε αυτά που βιώνουμε κάθε κυριακή. Και μην περιμένεις από άραβες και καταριανούς σωτηρία.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Θόδωρε εξήγησε μου κάτι:

είναι δυνατόν τα προηγούμενα δυο χρονια να έχω santos, βρuζα, εσένα, conceisao και εδώ και δυο χρονια να μη μπορώ να βρω ένα δεξί μπακ τις προκοπης? ίσος την πιο εύκολη θέση στο σημερινό ποδόσφαιρο.

να εκλιπαρώ τον theo να γίνει καλά ο σνάουτσνερ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”