Π.Α.Ο.Κ. - Ίκαρος Καλλιθέας 70-59 MVP-Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...

MVP

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ 02 Δεκ 2010, 19:13

Marshall
34
68%
Αράπης
2
4%
McGrath
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αποστολίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Δέδας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Dozier
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Gray
5
10%
Παπαδόπουλος
4
8%
Γιαννακίδης
1
2%
Καλλές
1
2%
Gecevski
3
6%
Καλαμπάκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 50

paok87

Π.Α.Ο.Κ. - Ίκαρος Καλλιθέας 70-59 MVP-Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από paok87 »

Εικόνα

Π.Α.Ο.Κ. (Μαρκόπουλος): Marshall 18, Αράπης, McGrath 5, Αποστολίδης 1, Δέδας 8, Dozier 6, Gray 8, Παπαδόπουλος 6, Γιαννακίδης 3, Καλλές 4, Gecevski 11, Καλαμπάκας

Ίκαρος (Λυκογιάννης): Τουντζιαράκης 5, Αγαδάκος 3, Φαλέκας 5, Καράμπουλας 2, Πολυτάρχου, Τόμπσον 15, Καλαμπόκης 2, ΜακΑλάρνι 16, Κερασοβίτης, Κατούφας, Πετροδημόπουλος 3, Κράσιτς 8

Αναλυτικά:
Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kostasff

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ίκαρος Καλλιθέας 70-59 MVP Σχόλια & Παραλειπό

Δημοσίευση από kostasff »

Κάναμε το καθήκον μας. Η νίκη σε αυτά τα ματς είναι βασική προϋπόθεση για να κοιτάξεις ψηλότερα.
Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο (μετά την προσέλευση 8-) ) είναι η αδυναμία των ψηλών μας να παίξουν υποφερτή άμυνα.
Ψηφοφορία και στατιστικά?
(μου αρέσει να γκρινιάζω)..... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Πιο καθαρά δεν γίνονται?
(μου αρέσει να ξαναγκρινιάζω) :opaokara:
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Εγω ψηφιζω για mvp τον Θοδωρα.Η ομαδα με αυτον επιθετικα ρολαρει πολυ καλυτερα,αφου κανει ολα τα μικρα αλλα ουσιαστικα πραγματα.Σκριν,κοβει μεσα,δινει τη μπαλα αμεσως βοηθοντας την κυκλοφορια. Ο Μαρσαλ δεν ειχε αντιπαλο στα κυβικα του και εκανε παρτι,αλλα θελω να τον δω να κανει τα ιδια και με καποιον τυπου Ντεβιν Σμιθ(τον εξαφανισε την Τριτη).
Τα στατιστικα του αποψε δειχνουν κατι διαφορετικο αλλα παλι δεν μου αρεσε ο Γκρει,εξακολουθει να ειναι εκνευριστικα αργος(σχεδον περπαταει μεσα στο γηπεδο) και δεν μπορει να δωσει ρυθμο οταν βλεπεις οτι ολοι οι υπολοιποι εχουν ορεξη να τρεξουν(ακομη και ο Λαζος ετρεχε στον αιφνιδιασμο σημερα)Τουλαχιστον επαιξε το πρωτο του πικ εν ρολ με τον Ντοζιερ ενω το σουτ του απο μεση αποσταση μετα απο σκριν ειναι μαλλον το καλυτερο στοιχειο του.
Ο Ιρλανδος επαιξε καλα,περασε χειροπεδες στον John Korn και οργανωσε μεστα οποτε επαιξε ασσος.Γενικα επιτελους για πρωτη φορα ξεχασαμε το" περαστε τη μπαλα στον Λαζο και οτι του φωτισει".Ειχαμε περισσοτερες επιλογες,ελπιζω να ηταν συνειδητη επιλογη του Σουλη και οχι κατι τυχαιο.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

ο μάρσαλ έκανε νομίζω την καλύτερη εμφάνισή του μέχρι τώρα
και ο γκετσέφσκι ανεβασμένος ήταν
Άβαταρ μέλους
kostasff

Το σύγχρονο μπάσκετ στηρίζεται στο πικ εν ρολ αλλά δεν πρέπει να παθαίνουμε αμόκ με την απουσία του (όχι πως δεν μας πληγώνει αυτή η αδυναμίας μας). Ο Λάζος προσφέρει πολλά ελεύθερα σουτ (πέρα από αυτά που τελειώνει ο ίδιος) και αυτό το ατού το έχουν ελάχιστες ομάδες. Έχουμε καλούς σουτέρ (καμία σχέση με πέρυσι) και στην πορεία θα μας βγουν αυτά τα σουτ.
Ο Γκρέι ήταν βελτιωμένος (έβγαλε και κάποιες ασίστ που τις κατέστρεψαν οι συμπαίκτες του) αλλά και πάλι δεν ήταν κάτι το φοβερό. Ας αφήσουμε τον χρόνο να δείξει. Ίσως βελτιωθεί.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Μπράβο για τη νίκη....
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Πιστεύω ότι ήταν περισσότερο νίκη ψυχολογίας και ηρεμίας στην ομάδα + καλή προπόνηση.
Όπως και να έχει, μπράβο στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Γίνεται να μπουν τα στατιστικά από το παρακάτω λινκ που είναι πιο ευανάγνωστα?
http://www.galanissportsdata.com/basket ... me=3&cup=1
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Ευτυχώς βρήκα εισιτήριο αν κι έφτασα αργά (16.10 ήμουν ακόμα σπίτι).

ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ.

Καταλάβετέ το έγκαιρα ντερμπάκηδες. Και να το ξέρετε, φέτος δε θα έχει ξανά +35 με τον Άρη, αυτά μια φορά στα 10 χρόνια συμβαίνουν. Αλλά έχω βαρεθεί να λέω τα ίδια και τα γίδια.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

όσο πιο γρήγορα ο προπονητής αισθανθεί άνετα με τις (συγκεκριμένες) δυνατότητες των παιχτών που έχει και τους αφήσει να τις δείξουν μέσα στο γήπεδο, τόσο καλύτερα θα πηγαίνουμε με τον καιρό.

συμφωνώ απόλυτα με τον dtown για τους θόδωρα-donnie (τους οποίους ήμουν στο τσακ να ψηφίσω για mvp) αλλά προτίμησα το απόλυτο τριάρι :mrgreen: (ο οποίος σήμερα με καλή άμυνα, κλεψίματα, playmaking και κλασσικό nba scoring από παντού θύμισε επιτέλους μαύρο από τα παλιά... ;)) όσον αφορά την αμφιβολία σου dtown για το πώς θα παίξει (στην επίθεση, γιατί στην άμυνα είναι γενικά soft) απέναντι σε καλά τριάρια, δε νομίζω οτι θα έχει πρόβλημα απέναντι σε κανένα... o rawle είναι παίκτης nba (με ό,τι σημαίνει αυτό) και καθόλου από το πανέρι, απλά θέλει να κάνει το παιχνίδι του, όσο απλό και αν ακούγεται αυτό (μην το ξαναναλύσω πάλι αυτό, θα κουράσω). ο devin smith που λες είναι παίκτης ευρωλίγκα (fener, αντ1 που έπαιξε ημιτελικό eurocup και τώρα στην ιστορική benetton) δεν είναι όποιος-όποιος...

PS: όσον αφορά τον gray, αυτό κάνει καλά. τέλος. let him to do it...
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ποσοστά Τσαουσέσκου ο Μάρσαλ :o

kostasff έγραψε:Γίνεται να μπουν τα στατιστικά από το παρακάτω λινκ που είναι πιο ευανάγνωστα?
http://www.galanissportsdata.com/basketball/online/onlinegamegsd.asp?game=3&cup=1

Προστέθηκαν.Με κλικ πάνω στην εικόνα φαίνονται ολόκληρα. :)
Έχει ένα πρόβλημα στα συνημμένα αρχεία τελευταία το φόρουμ.
edit: EPIC FAIL! :opaokara: thanks dtown!
dtown

Δημοσίευση από dtown »

^^Φανταζομαι τα στατιστικα απο το ματς κυπελλου μπηκαν για να τα τριβουμε στη μουρη των πολυαριθμων κρυφο-Ικαρων που θα μπουν στο φορουμ :opaokara:
kk74

Δημοσίευση από kk74 »

σημερα ειδαμε αυτο που λεμε τοσο καιρο να κανουμε οτι δηλαδη πρεπει να βαλουμε και αλλους παικτες στο παιχνιδι μας και συγκεκριμενα τον μαρσαλ κυριως και μετα τον γκρει και τον ντοζιερ.ειδαμε πως αν τους δωσουμε χωρο μπορουν να προσφερουν και συμφωνω με τον palok για αυτα που λεει για τον μαρσαλ.ειδαμε και τον θοδωρα να κανει ωραιο παιχνιδι και γενικα μια διαθεση απο την ομαδα να κανει και αλλα πραγματα απο το να δινει απλα την μπαλα στο λαζαρο.και ο λαζαρος μου αρεσει ετσι οπως τον ειδα σημερα.μπορει να ειναι πολυ καλος στην επιθεση αλλα δεν πρεπει να ...καπελωνει με το επιθετικο του παιχνιδι τους συμπαικτες του(χωρις να φταιει ο ιδιος).και επειδη ο λαζαρος ειναι ενας παρα πολυ εξυπνος παικτης (και σιγουρα ο καλυτερος που εχουμε στο να διαβαζει το παιχνιδι)στην ουσια μπορει να γινει ο καλυτερος σεντερ-πλει μεικερ,και τοτε θα δουμε ..γουστα!δεν ειναι δυσκολο να παιξουμε απλο ,μοντερνο,γρηγορο μπασκετ.εχουμε παικτες να το κανουμε.εχουμε παικτες με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα.αυτο που εχει να κανει η ομαδα ειναι να τους βγαλει αυτο που ο καθενας μπορει να κανει.και μη νομιζουμε οτι ο ικαρος δεν ειναι καλη ομδα.ενταξει δεν ειναι ...μπενετον ας πουμε αλλα εχει κανει νικες στην Α1 με καλο μπασκετ.ας ελπισουμε πως σημερα καναμε μια καινουργια αρχη .
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγω κραταω τους 14 αιφνιδιασμους που εγραψε και ο περουβιανος στο τοπικ του σουλη, πρωτη φορα ετρεξε η ομαδα τοσο φετος εστω και χωρις πολυ μεγαλη επιτυχια μιας και ειναι φανερο οτι δεν ειναι δουλεμενη για τετοιο παιχνιδι, καλο ομως ειναι να μπαινει και αυτη η εναλακτικη στο παιχνιδι μας γιατι νομιζω οτι υπαρχουν οι παιχτες να την υποστηριξουν.
Το δευτερο που κραταω ειναι το μεγαλο ποσοστο των παιχτων του ικαρου στα τριποντα, τους τα δωσαμε και τα εβαλαν το θεμα ειναι γιατι τους τα δωσαμε ηταν επιλογη του σουλη η αδυναμια των περιφερειακων μας να μαρκαρουν σωστα?
Και παμε στον γκρει που μας καιει, δεν ειδα κατι θετικο στο παιχνιδι του πολλα τραβηγμενα σουτ οργανωση μια απο τα ιδια ενα δυο σουτακια μετα απο σκριν στη κορυφη και αυτο ειναι ολο, εχασε τρεις προπονησεις αποτι ακουσα και ειχε και καποιες ενοχλησεις στη διαρκεια του ματς αυτο σιγουρα του δινει ελαφρυντικα, οκ ας τον δουμε και στη συνεχεια αν και δεν νομιζω οτι θα δουμε καποια ιδιαιτερη αλαγη στον τροπο παιχνιδιου του που δεν ειναι αυτο που χρειαζεται η ομαδα.
Μαρσαλ,Γκετσεφσκι κορυφαιοι με τον αμερικανο να μπαινει αυτη τη φορα απο την αρχη στο παιχνιδι και ουσιστικα να το καθαριζει και αυτο στα ματια μου τον κανει mvp του αγωνα.

Υ.Γ Πολλη δουλεμενη ομαδα ο ικαρος θα σωθει ανετα και γιατι οχι με τη φετινη ανυπαρξια πολλων ομαδων να μην διεκδικησει και κατι καλυτερο, αν και το προβαδισμα για να κανει την εκπληξη φετος και λογω ροστερ και λογω ομαδας το εχει η καβαλα κατα τη γνωμη μου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Α1 2010-2011”