Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από navigator11 »

danirifle έγραψε:ο ίβανσιτς είναι παίκτης που παίζει σε θέσεις που θέλουμε παίκτη, δλδ επιτελικό χαφ και αριστερό χαφ. βέβαια τον προτιμώ σε θέση επιτελικού χαφ, καθώς θεωρώ ότι είναι αργός για να παίξει γραμμή.

ωστόσο είναι πολύ ακριβός για να τον αγοράσουμε, αφού για θέμα δανεισμού ούτε θέμα δεν πρέπει να γίνεται. τέρμα οι δανεισμοί από το ποκ...

πιστεύω πως, εάν ο πανιώνιος κάνει κάποια άσχημα αποτελέσματα και κινδυνεύει να πέσει ακόμα περισσότερο, θα χρειαστεί να πουλήσει παίκτες.

κανένα από τα "πρώτα χαρτιά" του δε θα θέλει να παίξει β εθνική. σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να χτυπησουμε κουμορτζί, μανιάτη ή ριέρα.

ο κουμορτζί παίδες είναι για άλλο πρωτάθλημα πιστεύω... παικταράς για 4-4-2 στα χαφ... σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις με 2 φορ....... ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΛΔ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΟΡΑΚΛΑ

ΥΓ. μάλλον πιαστήκαμε μ@λ@κες αν επιλέξαμε φιλομένο αντί ριέρα... και γω περίμενα πολύ περισσότερα από το λούσιο, αλλά καμία σχέση με ριέρα...

μακαρι για κουμορτζι.ισως τεχνικα να υπολειπεται του γκαρσια,αλλά για μενα θα ηταν ο ιδανικοτερος των ιδανικοτερων για αντικαταστατης του.κ ασε τους άλλους να εχουν κατι ντουντουδες κ κατι κατσουρανηδες ...
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Maximus έγραψε:
Kourdos έγραψε:Μόλις ξύπνησα (είμαι σπίτι με αντιβίωση) και έβλεπα όνειρο ότι πήραμε Ivanschitz :D
Περαστικα σου φιλε μου, ευχομαι τα καλυτερα, αλλα έχω μια απορία...

...Ολοι οι νορμαλ ανθρωποι βλέπουν όνειρα πχ οτι παιζουν στον ΠΑΟΚ ή οτι σκοραρει ο ΠΑΟΚ στο 90 και παιρνει το Τσαμπιονσ λιγκ ή οτι ο ΠΑΟΚ εκανε μεταγραφη τον Αιμαρ...

...εσύ καλέ μου άνθρωπε ειδες ονειρο οτι καναμε μεταγραφή ...τον Ιβανσιτσ;!; :lol: :lol: :lol:

Έλεος...

Παρακαλώ να κατεβαίνεις βαθύτερα στο υποσυνειδητό σου... :opaokara:
Προφανώς ήμουν κάτω από την επήρρεια του cefuroxime :lol:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οι πρωτες πληροφοριες λενε για αποκτηση επιθετικου και δεξι μπακ τον γεναρη.Πετυχημενες μεταγραφες καναμε τελικα το καλοκαιρι.Ακομα και στην περιπτωση ζουελα ο μαρκος αντονιο αυτη τη στιγμη κοστολογειται πανω απο 2 μυρια.Επιτηδες το κανουν για να μου σπασουν τα νευραααααα.Θελωωωωω δεκαριιιιιιι.Ταμα το εχουν κανει να μην παρουν.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

joshua έγραψε:Ακομα και στην περιπτωση ζουελα ο μαρκος αντονιο αυτη τη στιγμη κοστολογειται πανω απο 2 μυρια.
Οι ρουμάνοι είχαν πρώτο βιολί τον Καπετάνο, αυτό το όρθιο κλαρίνο ρε φίλε. Τι ψάχνεις...
Μια χαρά είναι ο Ζουέλα απλά δεν τον εκμεταλλευτήκαμε ακόμα...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

συμφωνω θοδωρα :ugeek:
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

joshua έγραψε:Θελωωωωω δεκαριιιιιιι.Ταμα το εχουν κανει να μην παρουν.

καλα τι θα γινει παλι επιθετικο θα παρουμε??
δεκαρι μαλλον δεν προκειται να παρουμε ποτε οντως
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Θέλω αυτόν:
Γκοβού έγραψε: "Η διοίκηση μου είπε πως αν έβρισκα μία ομάδα τον Ιανουάριο, θα μπορούσα να φύγω σαν φίλος. Αλλά δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα λύσης του συμβολαίου μου. Μετά από δέκα χρόνια καριέρας και περίπου 50 συμμετοχές με την εθνική Γαλλίας, δε θα έπαιρνα σε καμία περίπτωση τα λεφτά και θα έφευγα σαν κλέφτης. Έχω όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχω εδώ. Είπα στη διοίκηση πως θα μπορούσα να μείνω και με τον μίνιμουμ μισθό ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, 1.050 ευρώ, έχοντας μπόνους στο τριετές συμβόλαιό μου. Ήθελα να δείξω ότι δεν ήρθα εδώ για να κάνω ληστεία ή να χαλαρώσω, όπως κάποιοι έχουν πει. Δεν είναι αλήθεια. Έχω ακόμη φιλοδοξίες. Θέλω να δείξω ποιος είμαι. Δεν ήμουν στο επίπεδο που θα ήθελα."

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/299054.html
Η ομάδα που ζητάς βρέθηκε φίλτατε Σιντνέ. Εμείς σου δίνουμε 1.200 το μήνα καθαρά, με ένσημα (αν και είπες ότι δεν ήρθες στην Ελλάδα για αυτά) και τρελό μπόνους πρωταθλήματος. Ακόμη θα έχεις την ευκαιρία (αν με το καλό περάσουμε) να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι στην Ευρώπη και το νέο έτος. 8-)
Οι καινούριοι σου συμπαίκτες είναι τα καλύτερα παιδιά (Κοντρέρας, Γκαρσία, Ίβιτς, Βιτόλο, Τσιρίλο, Μουσλίμοβιτς, Ελ Ζαρ...) και πιστεύω ότι θα δέσετε (ή θα σας δέσουν). :o

Τα ποτά μήν σε απασχολούν. Ρώτα τους παλιούς (παίκτες-παράγοντες) και θα μάθεις.

Και μην ανησυχείς την θέση σου στην ενδεκάδα. Μπορεί οι μισοί παίκτες του ρόστερ να παίζουν (ή να μπορούν να παίξουν) δεξί εξτρέμ, αλλά εμείς λατρεύουμε τα εξτρέμ και όσα και να έχουμε, ποτέ δεν είναι αρκετά. :twisted:

Και πού ξέρεις; Μια μέρα μπορεί να σε αγοράσει και ο βάζελος...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

:lol: :lol: :lol: :lol:
niks

Δημοσίευση από niks »

Maximus έγραψε:
Kourdos έγραψε: ...Ολοι οι νορμαλ ανθρωποι βλέπουν όνειρα πχ οτι παιζουν στον ΠΑΟΚ ή οτι σκοραρει ο ΠΑΟΚ στο 90 και παιρνει το Τσαμπιονσ λιγκ
:D :D

συμφωνω
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

stephanos έγραψε:Θέλω αυτόν:
Γκοβού έγραψε: "Η διοίκηση μου είπε πως αν έβρισκα μία ομάδα τον Ιανουάριο, θα μπορούσα να φύγω σαν φίλος. Αλλά δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα λύσης του συμβολαίου μου. Μετά από δέκα χρόνια καριέρας και περίπου 50 συμμετοχές με την εθνική Γαλλίας, δε θα έπαιρνα σε καμία περίπτωση τα λεφτά και θα έφευγα σαν κλέφτης. Έχω όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχω εδώ. Είπα στη διοίκηση πως θα μπορούσα να μείνω και με τον μίνιμουμ μισθό ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, 1.050 ευρώ, έχοντας μπόνους στο τριετές συμβόλαιό μου. Ήθελα να δείξω ότι δεν ήρθα εδώ για να κάνω ληστεία ή να χαλαρώσω, όπως κάποιοι έχουν πει. Δεν είναι αλήθεια. Έχω ακόμη φιλοδοξίες. Θέλω να δείξω ποιος είμαι. Δεν ήμουν στο επίπεδο που θα ήθελα."

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/299054.html
Η ομάδα που ζητάς βρέθηκε φίλτατε Σιντνέ. Εμείς σου δίνουμε 1.200 το μήνα καθαρά, με ένσημα (αν και είπες ότι δεν ήρθες στην Ελλάδα για αυτά) και τρελό μπόνους πρωταθλήματος. Ακόμη θα έχεις την ευκαιρία (αν με το καλό περάσουμε) να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι στην Ευρώπη και το νέο έτος. 8-)
Οι καινούριοι σου συμπαίκτες είναι τα καλύτερα παιδιά (Κοντρέρας, Γκαρσία, Ίβιτς, Βιτόλο, Τσιρίλο, Μουσλίμοβιτς, Ελ Ζαρ...) και πιστεύω ότι θα δέσετε (ή θα σας δέσουν). :o

Τα ποτά μήν σε απασχολούν. Ρώτα τους παλιούς (παίκτες-παράγοντες) και θα μάθεις.

Και μην ανησυχείς την θέση σου στην ενδεκάδα. Μπορεί οι μισοί παίκτες του ρόστερ να παίζουν (ή να μπορούν να παίξουν) δεξί εξτρέμ, αλλά εμείς λατρεύουμε τα εξτρέμ και όσα και να έχουμε, ποτέ δεν είναι αρκετά. :twisted:

Και πού ξέρεις; Μια μέρα μπορεί να σε αγοράσει και ο βάζελος...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μπλανκο... ετσι απλα.. Ιανουαριο μπορεις να τον κλεισεις. 600 χιλιαρικα παιρνει οσα και ο Μουσλιμοβιτς ή αφηνεις ελευθερο τον Φιλομενο των 350! Μακαρι ρε Ζαγορ, κανε τη μαγκια και παρτον!!!
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

timo το 4 χρόνια το περιμένω που έχεις τόσο καιρό στην υπογραφή σου είναι για το μπλάνκο;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

χαχα λες να μας βγει ΠΑΟΚτσακι??
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

We will never buy one player of class so we are talking with a wall. We are like a poor blind man......we will get whatever the others dont want.....
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Ερώτηση:Κάνουμε τόσες συζητήσεις για τις μεταγραφές αλλά μπορεί κάποιος να μου πει ποιός "βγάζει" το σχέδιο για τις μεταγραφές?? :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”