Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Καλά, αν γίνει κάτι τέτοιο, εγώ θα κάνω το πρόγραμμα εδάφους της Κομανέτσι στους Ολυμπιακούς του '76.
Σαμαρά ΕΧΘΕΣ.
Σαμαρά ΕΧΘΕΣ.
ρε παιδια συγνωμη γιατι θα τρελαθουμε, αυτη η διοικηση πληρωσε κανεναν ??
δλδ τι στον πουτσο διαχειριση εχει κανει ??
δεν παμε καλα
δεν παμε καλα
ότι να ναι λες....Πλήρωσε τα χρέη προς 3ους.Πάνω από 9 εκατομύρια ευρά...Σου έκανε ομάδα ανταγωνιστική.Σου χτίζει προπονητικό...τι άλλο θες ρε???Ε???

Kezman παλιά καψούρα.. πλέον πρώην ποδοσφαιριστής...
Ο Σαμαράς είναι απλά ο Έλληνας Φιλομένο...
Matias Defederico... γρήγορα πριν ανανεώσει...
Ο Σαμαράς είναι απλά ο Έλληνας Φιλομένο...
Matias Defederico... γρήγορα πριν ανανεώσει...
Δυστυχώς παρόλε, το μόνο κοινό που έχει ο Φιλομένο με τον Σαμαρά είναι το μακρύ μαλί.
Ο Σαμαρας ειναι ο καλυτερος Ελληνας επιθετικος κατα τη γνωμη μου(αντε μαζι με τον Γκεκα)......Στη Σελτικ ποσα παιρνει????
Γι αυτό το είπα ...
Πάντως δε μου αρέσει καθόλου.. ουσία μηδέν αυτός ο παίχτης.. Μόνο σε ανοιχτή άμυνα μπορεί..
Άσε που του κακοπέφτει η Ελλάδα και θα ζητήσει ένα κάρο λεφτά... Τουλάχιστον 1εκ. που δεν το αξίζει με την καμία..

Πάντως δε μου αρέσει καθόλου.. ουσία μηδέν αυτός ο παίχτης.. Μόνο σε ανοιχτή άμυνα μπορεί..
Άσε που του κακοπέφτει η Ελλάδα και θα ζητήσει ένα κάρο λεφτά... Τουλάχιστον 1εκ. που δεν το αξίζει με την καμία..
δεν βλεπεις οπως επι γουμενου γεματοι προσφυγες στην φιφα ειμαστε.......πλακα κανεις οταν ρωτας αν πληρωσε η διοικηση κανεναν ? εδω και την μπαρα για τα αυτοκινητα στο παρκινγκ χρωστουσε ο γουμενος 5.000 ευρω απο ποτε ποιος ξερει.........αν πληρωσε λεει ολα τα λεφτα μας σε γαμησιατικα προηγουμενων πηγανε......tigon4 έγραψε:ρε παιδια συγνωμη γιατι θα τρελαθουμε, αυτη η διοικηση πληρωσε κανεναν ??
δεν παμε καλα
οχι στην φλωροποιηση της ομαδαςMakis4444 έγραψε:Ο Σαμαρας ειναι ο καλυτερος Ελληνας επιθετικος κατα τη γνωμη μου(αντε μαζι με τον Γκεκα)......Στη Σελτικ ποσα παιρνει????
Πλακα κανετε,ετσι??????Δε χωραει ο Σαμαρας στο σημερινο ΠΑΟΚ??????
ΞΕΡΩ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΝΕΡΩΣΩ ΑΛΛΑ.... ΚΕΖΜΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ 

- xrictoforoc
Kριμα.....αν οντως ισχυει πολυ κριμα
Τουλαχιστων πηγε στα αδερφια μας!!!!Κατι ειναι κι αυτο (μπορει να μας τον δωσουν και για δανεικο)

Τουλαχιστων πηγε στα αδερφια μας!!!!Κατι ειναι κι αυτο (μπορει να μας τον δωσουν και για δανεικο)
- Sick Bastard
Aρεβαλο Ρίος (φίλος του Πάμπλο, βασικό χαφ της Ουρουγουάης) μένει ελεύθερος το χειμώνα
Μπόφο Μπαουτίστα, ο Μεξικάνος που θα ερχόταν πέρυσι, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.
Μπόφο Μπαουτίστα, ο Μεξικάνος που θα ερχόταν πέρυσι, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.
τον ριος τον ειδα στο μουντιαλ ........οντως προκειτε για σκυλο αλλα νομιζω οτι πρεπει να ειναι πολυ ακριβος
θα ηταν τρομερη μεταγραφη στα χαφ παντως
θα ηταν τρομερη μεταγραφη στα χαφ παντως
γραψε λαθος ..........τον ντιεγκο περεζ εννοουσα της μπολονια