aureliano διάβασα λίγο τα σχόλια ενός συνφορουμίστα απο κάτω από το κείμενο σου που μπήκε στην κεντρική. παρεμπιπτόντως δεν διαφωνώ πιθανότατα σε κανένα σημείο του κειμένου σου, απλά ως φώτο αντί για τη γεμάτη πυλαία θα έβαζα το γεμάτο γήπεδο της alba βερολίνου ή κάποιο γήπεδο από το NCAA με 60ρηδες παρέα με 18χρονα ντυμένους με μπλουζάκια με τα χρώματα της ομάδας τους...
αυτό που παρατηρώ και παρατηρώ λοιπόν ξανά και ξανά (με αφορμή τα σχόλια του εν λόγω παιδιού) είναι η ανάγκη εδώ μέσα του καθενός να πεί αυτό που θέλει να πεί. πάει και τέλος. λέει δεν ξέρω μπάσκετ αλλα οι αμερικανοί μας είναι για να πουλάνε cd... άλλος λέει έχει πέσει το μπάσκετ παγκοσμίως και του βγάζεις νούμερα από τηλεθέαση final4 ncaa και ευρωλίγκας με ρεκορ όλων των εποχών αλλά φευ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ επειδή το λέει αυτός!!! διάβαζα πριν κανα μήνα ένα καταπληκτικό άρθρο με ποσοστά σουτ τριών πόντων ανά το χρόνο όσο πήγαινε η γραμμή από τα 6 στα 7 και 25 στο nba και αποδεικνυόταν οτι οι παίκτες έχουνε γίνει πολύ καλύτεροι σουτέρ!!!!

(ναι ναι ξέρω όλοι μας λέμε reggie miller δεν υπάρχει, rice, bird, mullin κλπ κλπ... ). οι άλλοι στη μπάλα σου λένε ο el zar για να παίζει στη liverpool είναι παιχτάρα θα κάνει παπάδες στην ταπεινή superleague. τότε γιατί κάνουμε scouting και δεν παίρνουμε απλά τον οποιοδήποτε από μεγάλη ομάδα του εξωτερικού? κι ο plessis (πλεσίς όχι πλεσί ρε, έλεος που θα λεγε και ο oli) παιχτάρα? και ο nemeth? κι ο κυριάκος? ούλοι? δεν ξέρω, δεν υπαρχει κριτική σκέψη? δεν το πιστεύω, μία χαρά νομίζω είμαστε όλοι μας απλά θέλει να βάλουμε το μυαλουδάκι μας να δουλεύει. μας κατατρέχει απλά το άγχος να πούμε, να πούμε, να πούμε ...