εσυ που ειδες ρε φιλε τιμο ο,τι ειναι αδιαφορος ο Μουσλι; εγω ξερω μπηκε με αεκ και εδωσε πνοη και εφτιαξε το γκολ, μπηκε χθες και φανηκε παρα το οτι ημασταν με 10 παικτες... την στιγμη που ο σαλπιγγιδης ειναι ανυπαρκτος... και δεν εχω εμπαθεια με τον κοντο, ισα-ισα οταν ηρθε στα πρωτα ματς με τον αγιαξ παροτι εχασε ευκαιριες (εκανε και καταπληκτικη ασσιστ στο εκτος) ειπα μπραβο για το παθος του που σκυλιαζε...dj_timo έγραψε:Sera4 έγραψε:τιμωρε μου δυστυχως για σενα επρεπε να παιξει το ΠΑΟΚτσακι.... :ugeek: :ugeek:
Και δυστυχως για σενα τιμωρε παιζει το ΠΑΟΚτσακι γιατι εσυ στα τελευταια ματς δειχνεις πιο αδιαφορος απο τον Μεσι.
αλλα μου φαινεται το κανε για να τον "δεχτουμε" και μετα καθησε αφου πηρε το ''συγχωροχαρτι''
συν τοις αλλοις παιρνει 800.000 τη στιγμη που περσι κραζαμε μουσλι για τα λεφτα του...
οποτε αντιμετωπιζε με αντικειμενικοτητα παρακαλω ολους τους παικτες... ουτε πρωσοπολατρεια θελουμε ουτε κοντολαγνεια... κακα τα ψεματα ο Μουσλι ειναι ο ποιοτικοτερος φορ που εχουμε και φαινεται οτι λειπει
δεν πρεπει να γινεται ανιση αντιμετωπιση παικτων... αδικια ειναι τωρα με το Μουσλι, αδικια παλιοτερα με τον Μπακαγιοκο που ειχε προσφερει τα μεγιστα