Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Ειμαι υπερ της πωλισης ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΉΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΩ
ΛΟΓΟΣ: Η ομαδα παει με τα 5 απο τα περιπου 15 μιρια στο κρατος τα σκαει ντουκου και ξεχρεωνει και μπενουν και 10 μιρια στην παε να τα κανει οτι θελει.
Ετσι κιαλιος ρε παιδια και το παιδι θα ειναι καλα να παει σε μια πολυ μεγαλη ομαδα αλλα και να τον κρατισουμε τη θα καταλαβουμε? πρωταθλημα δεν περνεις στην ελλαδα και μην μου πειτε αν κανεις ομαδα κτλ.... απλα δεν περνεις/
ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΑΝ :
πανε να τον δωσουν με 5-6 μιρια η αν τον δώσουν σε οποιαδήποτε ελληνικη ομαδα (κατι που νομιζω δεν θα ενδιεφερε και αυτος γιατι δεν εχει να καιρδισει τιποτα)
Αν η ομαδα ξεχρεωσει τοτε μπορει να κανει οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοτι θελει..και γηπεδο και προπονιτικα και ναφερει παικταραδες και και και.... τα χρεοι μας κρατανε πισω οσο και αν τα εχουμε ψηλοχεσμενα εμεις οι φιλαθλοι.
ΛΟΓΟΣ: Η ομαδα παει με τα 5 απο τα περιπου 15 μιρια στο κρατος τα σκαει ντουκου και ξεχρεωνει και μπενουν και 10 μιρια στην παε να τα κανει οτι θελει.
Ετσι κιαλιος ρε παιδια και το παιδι θα ειναι καλα να παει σε μια πολυ μεγαλη ομαδα αλλα και να τον κρατισουμε τη θα καταλαβουμε? πρωταθλημα δεν περνεις στην ελλαδα και μην μου πειτε αν κανεις ομαδα κτλ.... απλα δεν περνεις/
ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΑΝ :
πανε να τον δωσουν με 5-6 μιρια η αν τον δώσουν σε οποιαδήποτε ελληνικη ομαδα (κατι που νομιζω δεν θα ενδιεφερε και αυτος γιατι δεν εχει να καιρδισει τιποτα)
Αν η ομαδα ξεχρεωσει τοτε μπορει να κανει οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοτι θελει..και γηπεδο και προπονιτικα και ναφερει παικταραδες και και και.... τα χρεοι μας κρατανε πισω οσο και αν τα εχουμε ψηλοχεσμενα εμεις οι φιλαθλοι.
Δε διαφωνώ με τη λογική της πώλησης στο εξωτερικό και σε όσο υψηλότερη τιμή. Απλώς ελπίζω ότι ο Βιερίνια είναι το πρώτος μέλος του ΠΑΟΚ - πρωταθλητή Ελλάδος 2014-2015. Δύσκολο αλλά μακάρι.
Σκέφτομαι ότι κάποτε μάλωνα με κόσμο που θεωρούσε τον Εστογιανώφ καλύτερο. Το θυμάται κανείς τον τύπο;;;
Σκέφτομαι ότι κάποτε μάλωνα με κόσμο που θεωρούσε τον Εστογιανώφ καλύτερο. Το θυμάται κανείς τον τύπο;;;
GI4NNEN4 έγραψε:gate4mitsos έγραψε:GI4NNEN4 έγραψε:Εγώ πιστευω πως με 5 εκ. τον έδιναν αύριο κιόλας. Μπορεί όμως, αν γίνει το "deal", η τιμή να πέσει και κάτω απο τα 4 εκ. + έμψυχα ανταλλάγματα. O Βάζελος άλλωστε έχει παίκτες που ίσως μας ενδιαφέρουν. Ο Ίβανσιτς, ο Μάττος, ο Κλέιτον νομίζω οτι του ανήκουν ακόμη.
Ασε μας ρε φιλε που ο Ζαγορακης θα εδινε τον Βιειρινια στον βαζελο,σε ομαδα εκτος ελλαντας μπορει,σε ελληνικη με τιποτα...Αλλαξαν οι εποχες οικοδομου-μελισση.Ακου να δωσει τον Βιειρινια για 4 μιρια και τον κλειτον
To "ρε" μου κακοφάνηκε λιγάκι, αλλα το "φίλε" με συγκίνησε. Είσαι ο πρώτος "φίλος" που κάνω εδω μέσα!
Κατα την γνώμη μου το κορυφαίο ποστ του τόπικ

Να ξανακάνω την κλασική ερώτηση..
Είχε 5 μύρια ρήτρα.
Γιατί την αυξήσαμε στα 15?
γουστάραμε να πληρώνουμε τον παίχτη παραπάνω?(λίγα μέν, υπαρκτά δε)
Κάτω απο 10 δε τον βλέπω να φευγει...
Είχε 5 μύρια ρήτρα.
Γιατί την αυξήσαμε στα 15?
γουστάραμε να πληρώνουμε τον παίχτη παραπάνω?(λίγα μέν, υπαρκτά δε)
Κάτω απο 10 δε τον βλέπω να φευγει...
1ον αδερφέ δεν θέλουμε να φύγει ακόμα.,προσωπικά μια χαρά θα μου κάτσει αν δεν φύγει κιόλας! και
2ον τα αξίζει, σίγουρα περισσότερο απο κάποιους άλλους..,
έχει και ενα τατουαζ να τελειώσει το παιδί 
2ον τα αξίζει, σίγουρα περισσότερο απο κάποιους άλλους..,

- navigator11
αναμενω <<φρεσκο>> πρασινο δημοσιευμα για βιεϊρινια ...
Οσο συνεχιζουμε να γραφουμε για ποια προταση του βαζελου μας αρεσει και πως θα αξιοποιουσαμε τα λεφτα, τοσο μου φαινεται οτι μας εχει ριζωσει για τα καλα η μιζερη νοοτροπια του Γουμενου!
Ο Βιερινια θα φυγει για το εξωτερικο για να παιξει σε κανα σοβαρο πρωταθλημα, δεν θα μεινει εδω να παιζει παλι με τους Ηρακληδες και τους Ατρομητους! Και ειδικα σε ομαδα που θα περιοριζεται στις εγχωριες διοργανωσεις... (βλ. βαζελος)
ΥΓ Αν ο Κουδας εφευγε τελικα απο τον ΠΑΟΚ, θα αλλαζε η ροη της ιστοριας! Με ποσα εκατομυρια ανταλλασσονται τα ονειρα που κανουν τα ΠΑΟΚτσακια του σημερα με τη φανελα του Βιερινια στο δωματιο και τη φανελα με το ονομα του στη ντουλαπα?
Ο Βιερινια θα φυγει για το εξωτερικο για να παιξει σε κανα σοβαρο πρωταθλημα, δεν θα μεινει εδω να παιζει παλι με τους Ηρακληδες και τους Ατρομητους! Και ειδικα σε ομαδα που θα περιοριζεται στις εγχωριες διοργανωσεις... (βλ. βαζελος)
ΥΓ Αν ο Κουδας εφευγε τελικα απο τον ΠΑΟΚ, θα αλλαζε η ροη της ιστοριας! Με ποσα εκατομυρια ανταλλασσονται τα ονειρα που κανουν τα ΠΑΟΚτσακια του σημερα με τη φανελα του Βιερινια στο δωματιο και τη φανελα με το ονομα του στη ντουλαπα?
Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΡΗΤΡΑ 15 ΜΥΡΙΑ
END OF STORY
ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΘΕΜΑ-ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ
ΥΓ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΙΣΕ...ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΕΕΙ 5 ΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΦΑ...ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ...ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΩ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ..
END OF STORY
ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΘΕΜΑ-ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ

ΥΓ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΙΣΕ...ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΕΕΙ 5 ΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΦΑ...ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ...ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΩ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ..
δε νομιζω οτι στην παε σκεφτονται να τον πουλησουν και ειδικα με 5εκ. τη στιγμη που νομιζω το 30% της πωλησης θα παει στην πορτο..Θελω να πιστευω οτι δε θα φυγει,αλλα αν θα φυγει,θα φυγει με πολλα λεφτα για τον ΠΑΟΚ.
Βιεϊρίνια: «Στην Ελλάδα μόνο ο ΠΑΟΚ!»
Ο βραχύσωμος Πορτογάλος με δηλώσεις του σε εφημερίδα της πόλης κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις του, ξεκαθαρίζοντας πως αν φύγει κάποια στιγμή από τον ΠΑΟΚ θα πάει μόνο σε σύλλογο του εξωτερικού.
Αναλυτικά τα όσα είπε στη "MetroSport" ο Βιεϊρινια
Για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι στόχος των πρασινοκόκκινων, τόνισε: "Δεν ασχολούμαι με σενάρια και τέτοιες σαχλαμάρες... Καταρχάς, γιατί να θέλω να πάω στον ολυμπιακό ή τον παναθηναϊκό; Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτές τις ομάδες. Είμαστε ανταγωνιστές και εγώ θέλω μόνο ΠΑΟΚ! Αν κάποια στιγμή φύγω, θα φύγω μόνο για κάποιον μεγαλύτερο σύλλογο στο εξωτερικό και όχι σε άλλη ελληνική ομάδα. Στην Ελλάδα για μένα υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ".
Για το αν ο Ζεσουάλντο Φερέιρα πίστεψε στον Βιεϊρίνια και τις ικανότητές του, όταν συνεργάστηκαν μαζί στην Πόρτο, ο Βιεϊρίνια ήταν απόλυτος: "Προφανώς και δεν πίστεψε ποτέ σε μένα, όσο ήταν στην Πόρτο και εγώ ανήκα στην ομάδα. Δε μου έδωσε ποτέ ευκαιρίες στα τέσσερα χρόνια που ήταν στην ομάδα. Δεν έχω καθόλου σχέσεις μαζί του...".
http://www.paokmania.gr/articles/footba ... -paok.html
Ο βραχύσωμος Πορτογάλος με δηλώσεις του σε εφημερίδα της πόλης κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις του, ξεκαθαρίζοντας πως αν φύγει κάποια στιγμή από τον ΠΑΟΚ θα πάει μόνο σε σύλλογο του εξωτερικού.
Αναλυτικά τα όσα είπε στη "MetroSport" ο Βιεϊρινια
Για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι στόχος των πρασινοκόκκινων, τόνισε: "Δεν ασχολούμαι με σενάρια και τέτοιες σαχλαμάρες... Καταρχάς, γιατί να θέλω να πάω στον ολυμπιακό ή τον παναθηναϊκό; Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτές τις ομάδες. Είμαστε ανταγωνιστές και εγώ θέλω μόνο ΠΑΟΚ! Αν κάποια στιγμή φύγω, θα φύγω μόνο για κάποιον μεγαλύτερο σύλλογο στο εξωτερικό και όχι σε άλλη ελληνική ομάδα. Στην Ελλάδα για μένα υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ".
Για το αν ο Ζεσουάλντο Φερέιρα πίστεψε στον Βιεϊρίνια και τις ικανότητές του, όταν συνεργάστηκαν μαζί στην Πόρτο, ο Βιεϊρίνια ήταν απόλυτος: "Προφανώς και δεν πίστεψε ποτέ σε μένα, όσο ήταν στην Πόρτο και εγώ ανήκα στην ομάδα. Δε μου έδωσε ποτέ ευκαιρίες στα τέσσερα χρόνια που ήταν στην ομάδα. Δεν έχω καθόλου σχέσεις μαζί του...".
http://www.paokmania.gr/articles/footba ... -paok.html
Θεμα ειδικα την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη πωλησης του παικτη προφανως και δεν υπαρχει ειδικα σε ελληνικη ομαδα.Κατι τετοιο θα μπορουσε να γινει μονο προς τη ληξη του συμβολαιου,εφοσον δεν ανανεωνε εκ νεου και εφοσον δεν ερχοταν προταση απο το εξωτερικο.Απο την αλλη να διαβαζω εν ετη 2010 για ποσα της ταξης των 10 και 15 μυριων για παικτη ελληνικου πρωταθληματος,μη διεθνους και χωρις καν πολλες ευρωπαικες παραστασεις ειναι να με συγχωρουν οι φιλοι αστειο.Η κουλα ακομα περιμενει προταση για τον σκοκο με μονο μια νομιζω να φτανει της ταξης των 2.Δεν υπαρχει παικτης ελληνικου πρωταθληματος που να κοστολογειται πανω απο 3-4 μυρια,να ειμαστε σοβαροι.Το καλοκαιρι δεν επεσε φραγκο σε ολη την ευρωπη απο ομαδες μεγαθηρια για παικτες μεγαθηρια οχι για να παρουν παικτη απο την ελλαδα.Το max που θα μπορουσε για μενα αυτη τη στιγμη να πιασει ειναι καπου στα 4-5 και αυτα απο ομαδες ανατολικου μπλοκ.
πανω κατω εχεις δικιο φιλε μου,αλλα το ποσο που εσκασε η σαλκε στον παπαδοπουλο του ολυμπιακου το καλοκαιρι(νομιζω 2 μυρια) ηταν εντελως δυσαναλογο με τις παραστασεις του παικτη....νομιζω ουτε καν 18αδα δεν ηταν ο τυπος.....οποτε μην εισαι απολυτως οτι δε μπορει να τσιμπησουμε κανα 10αρι μυρια...δε λεω οτι ειναι ευκολο,αλλα....