P.A.O.K. - Benetton Treviso 23/11 20:00
Re: P.A.O.K. - Benetton Treviso 23/11 20:00
στο ιντερνετ-google αν βαλετε paok-benetton live εχει πλλες ιστοσελιδες που λενε οτι θα μεταδωθει ζωντανα..για να δουμε..
ας ελπίσουμε όποια τσακάλια είναι στο φόρουμ εκείνη την ώρα (και δεν είναι στο γήπεδο) να βοηθήσουν και εμάς τους αόμματους... 

κανονιστε να ξεφτελιστουμε οπαδικα.....
εγω θα ειμαι με 5 φιλους...ο ενας απο αυτους αρειανος..γιατι και αυτος αγαπαει το μπασκετ και γουσταρει να δει ΠΑΟΚ-Μπενετον..μακαρι να το καταλαβουμε ολοι τι ματσ εχουμε σημερα
σημερα επρεπε να ειναι 5000 τουλαχιστον στο παλατακι,ο Μπανε,ο Ευθυμης,ο Τζονι κτλ στα επισημα και εμεις ολοι να γουσταρουμε.
εγω θα ειμαι με 5 φιλους...ο ενας απο αυτους αρειανος..γιατι και αυτος αγαπαει το μπασκετ και γουσταρει να δει ΠΑΟΚ-Μπενετον..μακαρι να το καταλαβουμε ολοι τι ματσ εχουμε σημερα
σημερα επρεπε να ειναι 5000 τουλαχιστον στο παλατακι,ο Μπανε,ο Ευθυμης,ο Τζονι κτλ στα επισημα και εμεις ολοι να γουσταρουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.A.A.T. την Τρί 23 Νοέμ 2010, 18:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: PAOK-Benetton Treviso, Τρίτη 23/11 20:00
Mεγάλη Τρίτη ήταν θυμάμαι, 13 Απριλίου του 93. Δίπλα μου έχω το αναμνηστικό λάβαρο που προανήγγειλε εκείνο το f4. Όταν ολοκληρώθηκε δεν ήθελα να γυρίσω πίσω. 3 μέρες βολόδερνα στη χαβούζα. Την ταύτισα με εκείνη την πίκρα και χρειάστηκε να περάσουν 17 ολόκληρα χρόνια για να ξανακατέβωmkpaok έγραψε:Δεν ξερω αν ποτε στην παγκοσμια αθλητικη ιστορια εχει υπαρξει αλλο τετοιο ματς σταθμος οπως αυτο του 93.
Αλλαξε κυριολεκτικα την ροη της ιστοριας του ελληνικου μπασκετ. Αλλαξε το κεντρο βαρους. Και ολα αυτά απο ενα παικτη που δεν ειχαμε ακουσει ποτε πριν, ουτε και ξανακουσαμε ποτε ξανα γι αυτον.
Δεν σταματησε το χτισιμο απλα μιας αυτοκρατοριας αλλα μετακινησε τον πρωταγωνιστικο ρολο του ελληνικου μπασκετ σε αλλη πολη, μια για παντα οπως δυστυχως εδειξε και δειχνει η ιστορια.
Ελαχιστη υποχρεωση του σημερινου ΠΑΟΚ ειναι να παιξει για το ονομα του στην Ευρωπη και τουλαχιστον στην εδρα του να μην χασει απο αυτους.
Εκείνη η διοργάνωση ήταν η ΜΕΓΑΛΗ μας ευκαιρία που δυστυχώς πετάχτηκε στα μπάζα. Πιστεύω ότι προδόθηκε εκ των έσω, όπως απέδειξε η συνέχεια στην καριέρα κάποιων που λίγες βδομάδες μετά αλλαξοπίστησαν.... Φυσικά οι κατάρες μου θα τον συνοδεύουν ΑΙΩΝΙΑ
γενεθλια ειχα φιλε..εκλαιγα και γελουσα ταυτοχρονα ενω ο πατερας μου ειχε πιει ενα μπουκαλι ουισκι απο το αγχος..φοβερες εποχες...εποχες που εκαναν τον παοκτση της γενιας μου να αγαπησει τον ΠΑΟΚ την ωρα που ποδοσφαιρο δεν υπηρχε.
κριμα που καταντησαμε
κριμα που καταντησαμε
- pagotatzis
δεν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη?
έστω και ιταλικά η al jazzeera
οποιος ξέρει ας ενημερώσει
ιταλέ δεν το δείχνει κάνα ιταλικό?
έστω και ιταλικά η al jazzeera
οποιος ξέρει ας ενημερώσει
ιταλέ δεν το δείχνει κάνα ιταλικό?
ας μην είμαστε πλεονέκτες με την μοίρα μας, εδώ είχαμε χάσει άλλα κι άλλα ματς μέσα απο τα χέρια μας, θα φέρναμε το πρώτο πρωταθλητριών στην ελλάδα με την πρώτη? δε νομίζω... πριν 2 χρόνια είχαμε χάσει στο καταραμένο ΣΕΦ και το κύπελλο ελλάδος (ενώ είχαμε χάσει και άλλο κύπελλο στο ίδιο γήπεδο με τον ρούλη). μετά από μερικά χρόνια στο συγκεκριμένο γήπεδο ζήσαμε μερικές πρωτόγνωρες χαρές (τρίποντο peja, κύπελλο δια περιπάτου) λες και μας το χρώσταγε το καταραμένο...
anyway, τι να πείς? 3 φάουλ κλασσικά στο φασούλα στο 10, τσέκος off, η ομάδα όλη τη χρονιά χωρίς τριάρι απέναντι στο μεγαλύτερο ευρωπαίο 3 όλων των εποχών και με τον συνήθη duda να τον παίρνει λίγο στον πάγκο (δυστυχώς έπρεπε να γεράσει για να γίνει τσάκαλος...). για τα τρίποντα του iakopini? ε καλά τώρα μας έχουνε βιάσει από τα 6,25 παιχτάκια και παιχτάκια (απο χωλόπουλους, μυλωνάδες, γιαννόπουλους και σία) στον (πρώτο σκόρερ όλων των εποχών της benetton) iakopini θα κολλώναμε??? ...
anyway, τι να πείς? 3 φάουλ κλασσικά στο φασούλα στο 10, τσέκος off, η ομάδα όλη τη χρονιά χωρίς τριάρι απέναντι στο μεγαλύτερο ευρωπαίο 3 όλων των εποχών και με τον συνήθη duda να τον παίρνει λίγο στον πάγκο (δυστυχώς έπρεπε να γεράσει για να γίνει τσάκαλος...). για τα τρίποντα του iakopini? ε καλά τώρα μας έχουνε βιάσει από τα 6,25 παιχτάκια και παιχτάκια (απο χωλόπουλους, μυλωνάδες, γιαννόπουλους και σία) στον (πρώτο σκόρερ όλων των εποχών της benetton) iakopini θα κολλώναμε??? ...
- Aureliano Buendia
Ήμουν σε διακοπές με τους γονείς και οικογενειακούς φίλους κάπου στην Πελοπόννησο και το βράδυ του αγώνα είμασταν σε μία ταβέρνα σε κάτι κορφοβούνια, ούτε που θυμάμαι που.
Ανάγκασα τον ταβερνιάρη να ανοίξει την ως τότε κλειστή τηλεόραση και έβλεπα μόνος μου πιτσιρικάς ξέχωρα το ματς,ακριβώς κάτω από μία ασπρόμαυρη τηλεόραση που ήταν τοποθετημένη πολύ ψηλά (μάλλον για το τότε ύψος μου), ώσπου τράβηξα την προσοχή κάποιων ντόπιων γαύρων που με κοιτούσαν με απορία και με πειράζαν.
Όταν χάσαμε γίναμε το επίκεντρο όλου του χωριού.
Κόντεψα να πάθω αναρρόφηση από το κλάμα, χτυπιόμουν, μαμάδες από άλλα τραπέζια μου δίναν χαρτομάντηλα, μου φέραν γλυκό κερασμένο από τον μαγαζάτορα, τίποτα εγώ.
Η πιο μαύρη ημέρα της παιδικής μου ηλικίας.
Γαμήστε τους ρε παιδιά, για εκείνη τη μαύρη αποφράδα ημέρα.
Ανάγκασα τον ταβερνιάρη να ανοίξει την ως τότε κλειστή τηλεόραση και έβλεπα μόνος μου πιτσιρικάς ξέχωρα το ματς,ακριβώς κάτω από μία ασπρόμαυρη τηλεόραση που ήταν τοποθετημένη πολύ ψηλά (μάλλον για το τότε ύψος μου), ώσπου τράβηξα την προσοχή κάποιων ντόπιων γαύρων που με κοιτούσαν με απορία και με πειράζαν.
Όταν χάσαμε γίναμε το επίκεντρο όλου του χωριού.
Κόντεψα να πάθω αναρρόφηση από το κλάμα, χτυπιόμουν, μαμάδες από άλλα τραπέζια μου δίναν χαρτομάντηλα, μου φέραν γλυκό κερασμένο από τον μαγαζάτορα, τίποτα εγώ.
Η πιο μαύρη ημέρα της παιδικής μου ηλικίας.
Γαμήστε τους ρε παιδιά, για εκείνη τη μαύρη αποφράδα ημέρα.
Αμάν πια εσείς οι μπασκετικοί. Μας μαυρίζετε την ψυχή σε κάθε ευκαιρία. Το σημερινό ματς είναι βούτυρο στο ψωμί σας βέβαια. Κοντά δύο δεκαετίες το περιμένατε...... 

-
To μόνο που κατάφερα να βρω είναι το παρακάτω link, ψάχνω.
http://tvsoccer-h.blogspot.com/2010/11/ ... eviso.html
http://tvsoccer-h.blogspot.com/2010/11/ ... eviso.html
- KalamarGiannis
άιντε για Παλατάκι σε κάνα δεκάλεπτο...
με φορτώσατε με κείνες τις απίστευτες πίκρες...τον λαλάκα το Ντούντα...το βλήτο τον προδότη...
χαραμίσαμε την ευκαιρία...ήμουν κι εγώ εκεί, είδα και τα 4 ματς του F4...κάτι φώναξα στον Σκάνσι στο τέλος και με κοίταξε στο πάνω διάζωμα ...αλλά δεν θυμάμαι πια από την οργή μου.
τότε ακόμα ζούσε ο Camel, ήταν εκεί ο Βακάρος, ο jordan ίσως...α ρε χρόνια...
το μόνο που θυμάμαι πια είναι να μην αγοράζω ποτέ μπενετον.
με φορτώσατε με κείνες τις απίστευτες πίκρες...τον λαλάκα το Ντούντα...το βλήτο τον προδότη...
χαραμίσαμε την ευκαιρία...ήμουν κι εγώ εκεί, είδα και τα 4 ματς του F4...κάτι φώναξα στον Σκάνσι στο τέλος και με κοίταξε στο πάνω διάζωμα ...αλλά δεν θυμάμαι πια από την οργή μου.
τότε ακόμα ζούσε ο Camel, ήταν εκεί ο Βακάρος, ο jordan ίσως...α ρε χρόνια...
το μόνο που θυμάμαι πια είναι να μην αγοράζω ποτέ μπενετον.
-
Rock ΠΑΟΚι ο Βακάρος..
Όσοι ξεμείνετε εδώ, αφού δεν έχουμε βρει και κανα link της προκοπής, βολευτείτε με το ραδιο και το chat.

Όσοι ξεμείνετε εδώ, αφού δεν έχουμε βρει και κανα link της προκοπής, βολευτείτε με το ραδιο και το chat.
-
Γιατί δεν πας παλατάκι? Ε? Καναπεδάκια... μόνο γκρίνια στο forum..